.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Фен
    Град
    Добрич
    makar i da slu6am i da me kefqt neinite pesni,moeto mnenie e 4e tq totalno se izloji i kato 4ovek malko mi padna v o4ite.mnogo golqma ligla e i pravi ot muhata slon,no poslednite dni vijdam 4e se durji malko po normalno i moje bi se e durjala taka isteri4no za6toto ne e mogla da se adaptira kum obstanovkata,no vse pak nikoi ne q e karal nasila da vliza,no opredeleno ne i e tam mqstoto i sum ubedena 4e 6te i trqbva mnogo kusmet za da vuzvurne polovinata po4itateli koito izgubi s durjanieto si,no vupreki vsi4ko tova az q podkrepqm
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

ee nqkoi i se kefiha drugi pak ne...v kraina smetka horata reshiha tq da si tragne ot kashtata.ee mene lichno kam polsednite dni pochna neshto da me kefi..
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Много е тъпа милата " НЯМА ШОКОЛАД " баси незнам тоя Коцето има някакъв коефициент ама тая шокоира със своята тъпота как може да има такъв човек незнам

Фен
    Град
    Добрич
    ah tei me e qd 4e si trugna,gorkiq konstantin.i za dvamata mi e jal,li4i si 4e se obi4at horata i sq toz smotan pederas kvo 6e mu gledam,geiskite izpulneniq s drugiq gei li.bahti prostotiqta,az nqma da go gledam ve4e,to 6e e egati skukata.ah 6e se grumna,super me e qd,dano pone kozeto da ostane 4e ina4e nqma kvo da se gleda
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

mi spored men v ku6tata prosto ne e(OOOOOOOOOPPPPPPPPSSSSSS)
    ne be6e tq,6toto si izleze ve4e prosto se 6a6ka6e da ne bi slu4aino da q
    vidim kakva e vsu6tnost:}}}}}}}

Град
    В мечтите
    По принцип не харесвам чалгата, но е имало случки, в които Райна ми е правила впечатление...Има някоя и друга хубава песен...След влизането й в къщата, тя си показа истинската същност- истеричка, глезла и какво ли още не. Определено много се изложи, но вече няма смисъл дори да излезе от къщата, защото всички вече знаят какво представлява. Изгуби много фенове, което едва ли ще я зарадва много. Мен ме кефи пък да е в къщата, поне има интриги и има какво да се гледа. Колкото до Константин...Той не е направил нищо, с което да се изложи (предполагам). Райна не излага него, а себе си. Хората се чудят как той я търпи, след като е такава и тва е. Но като гледам и той не издържа вече, но тя си е виновна за всичко
    Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...

Пийс Бабо, форум на избухляри => http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    "Ама яде ми се яйце бе пилееееееееееее"

Леле такава смотана пача от много време не бях виждаааал. Язък за мъжа й. Стабилно е момчето. Незнам какво прави с тая....

Град
    в хотелска стая номер 216
    raina e... vinagi e bila i shte produljava da bude edna prosta selqnka!!!!!!
    nekva maloumna putka tam mi se prai na golqmata zvezda !!! deaaaaa
    BTW koi izgoniha snoshti? wtf..??!

Цитирай Първоначално написано от purepoison
    nekva maloumna p***a tam mi se prai na golqmata zvezda !!! deaaaaa
    ami koi moje-raina.sas 1 ili 2 procenta poveche glasove za izgonvane...beshe dosta usporvana bitka
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnnG
    ah tei me e qd 4e si trugna,gorkiq konstantin.i za dvamata mi e jal,li4i si 4e se obi4at horata i sq toz smotan gey kvo 6e mu gledam,geiskite izpulneniq s drugiq gei li.bahti prostotiqta,az nqma da go gledam ve4e,to 6e e egati skukata.ah 6e se grumna,super me e qd,dano pone kozeto da ostane 4e ina4e nqma kvo da se gleda
    Хаххаххаххахххахххаххахах хахаххахаххахаххахаххахах аххахаххахахха!
    Доколкото разбрах, когато тя е излязла, той се е изгаврил, че е свободен човек вече. Не че аз съм цвете за мирисане, обаче тя е много зле и се излага.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    как я нападнахте всички горката

