- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Групово Отслабване
Предлагам да си сформираме групичка и да отслабваме заедно, катно се стимулираме една друга. И другият ми въпрос е:
Как да сваля 2 килограма за 10 дни? И какви упражнения трябва да правя за да постегна корема, че зимата му се отрази зле?[/quote]
ooo daaaa az sum mn navita!!!emi az sega 6te trqabva malko da se poograni4avam-trudno no nqma kak.naistina zimata nai se otrazila lo6o na vsekiemi uprajnenie osven koremni presi za korem drugo nz
mn dobra ideq i az se vklu4vam,ama 4akam uprajneniq,6tot az neznam
Аз попринцип съм си на някво ограничено хранене от доста време,ама резултата е запазване на теглото и мъъничко надолу.Упражнения-ако ти трябват за домашни условия си свали от нета има разни тае бо-на Били Банкс,каланетика съм виждала,а има и такава програма,която като си дадеш разни мерки и теглото,което искаш да постигнеш то прави хранителен режим и ти избира упражнения,които си ги гледаш на филмче с тая програма..или нещо такова.Някъде бях пуснала линк,но не мога да го намеря.Иначе съм съгласна![]()
Ами хайде от петък да започваме, че може да има и други желаещи. Предложете какво да правим. Аз мисля да бягам в парка!
аиде и аз се включвам обаче как ше се контролираме не ми е ясно.....
и аз съм насвиняла зимата
а искам да кажа че от супер мноо време за по 1-2 месеца пазя некфа диета и е мноо лесно да отслабнеш с 2 кг за 10 дена
прайш следното-започни от 20 коремни преси сутринта,на обяд направи 25,а вечерта ПРЕДИ вечеря 30 и така ги увеличавай всеки ден ,движение,ядеш салатки,пълнозърнест хляб,риба,плодове,зеленчуц ,млечни продукти,но по-малко и така ше стане
яж малко,но често-по 6 пъти на ден![]()
и помни-ДВИЖЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА!
Айде и аз се включвам че нещо тая зима малко качих килограми...Уместен въпрос как ще се контролираме...?И аз това се чудя...![]()
vklu4vam se .ina4e uprajneniq mnogo ama malko ot tqh sa efikasni a i tva koremut e mnogo uporito gadnqr4e i ne im se dava na presite![]()
![]()
predlagaite ako znaete ne6to naistina efikasno i razbira se dulgotraino
haide macki
aideee i az!![]()
I want the finest things in my life,so I hustle...
xaxa aide i az moje,az po princip sqka sabota i nedelq ti4am taka 4e na men tova ne im problem,a i sega mislq da probvam taq lunna dieta da vida ima li faida ot neq
az imam edin vapros-kakvi uprajneniq da pravq(osven ti4aneto,koeto i bez tva si go prava)za da se stegna,a ne za da otslabna,za6toto nqmam nujda ot otslabvane,osven pri korem4eto malko,ama iksma da se stegna malko
I was lost and I'm still lost...
emi i az se vklu4vamna4i az sq si zeh edni hap4eta det mi gi prepory4aha i nqmat strani4ni efekti i lekarkata mi gi kaza oba4e sled 2 meseca 6tqlo da ima efekt oba4e bez da se ograni4avam nqq stane tai 4e predlagaite
xaxa
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
stel4e,ако имаш в предвид за Лунната диета ,която се състой от 12 до 12 на др ден да не се яде..от опит ти казавам-НЕ ПОМАГА!( и не съм я правила само 1...)
а иначе и аз се вклювам!![]()
Замислила съм да намаля сладишчетата,хляба,да увелича ябълките,портокалите; Взела съм си 1 стягаш лосион за тяло ииии съм си направила комплекс от упражнения!
А хайде да се реши как ще се контролираме (как звучи)
2 т. от правилника. Бан на профил
Я кажи повече за хапчетатаПървоначално написано от tainstvenata
![]()
ooooo ma i az se vklu4vam ama aide de izberete nqkakuv rejim deto vsi4ki da spazvame vsi4ki nali zaedno da otslabvame![]()
nz dali govorim za edna sa6ta lunna dietaПървоначално написано от Ice_Queen
,za6toto taq det sega 6e q prava si ima opredelen 4as v koito zapo4va naprimer dnes e ediniq den i tq zapo4va v 21:11h ili pone az taka razbrah,6toto go namerih v internet tova i kato go 4etoh razbrah 4e zapo4va dnes v 21:11i sar6va utre v 21:11,a sledva6tiq pat kogato si ima drug 4as i taka,a nqma opredelen 4as za vseki edin den
ako si po zapoznata 6te mi go izqsni6 li tova,6toto tva mi e parvata dieta koqto spazvami qvno ili govorim za razli4ni dieti ili az ne sam razbrala...![]()
stel4eto__ , Правилно си разбрала.Ако искаш ще ти дам линк към всички дати с часове за лунната диета![]()
Правя това чудо от около половин година,но си признавам,не съм редовна напоследък.Иначе има всяка седмица.Килограмите,които съм свалила с тази диета не се връщат засега,защото се ограничавам,ако започна да ям като луда едва ли няма да ги върна.Определено е ефикасна,но само когата наистина си само на ВОДА 24 часа,не да пийнеш 1 кафе,1 сок,1 ябълка и 1 домат..то пак няма лошо ,но резултатът е съвсем различен...
