- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- vip brother ili po tochno za raina..
makar i da slu6am i da me kefqt neinite pesni,moeto mnenie e 4e tq totalno se izloji i kato 4ovek malko mi padna v o4ite.mnogo golqma ligla e i pravi ot muhata slon,no poslednite dni vijdam 4e se durji malko po normalno i moje bi se e durjala taka isteri4no za6toto ne e mogla da se adaptira kum obstanovkata,no vse pak nikoi ne q e karal nasila da vliza,no opredeleno ne i e tam mqstoto i sum ubedena 4e 6te i trqbva mnogo kusmet za da vuzvurne polovinata po4itateli koito izgubi s durjanieto si,no vupreki vsi4ko tova az q podkrepqm![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
ee nqkoi i se kefiha drugi pak ne...v kraina smetka horata reshiha tq da si tragne ot kashtata.ee mene lichno kam polsednite dni pochna neshto da me kefi..
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
ah tei me e qd 4e si trugna,gorkiq konstantin.i za dvamata mi e jal,li4i si 4e se obi4at horata i sq toz smotan pederas kvo 6e mu gledam,geiskite izpulneniq s drugiq gei li.bahti prostotiqta,az nqma da go gledam ve4e,to 6e e egati skukata.ah 6e se grumna,super me e qd,dano pone kozeto da ostane 4e ina4e nqma kvo da se gleda![]()
![]()
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
mi spored men v ku6tata prosto ne e(OOOOOOOOOPPPPPPPPSSSSSS)
ne be6e tq,6toto si izleze ve4e prosto se 6a6ka6e da ne bi slu4aino da q
vidim kakva e vsu6tnost:}}}}}}}
![]()
По принцип не харесвам чалгата, но е имало случки, в които Райна ми е правила впечатление...Има някоя и друга хубава песен...След влизането й в къщата, тя си показа истинската същност- истеричка, глезла и какво ли още не. Определено много се изложи, но вече няма смисъл дори да излезе от къщата, защото всички вече знаят какво представлява. Изгуби много фенове, което едва ли ще я зарадва много. Мен ме кефи пък да е в къщата, поне има интриги и има какво да се гледа. Колкото до Константин...Той не е направил нищо, с което да се изложи (предполагам). Райна не излага него, а себе си. Хората се чудят как той я търпи, след като е такава и тва е. Но като гледам и той не издържа вече, но тя си е виновна за всичко![]()
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
"Ама яде ми се яйце бе пилееееееееееее"
Леле такава смотана пача от много време не бях виждаааал. Язък за мъжа й. Стабилно е момчето. Незнам какво прави с тая....
raina e... vinagi e bila i shte produljava da bude edna prosta selqnka!!!!!!
nekva maloumna putka tam mi se prai na golqmata zvezda !!! deaaaaa
BTW koi izgoniha snoshti? wtf..??!
ami koi moje-raina.sas 1 ili 2 procenta poveche glasove za izgonvane...beshe dosta usporvana bitkaПървоначално написано от purepoison
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Хаххаххаххахххахххаххахах хахаххахаххахаххахаххахах аххахаххахахха!Първоначално написано от AnnG
Доколкото разбрах, когато тя е излязла, той се е изгаврил, че е свободен човек вече. Не че аз съм цвете за мирисане, обаче тя е много зле и се излага.
как я нападнахте всички горката![]()
аз пък я оправдавам до някъдебило й е трудно в къщата...за всеки би било голям стрес
ако вие бяхте влезнали там, едва ли всички бихте се държали адекватно и според очакваното
![]()
пък и е забавно момичето - голяма шоу правеше хаха :P
що се отнася до отношенията й с Коцьо.. ми кво да кажа, той й е свикнал и сигурно не му прави голямо впечатлениетя мн му се накара, ама когато си подтиснат и стресиран, първият човек, на когото можеш да си го изкараш, при това знаейки, че донякъде ще те разбере, е този, който ти е най-близък
не е правилно, но понякога става така
а и те се обичат, във всяка 1 връзка има караници и разправии, без това не може![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Добре че излезе! =D>
Неслучайно в тези предавания избират някой с лабилна психика. Райна си е знаела, че ще изкрейзи, обаче нали КОцето е искал да отиде, а тя е по-луда даже и от мен в това отношение...
Напълно съм съгласна с valantain_love
А пък вие какво всички нападате Райнчето немога да разбера?!Не ви кефи,хубаво, и все пак малко толерантност...!!!Тъпа е вярно е,ама нима другите да са по-умни?Проста е,неможе да се изразява,а другите много ли са интелигентни?! Лигла е ами да такава е,ама не е единствена! Незнам дали знаете,обаче Райна е единствено отроче на родителите си,при това е доста дълго очаквано-цели 7-8 години и нормално е такова дете да е разглезено...
![]()
И още нещо,ако- има звезди( така де...схващате) в къщата, това са именно Райна,Дичо и Галя от Каризма...другите са някакви супер неизвестни,Консантин дето има 4 популярни песни,3 от които са с Райна; Лилана и тая пикла само с 1 песен,поне да можеше да пее
То това ако е ВИП...Та мисълта ми беше,че на фона на другите Райна си е доста по-актуална,както каза Венета Райкова,тя е пълнила стадиони...А другите какво са направили?!?! На Денди книгите изобщо някой чувал ли ги е?! А не е ли факт,че на концерта на Радио Сити,когато Каризма изпълниха новата си песен,се чуваше почти само " УуУу НЕ НИ ХАРЕСВА"
![]()
ПП хах а аре ся като изгониха Райна какво шоу ще гледаме?!Каквото и да си говорим,скандалчетата между нея и Коста бяха най-интересното в Брадъра![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Никой не го интересува дали е единствено дете или не. Познавам хора, които са единствени деца и не са разглезени изобщо.
Хубаво де чудо голямо!Хора всякакви,навсякъде,по всяко времеПървоначално написано от `Death`Whore`
Тук става въпрос конкретно за Райна и аз останах с впечатлението,че в тази тема обсъждаме не само колко е глупава и истерична,ами и причините за нейното държание!Защото е много лесно да се критикува злобно чуждото поведение,но мисля,че целта на тези "реилити" предавания (освен да се печели пари от тях) е зрителите да си вземат поука (макар и малка
)от случващото се и да се научат да възприемат различните,с каквото и да се различават....
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
аааааааааааа........как се дразня на тея дето казват:"4алгарка е,нормално е да се държи така.."пфф,да Райна е тъпа,ма вие сте два пъти по-тъпи..млади хора да се отнасят с такива предразсъдъци...просто нямам думи..кво като е чалгарка...много сте кухи и елементарни,нищо,че се мислите за "неутразими" и безкрайно "интелигиентни".."аз не слушам чалга..текстовете са цинични"-е те тва и баба знае да го каже,бе умничета...писнало ми е от такива като вас....Комплексар до комплексар се навъдиха да злословят за чалгата без изобщо да знаят нищо за нея и без да виждат как малко по-малко тя вече отдавна не е поп-фолк,а просто поп(в голяма степен)..много сте кухи и даже старомодни...айде успех в живота!!!
П.С А Райна че е куха и смешна не оспорвам..![]()