.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Tedito_baby
    Guest
    Броенето на калории не е задължително просто аз така се контролирам по-лесно. Утре ще пиша какво съм яла нали аз предложих нека аз да започна.

naistina ima mn jelaeshti za otslabvane no kakto kazahte po gore..seki trqbva da predlaga nqkakvi predlojeniq za hranene i uprajneniq i t.n
    po gore bqha kazali neshto za nqkakvi hapcheta ama taka i ne se utochni tochno kakvi bqha...
    a pak za uprajneniqta:az hodq na fitnes dva pati v sedmicata i 1 pat na taibo.hodq ot 1 mesec noo instruktorkata mi kaza che lesno ne se toplqt maznini i se iska mnogo postoqnstvo.naprimer ne za 1-2 meseca da si stegnesh korema i t.n
    nai lesno se svalqt kilogrami i se stqga tqloto prez lqtoto.naprimer si kombinirash vseki den kakvo shte pravish-bqgane,karane na koleo,razhodki a pluvaneto e izkluchitelno polezno dori svobodnoto.mn dobre se otslabva i s dinite tai kato te sadarjat golqmo kolichestvo voda no za jalost sega oshte nqma dini.amii nz oshte kvo da kaja.predlojete nqkakvi uprajneniq za vkashti...
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

:)

ami tova za ednakviq rejim kakto kazah e mn gotina ideq oba4e ne smqtate li 4e vseki 4ovek si e s razli4en organizym i po razli4en na4in 6te svalq pyk i vie po kolko kilca gore-dolu iskate da svalite?tova koeto az pravq e da ne qm sutrin do 11 i ve4er ot 6 natam i 2 pyti sedmi4no hodq na trinirovki za po 45min samo4e neznam dali e dostaty4no za tova ot ponedelnik misle da ograni4a sladkoto gaziranoto i hlqba pyk da vidim kakyv 6te e rezultata

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    i az se vkliu4vam

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Ice_Queen emi zna4i kazvat se "худея" struvat 20lv i az piq po edno na den lekarkata tai mi kaza i kaza 4e sled 2-riq mesec 6te trqgva da usetq promqna ve4e ... zna4i hap4etata za 60 v kutiika
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

em da vi kaja az treniram tennis i po4ti seki den igraq po pove4e ot 1 4as am oba4e imam nqkolko vaprosa zna4i .. ima hora koity nemogat da se ograni4avat v daskaly smisal srugite qdat nqkfi hamurgeri t.n i toi nemoi da qde qbylka ili nz .. tfa kak se preodolqva ..

a sega se setih zna4i az iskah da hodq na fitnes ama o6te ne sam navyrshila 14 i mi kazaha 4e ne bila hubavo .. maika tam pitala tam da hodq i da mi sastavqt nqkfa programa ama kazali 4e ne bila hubu .. ama ako ne e sega lqtoto zadyljitelno 6e hodq

Tedito_baby
    Guest

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от why_be_normal
    ami tova za ednakviq rejim kakto kazah e mn gotina ideq oba4e ne smqtate li 4e vseki 4ovek si e s razli4en organizym i po razli4en na4in 6te svalq pyk i vie po kolko kilca gore-dolu iskate da svalite?tova koeto az pravq e da ne qm sutrin do 11 i ve4er ot 6 natam i 2 pyti sedmi4no hodq na trinirovki za po 45min samo4e neznam dali e dostaty4no za tova ot ponedelnik misle da ograni4a sladkoto gaziranoto i hlqba pyk da vidim kakyv 6te e rezultata
    Вярно е че всеки има различен организъм, но свалянето на килограми горе долу става по еднакъв начин, а именно намаляване на въглехидратите. Тва че ядеш сутрин до 11 и вечер от 6 не го разбрах?!? Да не би да не ядеш в интервала 11 - 6. Хранете се номарлно! Даже е хубаво да ядем по 5-6 пъти на ден за да не се забави метаболизмът, което ще ни доведе по-големи проблеми.

Tedito_baby
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    em da vi kaja az treniram tennis i po4ti seki den igraq po pove4e ot 1 4as am oba4e imam nqkolko vaprosa zna4i .. ima hora koity nemogat da se ograni4avat v daskaly smisal srugite qdat nqkfi hamurgeri t.n i toi nemoi da qde qbylka ili nz .. tfa kak se preodolqva ..
    Защо да не може да си вземе ябълка?!? Всеки си яде каквото иска, това че те се тъпчат с боклуци теб не те интересува. Плюс това н яж само една ябълка ами примерно и 50-100 г фъстъци или бадеми.
    А относно фитнеса .... ами да ти кажа по този въпрос има противоречиви мнения и за това по-добре ще те посъветвам да изчакаш поне една година с него. Купи си дъмбели или гирички от някой магазин(примерно 3-4 килограмовите са идеални). Сега ще напиша и малко упражнения за вкъщи....

