- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Групово Отслабване
Ето за това говоря, когато предложа нещо сериозно или всички млъкват или ме гонят от тук. И после пак се появява някоя тема искам да сваля едиколко си килограма.
ama Tedito_baby stiga se qdosva![]()
![]()
moeto meniu snoshti beshe (da si priznaq) dosta kalorichno zakusvah spageti obqdvah malka parjola...ama naistina beshe malka i ne vecherqh..kakvo shte kajesh?aaaa...zabravih neshto...qdoh snaks.znam che e kalorichen ama...![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
ooooooooooooooooooooo i az se vklu4vam.zna4i da vi kaja koremnite presi pomagat,no maikata my e oporitost i postoqnstvo!!!160-170 ima efekt povqrvaite mi!!!!!!ami i tfa kafete vita gold e bilo hubavo i zlatno 4ydo-14
Ti mai ne si 4ela kakto trqbva ... nikakvi paketirani hrani i nikakvi testeni. Nali celta ti e da namali6 do 20% vyglehidratite. I za6to ne si veerqla? Qj po 4-5 4e daje i 6 pyti na den. Prosto sled 6-7 4asa nikakvi vyglehidrati osven ako nqma6 trenirovka togava. Mi kakvo da ti kaja edinstvenoto hubavo ne6to za prez denq ti e bila pyrjolkata i tq e bila malka .... Napi6i mi dnes kakvo si qla i da se nadqvame 4e e po-dobro ot v4era.Първоначално написано от mimetoo
Абе много сте жалки ве. ”Как да смъкна 2кг за 10 дни.” Абе хора осъзнайте се. Познавам човек, който е 130кг, а преди състезания смъква до 80кг за месец! А вие цяла година смъкватре 1кг. Та нали като не ям един ден и се изходя в кенефа ги губя тез кила?!
така .. имам въпрос към тедито*Първоначално написано от Tedito_baby
аз не съм дамата със снакса
![]()
първо ... на колко си години, с какво се занимаваш?
по специално от къде са ти знанията в тази област?
отслабвала ли си, колко, за колко време?
ако може и снимка преди и след много ще се радвам .. ( естествено не тук и не пред всички)
ако желаеш да си пишем някъде другаде - кажи
и сега малко въпроси по темата ... за да забележа дали знаеш повече и наистина можеш ми помогнеш специално на мен, не че знам малко по темата
отслабнала съм много( не 20 кг за месец), целта е да си ям нормално( не да преяждам, както ме нареждат роднини) и да си запазя теглото и да си стегна тялото .. нещо такова
та ... коремни преси примерно всеки ден ... 100тина и понякога нагоре .. не повече от 200. добре ли е? или трябва да си почивам някои дни за да .. си починат мускулите .. да растат ...![]()
и евентуално как е по добре - всеки ден от понеделник до петък, без събота и неделя ... или през цялата седмица и пред ден през два да имам по 1 ден почивка
друг въпрос .. мюсли .. овесени ядки .. (фини) ... пшенични ядки... ечемичени ... и разни такива видове храни
ти кое препоръчваш от всичките? ядях само мюсли със сушени плодове. та тези си ги ям на закуска с кисело мляко и там нещо за подлсждане( не чиста захар - мед, пресен плод, какао.. абе нещо малко си ръгам вътре) но тези дни си взех .. "пшенични ядки" - фирма "златна нива", 250 грама е пакетчето (314 кал. на 100 грама пише) та пак си ги ям с кисело мляко .. и забелязах че не е много по лошо.(мислех че само такива 'люспи' без ядчици... стафидки... няма да ям). та в магазина имаше и такива разни подобни пакетчета с ечемечени ядки .. там 2-3 модела. ти какво препоръчваш?
още 1 въпрос ... сушени плодове .. фурми, стафиди, кайсии, сини сливи .. кои са най добри? в смисъл .. знам че са бая калориите .. и че някои ги накисвали във захарен сироп за да тежат повече като ги продават
![]()
... няма да ги ям всеки път .. и ще изям 50-100 грама ( или ще си ги сложа при мюсленцата и ще ям 50-100 грама за 2 седмици ... демек по 5 стафидки на ден .. или там колкото се падат .. абе да се надяваме разбра
още 1 въпрос ... на училище съм .. не мога да ям плодове,кисело мляко или нещо хубаво .. и трябва да ям нещо "пакетирано" както ги нарече или нещо подобно ...( не казвам че ще ям)
какво да ям от : хамбургер,дюнер,кроасан,са амка,кашкавалка(някаква подобна мазна закусчица от някоя бутка), солети, солени бисквитки(крекери или както там се казват) или сладки бисквити( там обикновенни ли .. абе едни кръглички в пакетчета .. бисквитки)?
и последно : един хамбургер колко грама е ? 1 дюнер? 1 порция манджа(мусака,ориз,2 кюфетта,спагети ...)?
