.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    taina...

Roditelite mi se razvedoxa i si mislq che e zaradi men

Zna4i vsi4ko zapo4na mn otdavna....maika mi i ba6ta mi se razvedoxa kato bqx vtori klas...no togava ne razbirax kakvo to4no stava ot dve godini mi e syper gadno..postoqnno pla4a i kogato gledam snimkite kato sme bili trimata stra6tno se nat1javam...sega i dvamata si imat priqteli..i mislq 4e ba6ta mi 6te se jeni povtorno ...neznam kakvo da pravq za da se spravq s tova znam 4e ve4e s1m golqma no...ve4e si mislq 4e az s1m vinovna za vsi4ko i daje s1m mislila za samoybiistvo...vedn1j 6tqx da bqgam ot vk16ti no me sprqxa neizd1rjam ve4e....mrazq jivota si!!!
    za6to li ima obi4 i razdqla?
    za6to zemqta se v1rti?
    za6to kogato se obi4at dvama
    vse nqkoi 6te gi razdeli?!

Супер фен
    Съжалявам, положението наистина е зле при теб. Пробвай да си хванеш гадже да се разсейваш малко

Град
    Dobrich city
    наистина положението е зле.аз съм в неиния клас и тя колкото и да прикрива е едно много тъжно момиче

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Vij kolkoto i da ti e gadno,dori i ne trqbva da ti minavat takiva misli prez glavata.S godinite vse po-malko brakove izdyrjat,no kakvoto i da stava,nikoga ne e vinovno deteto,to e edinstvenoto koeto moje da gi obedeni.pyk i ima tolkova mn razvedeni semeistva,brat4etki mi sa taka,trqbva da se radvash 4e vsi4ki sa jivi i zdravi i moje da e kofti,no prosto ne si go nabivai v glavata,ne samo tvoq jivot e kofti,kato cqlo jivota e kofti i nqma kakvo da napravish.Nqkoi den moje bi shte gi razberesh,vse pak ako ne se obi4at ne trqbva da sa zaedno,zashtoto 4ovek ima edin jivot i vypreki deca i dr otgovornosti vseki po malko e egoist.Moje bi taka e po-dobre otkolkoto da se pribirat vsqka ve4er u vas roditelite ti i da ne izpitvat nikakva trypka edin ot drug i da jiveqt bezrazli4no

Повече от фен
    не бива да се натъжаваш заради тези неща.Да наистина е гадно ,когато родителите ти не са заедно(моите са разделени от години и всеки си има нов приятел/ка),но трябва да го приемеш-живота продължава,пък и ако не се обичат вече е много по-добре да са разделени отколкото да са заедно и да нещастни и да прекарват времето заедно в мълчание или караници.Още нещо-ТИ НЕ СИ ВИНОВНА ЗА НИЩО!не бива да се обвиняваш,нито пък да мислиш за бягство от вкъщи или самоубийстов-замисли се! Нима това ще реши нещо?!По-добре се стегни,преудолей го и се забвалявай ,радвай се на живота и може би един ден ще видиш,че така е много по-добре

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

bvbb
    Guest

vcbvcb

emi........nemam dumi.po hubavo taka otkolkoto postoqno da se karat naprimer,vij go ot dobrata strana(ako ima takava)

krisito
    Guest
    vsi4ko koeto sa ti napisali e vqrno i trqbva da si pomisli6 vurhy nego i da se pomu4i6 da go proymee6.az iskam samo da dobavq 4e trqbva da se zamisli6 i vurhy tqhnoto 6tastie.ako sa 6taslivi s novite si prqteli radvai se za tqh i budi i ti 6tasliva s tqh :P po-dobre li 6te6e da ti bude te da budat ne6tastni i da se karat i t.n i t.n?!?!pomisli si dobre i prestani da se misli6 glyposti ot sorta na tova 4e ti si vinovna a se zamisli 4e ima6 dori ne6to pove4e ot drygite!gledai po pozitivno a ne tolkova mra4no i dramati4no!6te se samoobivala i 6tqla da bqga!glyposti kude 6te ide6?kakvo 6te pravi6?te taka stavali teq ne6ta...MISLI MOMI4E MISLI!

