- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-гадна песен
nai-gadnata pesen mislq 4e e Kondio - Ataka mix ujas povru6ta mi se ve4e![]()
![]()
crazy frog, wild dance, i celoto dalgo i golemo tforchetswo na SlaFka Kalcheva!!!![]()
![]()
За мое нещастие ми се случи да бъда в едно заведение, където бяха пуснали Планета и слушахме и наблюдавахме с едни приятели нещо невероятно гнусно - Мариан - "Шоколадка", по дяволите, седиш и се чудиш - възможно ли е такова нещо да има :/
S.t.a.m.b.e.t.o feat. B.I.X. & Lamoza - Zapazena marka![]()
![]()
Копелетата взели инструментала на една от любимите ми песни..мръсни мазни бургаски чалгарчета
А това ще да е любимата ми песен. Не за негрите де, СТАМБЕТО имам впредвид. Супер яки са! ФАКТ - Всички яки рапъри крадат - Шамара, Квартални Братя, Джи Пи, Дражето, Каисиева Градина и т.н.Първоначално написано от Jamalska
Всички сериозни рапъри смърдят - МС Смотан??!? - тоя верно е яко смотан, Спенс? - Ебати гнусната брада, ДРС - Хипита, които пеят за трева и за грозния им растафариански бог - Джа? - Концлагер.
Нямаше ли по едно време на Black Eyed Peas - Hey Mama ? Е за тая песен се сещам сега ... ама тва направо не е песен ми адския дразнител!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Що не си фанеш раперщината и не си я натикаш в носа?Първоначално написано от Анонимко
Омръзнало ми е от такива...ай у лево игнор
Йо, брато, аз не мразя нито една песен и нито един стил, сешъш ли се? Просто според мен 'сички трябва да се разбираме и да има толерантонст, мееен. Както казва великият Мартин Лутър Кинг - Can't We All Get Allong?
Ааайт? Пиийс, ма ниггаз! РИСПЕКТ.
Lorrain на Каффе...Блааааа.... Не помня да съм мразила някоя друга песен...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Оф много са....почвам....ще напиша само най-най-най омразните...
Nato - Chorjavon
Madonna - Hung up
Madonna - Sorry
Black eyed peas - My humps (ujasna e)
От чалгите...
Гергана - Сини очи (блякс....)
Глория - всички нейни песни
Мария - всичкоооо
Ивана - Къв си ти бе...
СлаФка Калчева - Бяла роза...ще закича на теглича на москвича...![]()
![]()
Оф има и още но ме мързи да пише толкова много...![]()
![]()
![]()
чалга от Софи Маринова,всеки ден едно момиче от моя клас я пуска![]()
i az glasyvam s dve race za tapata jaba........kakto i za 4algata.......No osobeno protiven mi e Arash![]()
a be da vi kaja AMET ne moga da go slusham nekaksi e mnogo otvratitelen ciganin,napravo...mi se povrushta kato go vidq,a puk za vas neznam![]()
![]()
почти всички песни на Белослава и най-вече "Слушай ме"- отвратително дразнеща песен
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
osven vs 4alga pesni ima i nqkoi dr mn drazne6ti naprimer poludqvam kato 4uq mariah carey
mi men mn me drazni don't cha
i da padnem i da piem pak 6te se napiem
Сички чалгарски песни повечето поп лигави изпълнения на "момчешки" групи...не ме кефи и нео/ню ли де да го знам там къф си "метъл
и...дааа лудата жаба...!!![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Първоначално написано от Sinister_Doll
I would fly to the moon and back if you'll be...
If you'll be my baby
I've Got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby?
ами всички чалги,кючеци,така наречените "поп-фолк" парчета и Crazy frog -ей тея тъпотии чуя ли ги откачам още поече
Повечето RnB български песни - Шамара ... и сякви измислени педерастчета (ей ...хич не броя Спенс Кинг Сайз и останалите пичове)
ооо много са има една песен
казах помощ обичам те![]()
![]()
ауууу отврат
Чалгата е гадна за слушане.
А гадничка като текст в момента в съзнанието ми изплува "Kylie Minogue - Where the wild roses grow".
the drill - the drill![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!