Dai mi e-mail-a s. Tam 6te ti pi6a!Първоначално написано от Анонимко
Dai mi e-mail-a s. Tam 6te ti pi6a!Първоначално написано от Анонимко
аз съм госта... със сушените плодове \/
ето ти профил тук, ако и ти си регистрирана можеш да ми пишеш
в този си профил трябва да имам и мейл, та ако го забележеш може да ми пишеш на него
иначе - distancionnoto@abv.bg .. не обръщай внимание че е малко странен, нямам желание да пиша по-нормален пред целия форум ... света е малък
та пиши ми на distancionnoto@abv.bg
Мечо ПУх!
]
Аз имам нужда да сваля около 3-4 кг...не е фатално,ако не успея,но би било добреОбаче не мога да пазя диети!Просто не успявам, а и мисля,че е вредно за организма.Много обичам тестени храни...примерно без сладко бих могла да живея няма да умра, но само като видя ръчен хляб иии...
А и тези кг не искам да ги сваля за 1 седмица примерно искам да се махнат до лятото...тоест има няколко месеца до морето и тн
Просто ми трябва малко воля.
А кво стана с тва групово отслабване?!Нещо май не се получи![]()
А да и др да кажа..ходя на фитнес два пъти седмично от около месец вече,обаче единственото,което забелязвам е леко стягане на мускулите,килограмите не спадатАбе май диета му е майката,но офф страх ме е да не си прееба корема нещо.
Иначе съм съгласна за хляба и сладкото...колкото и да е трудно трябва да се спрат! Ноо айде бе хора,нали ви се отслабваше къде зачезнахте![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
и аз искам адски много да отслабна, ама проблемът ми е че само в началото си спазвам стриктно, но...послеее всичко се връща обратнои се побърквам...никак не мога да се откажа от сладкото особено когато съм ядосана...а тва доста често се случва...
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
хей хей хей !!!
![]()
аз мога да се похваля че за седмиц- седмица и нещо свалих 1кг..не е много знам,но съм доволна от дребния резултат! ако стане рязко най- много да се образуват стрий и др гадости.
а моята програма е съвсем лекичка -
до 2 часа на обяд съм само на течности ( всякакви ! ) ,най -много след 11h да хапна 1 ябълка ако умирам от глад!
на обяд хапвам или някаква супа ,половин филийка хляб,абеее нормален обяд без да се преяжда и без високо калорични храни.
след което за вечеря грейпфрут,портокал(някакъв о плодче) и пак много течности .
наблягам на ходенето пеша, а вечер преди лягане упражнения докато се уморя .
Tedito_baby1 ,ти като специалискаси кажи мнението .
Иии налага ли се да се откажа на 100% от кока-колата?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Е чак на 100%...нз все си мисля,че всяко нещо в умерени количества е полезноНе бе нз тя колата не е много полезна,но и на мене ми е слабост.А между другото твоя режим ми допада..може и аз да го опитам
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
macki kak e e? otslabvate li? az neska do sq sam qka 1 banan za zakuska na obed qdoh salata ot krastavi4ki i dove4era 6e qm pak nqkfa salatka i ako slu4aino mi se priqde ne6to nqkaf plod ...![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
аз да се изфукам за 2-3 седмици 3-4 килца дръпнаах![]()
ами има много заместители на сладкишиПървоначално написано от Djessica_88
отиди в някой диетичен магазин и там е рай-има всякви сладки без захар абе има супер мноо неща,даже някой са по-вкусни от обикновенните
да речем ако си от софия мога да ти кажа къде има 2 такива магазина![]()
mi da vi kaja za otslabvane e hubavo da qdete po malko nqkoi be6e spominal po malko no dosta pati na den no za da otslabne6 e mnogo hubavo da se pie i mnogo voda pone 2 litra na den 4e i pove4e trqbva da se piei naistina pomaga sa6to i trabva mnogo da se dvijite mojete da si pravite urajneniq vav ka6ti i tai
\
/
Оле как се надпреварвате коя яла по-малко от другата..вместо 1 банан можеш да изядеш три пилешки пържоли (от пилешки гърди) по 50 гр..
Ама споко,всеки ,които е на диети минава през тоя период-на прецакването..ядеш квото ти кажат някви тъпи диети от сорта на:"сутрин-кафе+1/2 портокал,обяд-1 краставица и 1 домат,вечеря-1 ябълка"..Първо си прецакваш кожата,после гърдите в повечето случаи и накрая стомаха..След като вече си минал тоя период(като мен) ядеш редовно,знаеш коя храна ти влияе добре ,спортуваш и си поддържаш теглото![]()
Е то и аз се включвам с малко закъснение,ама от 1-2 седмици съм на диета и свалих 1-2 кила.Не е мн,ама ко да се прави.........
aide i az se vklu4vam s malko zakasnenie ama 4ak sega go vidqh tova i iskam da se zapoznaq s vsi4ki
драга,тая тема е от 2006,даже и аз съм писала..брех...Първоначално написано от monito865
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил