.

Виж резултатите на анкетата: Някога пили ли сте алкохол преди училище?

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

38 55,07%
  • не

31 44,93%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Аз се напих като казах на 14 Февруари и лазех по коридорите и накрая ме хванаха и сега съм с наказание....
    Inter forever!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    не съм ходила.
    струва ми се страшно тъпо да се напиеш като животно и после да влизаш в часовете-вярно е,че правиш цирк и на другите им е забавно,но все пак ми се струва жалко.
    е,примерно "по повод"си пия,ама не се напхивам като животно,а си пийвам само за настроение,но не и когато съм на даскало-най-мнаого да пия една бира.

Еми 3 пъти засега и се тая година....класната извика наще после ама поне беше весело...
    Левски-Това е България!!!

О, не! Никога не съм пила преди или в училище. Мисля, че това е просто някаква гъзария да пиеш. За мен си има празници, на които да пия, а не за да се правя на дупе в даскало

Фен
    Град
    Sofiq
    Mda - pila sum predi, po vreme i est sled u4ili6te... ne sum se napivala, no fakta, 4e sum vnasqla alkohol v daskalo govori dostatu4no za glupavite paza4i, koito sa tam samo za okrasa !!!
    I am the owner of nowhere land
    Queen of the castle that’s made of sand
    Staring in front of the universe
    Maybe someday I’ll be someone else
    I’m sure I’ll do it, but till’ that day
    Here on my star I am just a castaway

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз лично не съм, но момчетата от моя клас го правят редовно - или преди даскало,или след даже наскоро и ПО ВРЕМЕ на даскало го напрвиха - имахме свободен и си направихме така нареченото "school party". Понеже бяхме на 1-вия етаж и през прозорците вкараха водка Аз не пих,но по-голямата част от класа добре се освини
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    само пийнала,ма не и пияна
    просто веднъж един фр. с още 1 изрод се бяха напили в изобразителното и единия така се разпусна,че неам думи
    разказа си живота,започна да ми целува ръката,да ми колениче,след тфа отида при 1 друга и започна да й се натиска...
    абе не убоу,шото само си показваш кирливите ризи

за тфа не ми се ще да пробвам
    хич даже

Фен
    Град
    Добрич
    Nikoga ne sum hodila piqna na daskalo i ne vijdam smisul v tova.Mnogo mi stava sme6no drugite kato idvat na daskalo nqkvi piqni,napu6eni i za kakvo-mislqt si 4e po toq na4in sa mn interesni a vsu6tnost sa jalki.V tova nqma nikakva trupka i po dobre ne se izlagai kato go pravi6
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

не съм и не ми и трябва има време след даскало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си