.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Tedito_baby
    Guest
    Ето за това говоря, когато предложа нещо сериозно или всички млъкват или ме гонят от тук. И после пак се появява някоя тема искам да сваля едиколко си килограма.

ama Tedito_baby stiga se qdosva
    moeto meniu snoshti beshe (da si priznaq) dosta kalorichno zakusvah spageti obqdvah malka parjola...ama naistina beshe malka i ne vecherqh..kakvo shte kajesh?aaaa...zabravih neshto...qdoh snaks.znam che e kalorichen ama...
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Guest
    ooooooooooooooooooooo i az se vklu4vam.zna4i da vi kaja koremnite presi pomagat,no maikata my e oporitost i postoqnstvo!!!160-170 ima efekt povqrvaite mi!!!!!!ami i tfa kafete vita gold e bilo hubavo i zlatno 4ydo-14

Tedito_baby
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimetoo
    moeto meniu snoshti beshe (da si priznaq) dosta kalorichno zakusvah spageti obqdvah malka parjola...ama naistina beshe malka i ne vecherqh..kakvo shte kajesh?aaaa...zabravih neshto...qdoh snaks.znam che e kalorichen ama...
    Ti mai ne si 4ela kakto trqbva ... nikakvi paketirani hrani i nikakvi testeni. Nali celta ti e da namali6 do 20% vyglehidratite. I za6to ne si veerqla? Qj po 4-5 4e daje i 6 pyti na den. Prosto sled 6-7 4asa nikakvi vyglehidrati osven ako nqma6 trenirovka togava. Mi kakvo da ti kaja edinstvenoto hubavo ne6to za prez denq ti e bila pyrjolkata i tq e bila malka .... Napi6i mi dnes kakvo si qla i da se nadqvame 4e e po-dobro ot v4era.

Guest
    Абе много сте жалки ве. ”Как да смъкна 2кг за 10 дни.” Абе хора осъзнайте се. Познавам човек, който е 130кг, а преди състезания смъква до 80кг за месец! А вие цяла година смъкватре 1кг. Та нали като не ям един ден и се изходя в кенефа ги губя тез кила?!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tedito_baby
    Ti mai ne si 4ela kakto trqbva ... nikakvi paketirani hrani i nikakvi testeni. Nali celta ti e da namali6 do 20% vyglehidratite. I za6to ne si veerqla? Qj po 4-5 4e daje i 6 pyti na den. Prosto sled 6-7 4asa nikakvi vyglehidrati osven ako nqma6 trenirovka togava. Mi kakvo da ti kaja edinstvenoto hubavo ne6to za prez denq ti e bila pyrjolkata i tq e bila malka .... Napi6i mi dnes kakvo si qla i da se nadqvame 4e e po-dobro ot v4era.
    така .. имам въпрос към тедито* аз не съм дамата със снакса
    първо ... на колко си години, с какво се занимаваш?
    по специално от къде са ти знанията в тази област?
    отслабвала ли си, колко, за колко време?
    ако може и снимка преди и след много ще се радвам .. ( естествено не тук и не пред всички)
    ако желаеш да си пишем някъде другаде - кажи
    и сега малко въпроси по темата ... за да забележа дали знаеш повече и наистина можеш ми помогнеш специално на мен, не че знам малко по темата
    отслабнала съм много( не 20 кг за месец), целта е да си ям нормално( не да преяждам, както ме нареждат роднини) и да си запазя теглото и да си стегна тялото .. нещо такова
    та ... коремни преси примерно всеки ден ... 100тина и понякога нагоре .. не повече от 200. добре ли е? или трябва да си почивам някои дни за да .. си починат мускулите .. да растат ...
    и евентуално как е по добре - всеки ден от понеделник до петък, без събота и неделя ... или през цялата седмица и пред ден през два да имам по 1 ден почивка
    друг въпрос .. мюсли .. овесени ядки .. (фини) ... пшенични ядки... ечемичени ... и разни такива видове храни
    ти кое препоръчваш от всичките? ядях само мюсли със сушени плодове. та тези си ги ям на закуска с кисело мляко и там нещо за подлсждане( не чиста захар - мед, пресен плод, какао.. абе нещо малко си ръгам вътре) но тези дни си взех .. "пшенични ядки" - фирма "златна нива", 250 грама е пакетчето (314 кал. на 100 грама пише) та пак си ги ям с кисело мляко .. и забелязах че не е много по лошо.(мислех че само такива 'люспи' без ядчици... стафидки... няма да ям). та в магазина имаше и такива разни подобни пакетчета с ечемечени ядки .. там 2-3 модела. ти какво препоръчваш?

още 1 въпрос ... сушени плодове .. фурми, стафиди, кайсии, сини сливи .. кои са най добри? в смисъл .. знам че са бая калориите .. и че някои ги накисвали във захарен сироп за да тежат повече като ги продават
    ... няма да ги ям всеки път .. и ще изям 50-100 грама ( или ще си ги сложа при мюсленцата и ще ям 50-100 грама за 2 седмици ... демек по 5 стафидки на ден .. или там колкото се падат .. абе да се надяваме разбра
    още 1 въпрос ... на училище съм .. не мога да ям плодове,кисело мляко или нещо хубаво .. и трябва да ям нещо "пакетирано" както ги нарече или нещо подобно ...( не казвам че ще ям)
    какво да ям от : хамбургер,дюнер,кроасан,са амка,кашкавалка(някаква подобна мазна закусчица от някоя бутка), солети, солени бисквитки(крекери или както там се казват) или сладки бисквити( там обикновенни ли .. абе едни кръглички в пакетчета .. бисквитки)?
    и последно : един хамбургер колко грама е ? 1 дюнер? 1 порция манджа(мусака,ориз,2 кюфетта,спагети ...)?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ако може и снимка преди и след много ще се радвам .. ( естествено не тук и не пред всички)
    и сега малко въпроси по темата ... за да забележа дали знаеш повече и наистина можеш ми помогнеш специално на мен, не че знам малко по темата
    отслабнала съм много( не 20 кг за месец), целта е да си ям нормално( не да преяждам, както ме нареждат роднини) и да си запазя теглото и да си стегна тялото .. нещо такова
    та ... коремни преси примерно всеки ден ... 100тина и понякога нагоре .. не повече от 200. добре ли е? или трябва да си почивам някои дни за да .. си починат мускулите .. да растат ...
    и евентуално как е по добре - всеки ден от понеделник до петък, без събота и неделя ... или през цялата седмица и пред ден през два да имам по 1 ден почивка
    друг въпрос .. мюсли .. овесени ядки .. (фини) ... пшенични ядки... ечемичени ... и разни такива видове храни
    ти кое препоръчваш от всичките? ядях само мюсли със сушени плодове. та тези си ги ям на закуска с кисело мляко и там нещо за подлсждане( не чиста захар - мед, пресен плод, какао.. абе нещо малко си ръгам вътре) но тези дни си взех .. "пшенични ядки" - фирма "златна нива", 250 грама е пакетчето (314 кал. на 100 грама пише) та пак си ги ям с кисело мляко .. и забелязах че не е много по лошо.(мислех че само такива 'люспи' без ядчици... стафидки... няма да ям). та в магазина имаше и такива разни подобни пакетчета с ечемечени ядки .. там 2-3 модела. ти какво препоръчваш?

още 1 въпрос ... сушени плодове .. фурми, стафиди, кайсии, сини сливи .. кои са най добри? в смисъл .. знам че са бая калориите .. и че някои ги накисвали във захарен сироп за да тежат повече като ги продават
    ... няма да ги ям всеки път .. и ще изям 50-100 грама ( или ще си ги сложа при мюсленцата и ще ям 50-100 грама за 2 седмици ... демек по 5 стафидки на ден .. или там колкото се падат .. абе да се надяваме разбра
    още 1 въпрос ... на училище съм .. не мога да ям плодове,кисело мляко или нещо хубаво .. и трябва да ям нещо "пакетирано" както ги нарече или нещо подобно ...( не казвам че ще ям)
    какво да ям от : хамбургер,дюнер,кроасан,са амка,кашкавалка(някаква подобна мазна закусчица от някоя бутка), солети, солени бисквитки(крекери или както там се казват) или сладки бисквити( там обикновенни ли .. абе едни кръглички в пакетчета .. бисквитки)?
    и последно : един хамбургер колко грама е ? 1 дюнер? 1 порция манджа(мусака,ориз,2 кюфетта,спагети ...)?
    Dai mi e-mail-a s. Tam 6te ti pi6a!

Tedito_baby1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Dai mi e-mail-a s. Tam 6te ti pi6a!

Град
    Мойто село

гост-а

аз съм госта... със сушените плодове \/
    ето ти профил тук, ако и ти си регистрирана можеш да ми пишеш
    в този си профил трябва да имам и мейл, та ако го забележеш може да ми пишеш на него
    иначе - distancionnoto@abv.bg .. не обръщай внимание че е малко странен, нямам желание да пиша по-нормален пред целия форум ... света е малък
    та пиши ми на distancionnoto@abv.bg
    Мечо ПУх!
    ]

Супер фен
    Аз имам нужда да сваля около 3-4 кг...не е фатално,ако не успея,но би било добре Обаче не мога да пазя диети!Просто не успявам, а и мисля,че е вредно за организма.Много обичам тестени храни...примерно без сладко бих могла да живея няма да умра, но само като видя ръчен хляб иии... А и тези кг не искам да ги сваля за 1 седмица примерно искам да се махнат до лятото...тоест има няколко месеца до морето и тн Просто ми трябва малко воля.
    А кво стана с тва групово отслабване?!Нещо май не се получи
    А да и др да кажа..ходя на фитнес два пъти седмично от около месец вече,обаче единственото,което забелязвам е леко стягане на мускулите,килограмите не спадат Абе май диета му е майката,но офф страх ме е да не си прееба корема нещо.
    Иначе съм съгласна за хляба и сладкото...колкото и да е трудно трябва да се спрат! Ноо айде бе хора,нали ви се отслабваше къде зачезнахте
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    София
    и аз искам адски много да отслабна, ама проблемът ми е че само в началото си спазвам стриктно, но...послеее всичко се връща обратно и се побърквам...никак не мога да се откажа от сладкото особено когато съм ядосана...а тва доста често се случва...
    Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    хей хей хей !!!

аз мога да се похваля че за седмиц- седмица и нещо свалих 1кг..не е много знам,но съм доволна от дребния резултат! ако стане рязко най- много да се образуват стрий и др гадости .
    а моята програма е съвсем лекичка -
    до 2 часа на обяд съм само на течности ( всякакви ! ) ,най -много след 11h да хапна 1 ябълка ако умирам от глад!
    на обяд хапвам или някаква супа ,половин филийка хляб,абеее нормален обяд без да се преяжда и без високо калорични храни.
    след което за вечеря грейпфрут,портокал(някакъв о плодче) и пак много течности .
    наблягам на ходенето пеша, а вечер преди лягане упражнения докато се уморя .
    Tedito_baby1 ,ти като специалиска си кажи мнението .
    Иии налага ли се да се откажа на 100% от кока-колата?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Е чак на 100%...нз все си мисля,че всяко нещо в умерени количества е полезно Не бе нз тя колата не е много полезна,но и на мене ми е слабост.А между другото твоя режим ми допада..може и аз да го опитам
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на tainstvenata
    macki kak e e? otslabvate li? az neska do sq sam qka 1 banan za zakuska na obed qdoh salata ot krastavi4ki i dove4era 6e qm pak nqkfa salatka i ako slu4aino mi se priqde ne6to nqkaf plod ...
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    аз да се изфукам за 2-3 седмици 3-4 килца дръпнаах

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от Djessica_88
    и аз искам адски много да отслабна, ама проблемът ми е че само в началото си спазвам стриктно, но...послеее всичко се връща обратно и се побърквам...никак не мога да се откажа от сладкото особено когато съм ядосана...а тва доста често се случва...
    ами има много заместители на сладкиши
    отиди в някой диетичен магазин и там е рай-има всякви сладки без захар абе има супер мноо неща,даже някой са по-вкусни от обикновенните
    да речем ако си от софия мога да ти кажа къде има 2 такива магазина

......
    Guest
    mi da vi kaja za otslabvane e hubavo da qdete po malko nqkoi be6e spominal po malko no dosta pati na den no za da otslabne6 e mnogo hubavo da se pie i mnogo voda pone 2 litra na den 4e i pove4e trqbva da se pie i naistina pomaga sa6to i trabva mnogo da se dvijite mojete da si pravite urajneniq vav ka6ti i tai \/

Голям фен
    Оле как се надпреварвате коя яла по-малко от другата..вместо 1 банан можеш да изядеш три пилешки пържоли (от пилешки гърди) по 50 гр..

Ама споко,всеки ,които е на диети минава през тоя период-на прецакването..ядеш квото ти кажат някви тъпи диети от сорта на:"сутрин-кафе+1/2 портокал,обяд-1 краставица и 1 домат,вечеря-1 ябълка"..Първо си прецакваш кожата,после гърдите в повечето случаи и накрая стомаха..След като вече си минал тоя период(като мен) ядеш редовно,знаеш коя храна ти влияе добре ,спортуваш и си поддържаш теглото

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Е то и аз се включвам с малко закъснение,ама от 1-2 седмици съм на диета и свалих 1-2 кила.Не е мн,ама ко да се прави.........

monito865
    Guest
    aide i az se vklu4vam s malko zakasnenie ama 4ak sega go vidqh tova i iskam da se zapoznaq s vsi4ki

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от monito865
    aide i az se vklu4vam s malko zakasnenie ama 4ak sega go vidqh tova i iskam da se zapoznaq s vsi4ki
    драга,тая тема е от 2006,даже и аз съм писала..брех...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си