Tedito_baby
    Guest
    1.Лицеви опори - 2 серии по 10-12 повторения
    2.Разтваряне встрани с дъмбели
    3.Бицепсово сгъване - 2 серии по 10-12 повторения
    4.Трицепсово разгъване с една/две ръце - 2 серии по 10-12 повторения
    5.Клякане - 3 серии по 25 повторения
    6.Напади - 3 серии по 20 повторения
    7.Изтласкаване на таза - 4 серии по 30 повтореня
    8.Коремни преси - 4 серии по 25 повторения
    9.Повдигане на краката от тилен лег - 4 серии по 25 повторения
    Като се включи малко кардио тази тренировка е идеална. Другият път друга ще пусна.

Guest
    Tedito_baby
    az treniram vseki den po 1 4as. za da si iz4islq kaloriite v koq grafa spadam? nomer 4 tejka fizi4eska deinost li?

Пепи Дъ Ай
    Guest
    От 10 кладенеца вода събирате и пак нищо не правите... В основата на всичко е знанието, а в тази тема ня видях някой да знае поне малко как и колко да отслабна.
    Ако спазвате тези работи може и да успеете:
    -ограничаване на простите въглехидрати до минимум.
    -в менюто предимно храни съдържащи белтъчини и ненаситени мазнини
    -хранене на малки порции и често.
    -храненето след 7-8 вечерта да се сведе до минимум.
    -наблягане на сурови и натурални храни.
    -следене на калориите т.е. да сте с 500кал по-малко от нужните ви за деня.
    Другото, което ви остава е просто да тичате или да карате колело.

Айде с здраве.

Tedito_baby
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Дъ Ай
    От 10 кладенеца вода събирате и пак нищо не правите... В основата на всичко е знанието, а в тази тема ня видях някой да знае поне малко как и колко да отслабна.
    Ако спазвате тези работи може и да успеете:
    -ограничаване на простите въглехидрати до минимум.
    -в менюто предимно храни съдържащи белтъчини и ненаситени мазнини
    -хранене на малки порции и често.
    -храненето след 7-8 вечерта да се сведе до минимум.
    -наблягане на сурови и натурални храни.
    -следене на калориите т.е. да сте с 500кал по-малко от нужните ви за деня.
    Другото, което ви остава е просто да тичате или да карате колело.

Айде с здраве.
    Това което казваш ми е напълно ясно, оабче как да им го обясня като те държа да се подложат на някакви диети от типа китайско чудо и да се тъпчат с хапчета. Никой от тях едва ли ще се захване със броене на калории и едва ли знаят в коя храна какво се съдържа. И аз не знаех, но с много четене на литература сега знам много повече за това как да отслабна здравословно и как да задържа после килограмите. И друг път в този форум съм се опитвала да обясня обаче една от постоянните потребителки едва ли не ме изгони от тук. Е спрях да се опитвам да давам акъл на теб ако ти се занимава ... прав ти път

Tedito_baby
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tedito_baby
    az treniram vseki den po 1 4as. za da si iz4islq kaloriite v koq grafa spadam? nomer 4 tejka fizi4eska deinost li?
    Ами ти си знаеш най-добре дали наистина ти е тежка физическата дейност.

eee Tedito_baby ne se nervirai taka
    i q spodeli neshto ot tvoite nachini na otslabvane.6te mi e int da gi procheta aide chakam... :P

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    на мен тия дни ( може би за около седмица) не знам как но свалих 1 кг,а изобщо не съм се спирала от шоколади и т.н.( мн нерви ми се събраха ) ..
    иначе тука се заформи лафче за упражненията в домашни условия ,Tedito_baby може ли да кажеш още няколко ,понеже аз например изобщо не мога да правя лицеви опори
    2 т. от правилника. Бан на профил

Tedito_baby
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    на мен тия дни ( може би за около седмица) не знам как но свалих 1 кг,а изобщо не съм се спирала от шоколади и т.н.( мн нерви ми се събраха ) ..
    иначе тука се заформи лафче за упражненията в домашни условия ,Tedito_baby може ли да кажеш още няколко ,понеже аз например изобщо не мога да правя лицеви опори
    http://spidersport.com/home-workout.php
    Ако не можеш да правиш лицеви ги прави както във този линк дето ти дадох. Друго завкъщи ... ми скачане на въже, тичай на близкия стадион, карай колело. Все пак кардиото си е задължително.

Tedito_baby
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimetoo
    eee Tedito_baby ne se nervirai taka
    i q spodeli neshto ot tvoite nachini na otslabvane.6te mi e int da gi procheta aide chakam... :P
    Съжалявам че се ядосах така, но преди два-три месеца ми се скараха че предлагам такива идеи. Просто не ми се занимаваше по-лесно ми беше да кажа че броенето на калории не е задължително и просто да изброя какви храни да ядете и какви не. Но щом имаш желание ще ти обясня по-подробно. И да кажа това не е "мой начин", всмисъл много хора така отслабват. Ами в общи линии Пепи Дъ Ай каза за какво става дума. Броенето на калории е задължително, след 6 часа никакви въглехидрати(освен ако нямаш тренировка тогава), простите въглехидрати се ограничават до минимум, 20-25% от калориите дневно трябва да са ти въглехидратите(в грамове не знам колко се получава трябва да си го сметнеш) и вече въпроса с мазнините е спорен. Ако смяташ че увеличаването на мазнините ще ти помогне пробвай се примерно ги увеличи до 50% и останалото белтъчини. Но ако смяташ че няма да ти помогне мазнините трябва да са на 15-20% и останалото са белтъчини. На мен лично ВМ - НВД не ми деиства напротив качвам килограми. На всеки организъм различно. На всеки 7 дена се прави един високовъглехидратен ден за да не свиква организмът. Демек да се олесни горенето на мазнини. Храни се минимум 3-4 пъти на ден 5-6 е най-добре. Винаги закусвай! Ограничавай преработените храни, яж такива в близко до натуралното им състояние. Пий по 10-12 чаши вода минимум. Ето ти горе - долу позволените храни:
    1.Всички видове месо, риба, субпродукти (дроб и дробчета разбира се), бекон, без колбаси (може само сухи и много чисти филета, като пуешко, пилешко, свинско)
    2.Всички млечни (мляко, сирена), без топените и вносни неща (гледай опаковките за съставките, често имат маргарин или други хидрогенизирани мазнини). Като за праясното мляко по-горе съм писала
    3.Яйца, приготвени по всякакъв начин(а ако ги пържиш не слагай мазнина)
    4.Зеленчуци: всички, за които се сетиш, особено зелените на цвят като броколи и спанак; карфиол, зеле, краставици, домати, тиквички, гъби....Избягвай картофите и други корени с много нишесте(съдържат много въглехидрати), варива (боб, леща)в умерени количества, като винаги предварително се накисватпоне за 1 нощ преди да се сготвят.
    5.Плодове: максимум до 2 по възможност по-кисели плода (грейпфрути и лимони всеки ден). Във времето около тренировка може да си позволиш повече плодове.
    6. Ориз - никакъв освен ако не е кафяв и то в умерени количества.
    Сметни си колко калории са ти нужни и от тях извади 200-500. Друго не се сещам. Напиши ми един ден какво си яла или примерно утре какво ще ядеш и ще ти кажа къде бъркаш и какво да управиш. Ако имаш повече въпроси питай.

Tedito_baby
    Guest
    Сетих се и още нещо никакви китайски храни, нито мак доналдс, нито дюнери, нито пици и там други такива каквито се сетиш. И никакви пакетирани храни ... имат много транс мазнини. Ядки до 50-100 г на ден като внимаваш с калориите и мазнините са полезни(сурови само че). За сега е това чакам да ми напишеш едно твое примерно меню.

Tedito_baby mn ti blagodarq i super me ulesni kato mi kaza koi hrani sa mi pozvoleni i koi ne.samo che mn mi e trudno da presmetna koe kolko maznini sadarja i kolko vaglehidrati i t.n.ti kak go pravish?a za mesoto vsqkakbvo meso li moga da qm?iskam da popitam i za zakuskata:vqrno li e che tq moje i da e po kalorichna-sandvichi i tem podobni,zashtoto tezi maznini koito gi priema za zakuska shte gi izrazhodvam prez denq..ama govorq samo za zakuskata deexx dano si me razbrala
    iskam da ti kaja che az hodq na fitnes i na taibo i ne se nujdaq ot drastichno svalqne na kilogrami a samo malko da si stopq mazninite po korema i bedrata ama zatova trqbva i da se ogranichavam v hapvaneto :P
    e chakam kakvo shte mi pishesh

Tedito_baby
    Guest
    Tedito_baby mn ti blagodarq i super me ulesni kato mi kaza koi hrani sa mi pozvoleni i koi ne.samo che mn mi e trudno da presmetna koe kolko maznini sadarja i kolko vaglehidrati i t.n.ti kak go pravish?a za mesoto vsqkakbvo meso li moga da qm?iskam da popitam i za zakuskata:vqrno li e che tq moje i da e po kalorichna-sandvichi i tem podobni,zashtoto tezi maznini koito gi priema za zakuska shte gi izrazhodvam prez denq..ama govorq samo za zakuskata deexx dano si me razbrala
    iskam da ti kaja che az hodq na fitnes i na taibo i ne se nujdaq ot drastichno svalqne na kilogrami a samo malko da si stopq mazninite po korema i bedrata ama zatova trqbva i da se ogranichavam v hapvaneto :P
    e chakam kakvo shte mi pishesh
    Ми малко проста математика. Сега ще ти дам една програмка която ще те улесни много: http://www.x3msoftware.com/ Тук е само триал версията, цялата дтрува 50лв, но тъй като създателя е бълагрин е решил да даде на някой от нас и безплатна версия. Ето работите коието трябва да направиш след като минат 15 дена: http://www.fitbul.com/article4.htm
    Сега за закуската .. ми не съм съгласна че тя трябва да е най-голяма. Стреми се да се храниш 5-6 пъти на малки порции. Сандвича .. ами ако е домашен от пълнозърнест хляб и съдържа позволените храни тогава става. И именно защото не се нуждаеш от драстично сваляне трябва повече усилия да положиш тъй като тялото ти няма така лесно да пусне и последните си запаси от мазнини. Бъди много стриктна във всичко за да постигнеш желаните цели и не си прави много "подаръчета" като хапваш непозволена храна. Напиши ми едно емню пак ти казвам така ще е по-лесно.

znachii az ne sam mn dobre s angliiskiq i tova detto mi go prati mn ne go razbiram..ama kakto i da e :P mersi mn che taka me nadahvash shtoto vse trqbva nqkoi da me stimulira inache shte se poddam lesno
    a za primernoto menuu...chakai da pomilsq utre kakvo shte qm:
    mislq sutrinta da hapna edin sandvich s kashkaval no hlqba da e palnozarnest.na obqd po princip qm qica no sega imame zaeshko i shte hapna ot nego a inache ot nqkolko sedmici izbqgvam da vecherqm i sled kato obqdvam sam samo na plodove i zelenchuci ili ako se chuvstvam mn gladna sam na salati ot burkani-zele,chushki ili pak kiseli krastavichki a ponqoga i na presni salatkiee kakvo shte kajesh?

Guest
    znachii az ne sam mn dobre s angliiskiq i tova detto mi go prati mn ne go razbiram..ama kakto i da e :P mersi mn che taka me nadahvash shtoto vse trqbva nqkoi da me stimulira inache shte se poddam lesno
    a za primernoto menuu...chakai da pomilsq utre kakvo shte qm:
    mislq sutrinta da hapna edin sandvich s kashkaval no hlqba da e palnozarnest.na obqd po princip qm qica no sega imame zaeshko i shte hapna ot nego a inache ot nqkolko sedmici izbqgvam da vecherqm i sled kato obqdvam sam samo na plodove i zelenchuci ili ako se chuvstvam mn gladna sam na salati ot burkani-zele,chushki ili pak kiseli krastavichki a ponqoga i na presni salatkiee kakvo shte kajesh?
    Така ми се струват много малко калориите. Утре като хапнеш ми пиши точно в колко часа какво си яла(и в грамове ми ги пиши). Като видя какво точно е ще коментирам.
    Да не забравиш и тренировките те са много важни.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Tedito_baby
    Сетих се и още нещо никакви китайски храни, нито мак доналдс, нито дюнери, нито пици и там други такива каквито се сетиш. И никакви пакетирани храни ... имат много транс мазнини. Ядки до 50-100 г на ден като внимаваш с калориите и мазнините са полезни(сурови само че). За сега е това чакам да ми напишеш едно твое примерно меню.
    БЕЗ КИТАЙСКО ЛИ ??????????
    Че почти вс ми приятелки ми казаха че то е диетично...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Tedito_baby
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от Tedito_baby
    БЕЗ КИТАЙСКО ЛИ ??????????
    Че почти вс ми приятелки ми казаха че то е диетично...
    Че какво диетично виждаш в ориза, пържените храни и транс мазнините?!?! Тази храна въобще не е здравословна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си