- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-гадна песен
На този шибан свят има толкова много гадни песни...мен лично ме нервят чалгата(и чалгарките де), на Blog27 всичко,Na Us5,BSB,BLUE всичко...ааа и на Парис Хилтън...мале като я чуя и сменям канала...тъпа работа...не стига че не може да пее ами и албум ще издава
...попа ме дразни( с някой МАЛКИ изключения)баба "кралица на попа" мадона и съществото райхана мн ме нервят...ае стига толкова,че...
Много песни има, които ме дразнят, общо взето всички чалги, но от тях сякаш най-противна ми е Ishtar - Habibi![]()
oh.... mi az mrazq 4algata kato cqlo!!!draifa mi se ot pesnite ot toq stil muzika , adski sa protivni !!!
Rihana li e kva e..edna prekrasna pesen...I can see him dying!!haha smqhhhhh mai unfaithful
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
be baq pesni4ki me nervqt ama sq se se6tam za blue i morandi...ei golemi pedeli na4iiiii!
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
Аз също.Просто незнам как й се кефят...Също Парис Хилтън, Гергана....квито и да са и песните...ммм таз Карамел на Алисия...оня Бял кон дето всички много му се кефят...роби Уилиамс ми е много противен квато и песен да направи...тва за сегаПървоначално написано от Sinister_Doll
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
i az mislq takaПървоначално написано от rusalkata_
Откъде ли да почна....
Paris Hilton-Stars are blind,незнам каква певица е тая,но аз по-хубаво ще гo изпея.
Outkast-Hey ya,тя ме побърква отвсякъде.
Ishtar-Ragga Boom,NO COMMENT!!!
Bob Sincler-World hold on![]()
Всяква чалга и секви кючеци,но най-противни са ми TOKIO HOTEL!!!В момента,в който чуя тяхна песен ми иде да се хвърля отнякъде,на всичкото отгоре разни идиотки от нашия клас са луднали по тях и трябва да ги слушам всеки ден общо взето!!!![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Първоначално написано от Imaginar4e
Да-съгласна съм!Да не говорим за Амет-Гъци Гъци.Първоначално написано от Imaginar4e
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
mii nz. mn pesni ma nervqt-si4ki na Robie williams i madona. sa6to taka mn me drazni i na Nato-jaorjavon ili tam nz kak sa kaa.... i mn dra ma sq sa se6tam samo za teq![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!