FlowerinesS mersi mnogo,az do utre ve4erta ve4e sam re6ila,4e 6e sam na voda i predi malko hodih do magazina i si vzeh 2 qbalki i 1 banan i 6te se opitam da se ograni4a do tova,dano da udpeq,6toto tva korem4e trqa da go namala malko![]()
stel4eto__ , Правилно си разбрала.Ако искаш ще ти дам линк към всички дати с часове за лунната диета
dai go na men toq link az 6te q probvam
i tova za ednakviq rejim sy6to e mn dobra ideq
ima li nqkoi malko po-opiten v odslabvaneto 6toto az iskam da si svalq malko pove4e kilca okolo6-7 kilca kato cqlo imam stegnato tqlo no sym natrupala dosta slaninki taka 4e HELP ako nqko moje![]()
az sa6to go imam linka i ot tam sam si gi vzela eto ti go:Първоначално написано от why_be_normal
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=281
Упражненията,които аз правя всяка сутрин са: 50 коремни преси,50 клякания и едно много добро за стягане на дупето-облягаш се с гръб към стената,свиваш краката в коленете,надигаш се на пръсти и така стоиш 5 мин. без да мърдаш.Все едно стоиш на стол,само че на пръсти и столът го няма.При мен помага-освен,че ми стегна дупето,и краката ми станаха екстра.Пробвайте!
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
az sam za broite i men![]()
Stel4e,поне при мен точно тази диета ( за която казва и FlowerinesS)не помага!!!!!!!!!!Първоначално написано от FlowerinesS
![]()
явно е различно за всеки!![]()
![]()
И аз се включвам и тъй като смятам че съм поне малко опитна ще дам малко съвети на всички:
1. Никакви лунни диетии тем подобни ще ви помогнат да задържите килограмите, които сте отслабнали
2. За да се отслабне ефективно се иска много труд и движение
Сега ще ви разкажа как отслабнах миналото лято(е вярно зимата пак качих 2 килограма, но то си е нормално):
Не съм спазвала никакви диети, а само спряхда ям всякакво сладко(освен по една лъжичка мед в чая вместо захар), никакъв бял хляб само пълнозърнест, никакво пържено, замених олиото в салатите със зехтин, повечко заленчуци, плодовете също ги ограничавах(до 2 на ден), киселото мляко е много полезно, но прясното трябва да се ограничава особено след 16 години. Друго за сега не се сещам ако има нещо за храненето пак ще пиша. Освен това хубаво е да се броят калории. Сметнете си колко калории са ви нужни за да функционира правилно тялото и след това извадете от тях от 200 до 500 така ще получитв границите които трябва да спазвате. Ето как да ги сметнете:
РП:655 + (9.6 X кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X години)
Умножете РП по коефициента, отговарящ на вашата физическа активност:
1. Заседнал начин на живот с малко движение = РП X 1.2
2. Лека физическа активност (леки упражнения или спорт 1-3 дни в седмицата)= РП X1.375
3. Ако се движите със средна натовареност (не много тежка физическа дейност/спорт 3-5 дни е седмицата)= РП X 1.55
4. Тежка физическа дейност (усилени тренировки/физическа работа 6-7 дни в седмицата) = РП X 1.725
5. Ако сте изключително активни (много тежки физически упражнения, спорт и физическа работа, 2-разови тренировки и т.н.)= РП X 1.9
Сега за упражненията. Всеки ден ходя до училище пеша(около 40мин). Знам на някой не му е възножно, но трябва да намерите време за една хубава разходка, отразява се добре на фигурата и тонуса. Освен това ходя на народни танци 4 пъти в седмицата за по 2 часа. Сеъчетавам полезното с приятното. И поне 1-2 пъти в седмицата правя упражнения вкъщи. По-късно ще напиша една примерна тренировка за вкищи.
Ако имате възможност ходете на фитнес 2-3 пъти в седмицата, но задължително с инструктор в началото иначе няма да има ефект знам от личен опит.
Знам че стана много дълго, но се надявам че поне някой го е прочел. Някой ако има въпроси да пита. И последно имам едно предложение: Искате ли да си пишем кой какво е ял за през деня и какви упражнения е правил за да може да се контулираме по-лесно. Освен това така можем да си помагаме взаимно. Който е за да пише какво е ял и тн.
" Искате ли да си пишем кой какво е ял за през деня и какви упражнения е правил за да може да се контулираме по-лесно. Освен това така можем да си помагаме взаимно. Който е за да пише какво е ял и тн."
еми аз прочетох ,но да си броя калориите ..няма да се справя,ще оплеснам нещо![]()
тва последното ми звучи интересно обаче,др какво мислите?