- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-гадна песен
ти си пърхота в косиите ми и пломбите в зъбите ми и ушнатакал в ушите ми ...всичко си ми тииииииииииииииииииииииии ииииии !
супеп помия !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Christina Aguilera - Aint No Other Man
Това не е R`n`B това е рап, хип-хоп...R`n`B е съвсем различно, ама кат си кръстиха компанията така...Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
Много странно-отварям тука и глледам песни, които супер много ме кефят, някой да не ги понася...ама сигурно и с други ще е така като напиша няколко песни дето не понасям...нема да говоря за чалгата-то тва е ужас....но ще спомена няколко лиготии
Black Eyed Peas-My Humps![]()
Control My Self-J.Lo
Check on it-Beyonce
Kelis-Bossy
Furgie-London Bridge
Justin Timberlake-Sexyback
и таквиз ми ти работи...
The Drill
vsichki chalga i hip-hop pesni sa gadni i smradlivi
taq na paris hiltan lelelelele basi ujasnata pesen i na rumuneca i en4ev 6atrata![]()
![]()
![]()
![]()
ima i o6te mn ma teq mi doidoha na akula
The pain is temporary!
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Death_F
![]()
![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Milko Kalaidjiev s0x osobeno onq typizym Orgazum ili tam kak mu e typoto ime.i onaq smachkanata jaba crazy frog a za tiq drisli malkite panterki i mini 88 deto oshte si mislqt che vsichko,koeto hvyrchi se qde sa prosto za bunkera
I`m Too Sexy To Be Loved And If You Don`t Like My Style You Just Can Fuck Off.
Gloriq-Prilicham li na vqtara ili enshto ot toq rod beshe mnoo em darzni taq pesnichka super tupa
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Drajeto -Qmbol Qmboool e grada Qmboool e stila![]()
![]()
![]()
napravo me vludqva
MRAZQ white horse nai-tupata peseeeeeeeeeeeeen na sveta,aaa otvraaat mrazq qq, nz teq deto q slu6at dali znaqt za kvo vuob6te se otnasq, protivana eee![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Всичко що е чалга,рап и техно ме отвръщава!А у нас майка ми само ситито слуша и впечатленията ми са ,че и от нищо не ми хареса... така че мноооооооого са песните които не ми харесват
абе вие слушали ли сте buttons![]()
Don't leave me asking for more
I'm a sexy mama
Usually get wat i wanna![]()
![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
vsi4ko svurzano s pop folk "divi"
ama.mn mrazq i na Black eyed ..-pump it (abe teq mn gi mrazq )![]()
![]()
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
A guy who thinks he's all that
Оле тая песен наистина много противна....Първоначално написано от psycho_girl
Да спомена още няколко
Run it-Chris Brown
Beyonce-De ja vu
тая новата на Black eyed peas нещо си babet също е много смотана
и Втора цедка също ми е тъпа...
П.П. Някой спомена Ситито- моето мнение - направо да ти писне от тая телевизия, въртята около 50-100 песни постоянно....
![]()
Тони Дачева и Найден Милков - Аз и ти
![]()
![]()
Хора помооооооооощ! Всяка божа вечер, когато се прибирам вечер със служебния автобяс, слушам тази отврат!!! Пича пуска радио Браво, и след като свърши тази шибана песен, която незнайно как я пускат ВСЯКА, ама ВСЯКА вечер, почва "Образ и подобие". За сведение- Пускат някоя ама супер долнопробна чалгия, което в нормален скучай не би ми направило впечатление...
Но това не им стига- след това пускат ПАК СЪЩАТА долнопробна чалгия, само че на друг език... Суперррр
![]()
А аз по принцип не мразя чалгата- но съгласете се, дори и човек който не мрази чалгата има граница на търпението... За да слушам някоя долнопробна чалгия два пъти поред и да се кефя след втория, трябва да съм в доста нетрезво състояние...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Кеlis - Trick me - нз дали се пише така, ама наистина ми бърка в здравето тея песен
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Mokoma - Takatalvi![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
ne!Първоначално написано от Whisskas
![]()
da be pulna oligofreniq eПървоначално написано от Sinister_Doll
ne mi e qsno kak nqkoi hora moje da i se kefat..
mrazqqqq 4algiite,rap,tehno,pove4eto hause,metal......
mrazqqqq GGPi podobiq.......mrazq ludata jaba......mrazq ligavnite na Pussycat dolls..sy6to taka...Paris Hilton
![]()
Lelele pobarkva me Drajeto -qmbol ...... tozi da ima kasmeta da se zapoznaq s nego ....Ii drazni me jabata , kak moje da i se kefite be ..
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Повечето от чалгата,но в момента се сещам за "Карамел".Бляк
ima edna pesen "I believe" ... dali ne beshe na R Kelly .. male otvrat e
nqkoi moje bi se seshta
Yupeeee !