bvbb
    Guest

bvbb

bravo na nas spasih me momi4eto,pone taka se nadqvam

Moderated by miloto
    т.9 от Правилника

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    миличка,ама ти с нищо не си виновна,че така са се стекли нещата
    а и мисля,че е много по-добре така да са разделени,отколкото всяка вечер да слушаш скандалите им,как си викат,как се обиждат .. това би те натоварило много повече
    приеми факта и смело напред
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Била си едва втори клас! Какво си разбирала за живота на големите? Нищо! Не се самообвинявай! Имай кураж! Нещата в живота са сложни и ти не може да ги промениш! Не си виновна за нищо! Друго не мисля, че е необходимо да знаеш! Мисли за своя живот! Приятелите, училището...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    То вече го написаха,ама по-добре така от колкото всяка вечер да ги слушаш как викат.Аз лично предпочитам и наще да се разведът,не за друго просто баща ми го ненавиждам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    taina...
    Mnogo vi blagodarq 4e mi otgovorixte naistina s1m imala i mn xybavi momenti... i ve4e nqma da mislq za takiva glyposti...prosto ponqkoga mi stava mn gadno i po4vam da pla4a i da se samoobvinqvam za tova..moje bi naistina na tqx im e po-dobre i az se radvam zq tqx
    za6to li ima obi4 i razdqla?
    za6to zemqta se v1rti?
    za6to kogato se obi4at dvama
    vse nqkoi 6te gi razdeli?!

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    ееей
    момиче, успокой се бе!!! не си нито първата, нито последната с разведени родители и мойте родители са разведени, ма няма да седна да рева на снимките им от сватбата я. благодари се, че и двамата се грижат за теб, а единият не те е зарязал на произвола на съдбата, другия да се грижи за теб. ТИ НЕ СИ ВИНОВНА!!!
    а може просто да не се обичат... ти като не искаш да си с някой оставаш ли с него? не, нали? тогава защо родителите ти да го правят?
    погледни го от светлата страна - можеше сега да са заедно и да не могат да се понасят нямаше да ти харесва да си със родители, дето всеки ден се карат, бият се и се обиждат, нали? )) и тогава пък щеше да се молиш да се разведат а и така може и да ти обръщат малко повече внимание, като не живееш с тях едновременно, а например ако живееш с майка си, баща ти ще ти угажда на акъла, защото не живее вече с теб и малко или много му липсваш (ква съм егоистка начи само за обръщане на внимание и угаждане мисля)
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Повече от фен
    Град
    Burgas
    nikoi ne moje da ti pomogne samo ti moje6 kato razbere6 4e nqma6 vina.te prosto sa spreli da se obi4at qvno.pomisli predpo4ita6 da bqha zaedno i da se karat postoqnno li edinstvenoto ne6to koeto gi darji zaedno da si ti ili da namerqt nqkoi koito da obi4at naistina.ne tyrsi vinata v sebe si.nqma roditeli razveli se za6toto deteto e lo6o ili ne6to podobno.opitai se da byde6 6tasliva.t'va 4e sa razdeleni ne zna4i 4e ne te obi4at v kraina smetka.kato porastne6 o6te malko 6te ti e po lesno da prieme6 ne6tata.osobeno ako si nameri6 nqkoi.samo nedei da pravi6 gluposti.samo 6te gi narani6 acki mnogo kato se samoubie6

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Цитирай Първоначално написано от Angel4etoOo
    Mnogo vi blagodarq 4e mi otgovorixte naistina s1m imala i mn xybavi momenti... i ve4e nqma da mislq za takiva glyposti...prosto ponqkoga mi stava mn gadno i po4vam da pla4a i da se samoobvinqvam za tova..moje bi naistina na tqx im e po-dobre i az se radvam zq tqx
    Повече не се самообвинявай. Няма как ти да си виновна. Та ти тогава си била малка, няма как причината за развода им да е в тебе!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен
    Град
    Plovidv
    sh...macka stegni se malko.Za nishto ne si vinovna ti. Roditelite ti sa precenili che e trqbvalo da se razdelqt i sa se razdelili.Tva si e tqhno pravo shtoto po sushtiq nachin te sa se brakuvali i sa te suzdali.Nqma smisul da se samoobvinqvash za neshto deto ..se pak si bila 2 klas. s kakvo mojesh da doprinesesh ti za edin razvod ? Ama spored men reshenie vuv i-net i vuv foruma na toq problem nqma da namerish. Ako si imash 1-2 istinski priqtelki prosto si govori s tqh. Ako imash takiva i im e pisnalo ot tebe...to proto ne sa ti istinski priqteli. Apuk ako si namerish momche.. bilo to za gadje ili prosto za priqtel koyto te razbira e oshte po-dobre ae stegni se puk tva det si mislila za samoubiistvo.Zamisli se malko dali tva she pomogne za neshto izobshto ? Nito she gi sabere nito she popravi minaloto.

в интерес на истината хората се разжеждат и еджа ли е заради теб

Град
    Sofia
    Мо

Между нас да си остане тази клюка,Бог ме е създал за да се изфука...

Виж сега...всеки втори,който познавам е с разведени родители,аз-също!1-во...не мисли за това,излизай с приятели,весели се...2-ро...не обвинявай себе си..няма смисъл.Мойте родители като се разведоха аз си казах:"Не ми пука" и толкова...сега ми е даже по-добре,щото не им слушам скандалите!!!
    Live your life like there is one more move to make.Don't think about anything,just do it!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Men ako pita6 roditelite ti ne sa se razveli zaradi teb.Po-skoro moje zaradi teb da sa se opitvali da budat zaedno,no...kato otno6eniqta im ne vurvqt prosto razdqlata e neizbejna.Na mnogo deca roditelite im sa razvedeni,ne si samo ti.Ne e nujno da bqga6 ot vas ili puk da se samoubiva6.Taka nqma da gi subere6 otnovo.Po-dobre se opitai da se primiri6 i gledai kolkoto se moje vreme da prekarva6 i s dvamata.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    be tejko ti e .. ma avatara ti e mnogo gaden !

desotoo e prava
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Фен
    Град
    Plovdiv
    vish...ti ne si vinovna tva e ot iasno po iasno...ta ti si bila edna 2ri klas...kakvo si znaela togava...ako tolkova te natyjava tova nedei misli za tova...i si nameri chovek koito da te veseli i da ne te ostavia da plachesh...zashtoto nai tejko e kogato ostanesh sam...ako imash niakoi koito da te obicha...niama da te ostavi da plachesh

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Живота продължава! Наистина в един живот детството е мнгоо важно. Това ще ти даде урок как не трябва да постъпваш, за да не причиниш и ти същата болка.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Spox problema go ima pri mnogo roditeline e zaradi teb povqrvai mi tova e zashtoto ve4e sa si omryznali edin na drug dnes v bylgariq po4ti vsqko vtoro dete e s razvedeni roditeli tova ne trqbva da te pritesnqva vyv nikakyv slu4ai znam 4e boli znam 4 e e gadnbo no vse pak e bilo odavna nedei dfa bqga6 ili da se samoubiva6 zashtoto s tova samo myka 6te pri4ini6 na maika si i na ba6ta si koito makar i razdeleni te obi4at o6te i 6tom i dvamata sa si namerili novi gadjeta zna4i sa 6tastlivi i edin bez drug i ti ne moje6 dfa gi spre6 povqrvai mi podhodi s malko pove4ew razbkirane i ne pribqgvai do krainosti za koito posle 6te syjalqva6 hilqdi pyti
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си