- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:С какво си махате космите по дупето!?
ako imate kosmi po dopeto s kvo gi mahate smisal ne sa olemi ne e vijdat ma me draznat i kva da gi maham !?
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
otidi na kozmetik da ti gi mahnat s kola maska.tova e edin priemliv variant.polse niama da ti stavat pove4e...prez mesec dva moje6 da si hodi6 spokoino da gi maha6 a a ko ne samnogo moje i po narqdko.
az nqmam kosmi po dupeto no ako imah bih si gi mahala s epilator ili ne6to koeto gi izkorenqva za6toto kogato iskorenqvash kosmite te uredqvat .pone taka znam taka4e ne si i pomislqi da gi brusnesh za6toto 6te ti stanat pove4e i po 4erni naparvo ne ti zavijhdam posle!
az nqmam kosmi tam i nqma na kakvo da probvam sus sumobrasna4na stava po zleza6toto stavat po gusti i 4erni suberi si po burzo pari za lazirdano kato ti gi mahnat da nqmash problemi ve4e s tva !
Hah kato zapo4ne6 da gi maha6 6te stanat po debeli,golemi i mnoogo pove4e 6te se zabelqzvat![]()
A kak da gi mahne6...mii nzz idi na kozmetik ili puk probvai s nqkakvi kremove..![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Хехе кой ще му гледа дупето дали има косми...Е ако има гадже ще има кво да се гледа...Съветче пробвай с депилиращи кремове...Първоначално написано от DeSiTo0o
![]()
\Първоначално написано от DeSiTo0o
/
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.