- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пияни на даскало??
не,не съм правила такива простотии...![]()
просто... супер тъпо ми се струва...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми пила съм в даскало. Доста пъти даже. Направо ме е срам. Ама това беше като бях малка и се напивах от едно патронче водка. Уф, баси идиотското беше, ама никога не са ме хващали даскало. Даже веднъж контролно правих и много добре се справих. Фън фън... ама вие недейте, де![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
mi ne i ne smqtam da probvam,ne vijdam nqkakva pri4ina da go pravq i
ne smqtam 4e ima koi znae kva trupka
tztztztztz piqndeta mrusni...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe ne sum i ne iskam, za6toto edin ot susedniq klas se be6e napil i doide na daskalo i povurna v staqta p ximiq. Ne mi se iska tova da se slu4va otnovo, zatova ti kazvam po-dobre nedei![]()
![]()
Xaxax imam edni v klasa det ot vreme na vreme si vzimat po nqkoq vodka i piivat v daskalo.Problema e 4e ediniq mnogo go hva6ta i edva go m1knat po st1lbite![]()
eeeeeeeeeee taq tema mnooo me kefi . Vednuj predi 4asa na nai - gadniq daskal (edna duma i imash ve4e nova pridobivka - dvoika ) re6ihme s moqta priqtelka da se o4atkame . Sednahme v blizkoto bart4e i BOI . Vlqzohme v 4asa mu i dvete MATA ! Po4nahme da se smeem . Daskala vdigna ruce ot nas pis a ni dvoiki , udari mi , blusna ni glavite edna v druga ama efekt - nulev i ...... ve4e ne sum se napivala v 4as
Само не казвай че се гордееш с тая изцепка![]()
Принципно всеки ден 1-2 бири с баничка в голямото иначе много трудно се преживява нереалната спрялост в мойто любимо училище.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
i predi i po vreme...Първоначално написано от summer_love
po-dobre nedei
1.6toto ne znae6 kvo var6i6 i dakskalite te nabelqzvat i kvoto i da napravqi6,te se 6e namerqt ne6to za da te natopqr
2.6te prozvu4a kato zubar, no na daskalo se hodi,za da se u4i
ako misli6 da pie6,po-dobre izbqgai
i se pak ako si si re6il/a nikoi ne moje da te razubedi
Изява на ниска култура и простащина като цяло е пиенето за напиването. А пък да се напиеш и да отидеш на даскало е безотговорност, кретения и детинска простотия.
Голямо геройство е да пиян да отидеш на училище. Няма що!
Ne sym napylno syglasen .. vypreki che ima izvestna doza istina v tova...Първоначално написано от WILD__BOY
Primerno az dokato xodex na daskalo si piex predi,po vreme na ... i sled
No ne sam se upival kato govedo da ne znam kyde sam ... i t.n.
Primerno v daskalo moje da sednesh da piesh edna bira ... estestveno ako ne se napivash ot tolkova de :P![]()
am sq kat se zamisla ne sum pila predi daskalo i da sum hodila piqna no tam sum pila...posledniq den predi zimnata vakanciq sichki si bqha trygnali i nie s nqkolko pr na posledniq chin cqlo shishe six sense i fanti i lafkata i za meze loto pizza:Pp~![]()
Веселичка съм ходила, но чак да съм пила на даскало-никога, но съм била бая веселичка 1-2 пъти![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
О много пъти. Не че се гордея толкова с това... Били са големи изцепки... Веднъж пихме дори в час. Бяхме си взели половинка водка и по едно сокче от 10ст, и си наливахме в сокчетатаи пихме със сламка...
После приказвахме простотии и се хилихме, даскала ни изпита ио ни врътна по едно лебедче в дневника.![]()
На един осми март се напихме масово целия клас, едно момиче за малко да драйфа върху госпожата, а 5-6 човека и казахме, че сме яли развалена пица и си тръгнахме... Или поне тези, които можехме да ходим- другите ги мъкнахме.
Също сме се напушвали в даскало много пъти. Е тогава беше наистина майтап.
И веднъж бяхме пийнали по едно-две-три като отивахме за даскало, и като влязохме даскала вика- "Ужас, деца, миришете като дамаджани, я си ходете пийте по едно кафе да се свестите малко"![]()
В барчето до даскало поливахме всеки път някой като имаше двойка...
Но по принцип изцепките бяха осми-девети клас. ПОсле дори и да сме пили, малко си личеше... Пък и по някое време не е вече интересно да си пиян на даскало![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ne no sam se napusvala.. deanam tapo e ve4e toa alkohol... i trevata ne ma kefi v teq neshta ne namiram zabavlenie.. inache sam pila biri prez golqmoto![]()
По празници обикновенно пиенето започва още преди даскало,а аз съм първа смянаИначе през свободните часове ходя с приятели да пием по бира
![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
веднъж в 8-ми клас изпих едно патронче флирт преди контролно по математика
...имам 4 на контролното![]()
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
Pieme mnogo chesto w uchilishte ama hubawoto e che weche tolkowa sme swiknali che dori mnogo da pieme ne se omazwame super mnoo
nekoi ot klasa kato ima rojden den birichki wodchici mnogo rakiq pieme hareswa ni
shestici dwoiki , predi wakanciq sled wakanciq winagi si namirame nekwi powodi
hubawo e i ne ni hwashtat ma nie nosime
)))
Да.![]()
Чакай, чакай. Къде е е една бира, къде е 250мл водка? Говорим за пияни на даскало, а не за пиене на даскало. И двете не ги одобрявам и като цяло пиенето, ама тва е друга тема.Първоначално написано от alf_ot_melmak
Едно е да седнеш в междучасието в кафето за бира и съвсем друго да пиеш в храстите водка с иванчо от 6в, нали?
Ами беше деня преди коледната ваканция и си прахме купон в даскалото. Взехме шампанско и 3-ма човека изпихме бутилката почти на екс. Е не се напих, ама ми беше весело после.![]()
пили сме и в часовете бира в 9 клас![]()
da MNOGO e zabavno...![]()
emmm nai-qko e da piesh po vreme na daskalo))