аз пък я оправдавам до някъде било й е трудно в къщата...за всеки би било голям стрес ако вие бяхте влезнали там, едва ли всички бихте се държали адекватно и според очакваното

пък и е забавно момичето - голяма шоу правеше хаха :P

що се отнася до отношенията й с Коцьо.. ми кво да кажа, той й е свикнал и сигурно не му прави голямо впечатление тя мн му се накара, ама когато си подтиснат и стресиран, първият човек, на когото можеш да си го изкараш, при това знаейки, че донякъде ще те разбере, е този, който ти е най-близък не е правилно, но понякога става така

а и те се обичат, във всяка 1 връзка има караници и разправии, без това не може
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Добре че излезе! =D>

Повече от фен
    Град
    sofia
    Raina e edna typa ligla,a konstantin e egati pi4a

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от mimetoo
    Цитирай Първоначално написано от purepoison
    nekva maloumna p***a tam mi se prai na golqmata zvezda !!! deaaaaa
    ami koi moje-raina.sas 1 ili 2 procenta poveche glasove za izgonvane...beshe dosta usporvana bitka
    vsi4ko e nagalseno.

Мега фен
    Неслучайно в тези предавания избират някой с лабилна психика. Райна си е знаела, че ще изкрейзи, обаче нали КОцето е искал да отиде, а тя е по-луда даже и от мен в това отношение...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Напълно съм съгласна с valantain_love

А пък вие какво всички нападате Райнчето немога да разбера?!Не ви кефи,хубаво, и все пак малко толерантност...!!!Тъпа е вярно е,ама нима другите да са по-умни? Проста е,неможе да се изразява,а другите много ли са интелигентни?! Лигла е ами да такава е,ама не е единствена! Незнам дали знаете,обаче Райна е единствено отроче на родителите си,при това е доста дълго очаквано-цели 7-8 години и нормално е такова дете да е разглезено...
    И още нещо,ако- има звезди( така де...схващате ) в къщата, това са именно Райна,Дичо и Галя от Каризма...другите са някакви супер неизвестни,Консантин дето има 4 популярни песни,3 от които са с Райна; Лилана и тая пикла само с 1 песен,поне да можеше да пее То това ако е ВИП...Та мисълта ми беше,че на фона на другите Райна си е доста по-актуална,както каза Венета Райкова,тя е пълнила стадиони...А другите какво са направили?!?! На Денди книгите изобщо някой чувал ли ги е?! А не е ли факт,че на концерта на Радио Сити,когато Каризма изпълниха новата си песен,се чуваше почти само " УуУу НЕ НИ ХАРЕСВА"

ПП хах а аре ся като изгониха Райна какво шоу ще гледаме?!Каквото и да си говорим,скандалчетата между нея и Коста бяха най-интересното в Брадъра
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен
    Никой не го интересува дали е единствено дете или не. Познавам хора, които са единствени деца и не са разглезени изобщо.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Никой не го интересува дали е единствено дете или не. Познавам хора, които са единствени деца и не са разглезени изобщо.
    Хубаво де чудо голямо!Хора всякакви,навсякъде,по всяко време Тук става въпрос конкретно за Райна и аз останах с впечатлението,че в тази тема обсъждаме не само колко е глупава и истерична,ами и причините за нейното държание!Защото е много лесно да се критикува злобно чуждото поведение,но мисля,че целта на тези "реилити" предавания (освен да се печели пари от тях) е зрителите да си вземат поука (макар и малка )от случващото се и да се научат да възприемат различните,с каквото и да се различават....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    аааааааааааа........как се дразня на тея дето казват:"4алгарка е,нормално е да се държи така.."пфф,да Райна е тъпа,ма вие сте два пъти по-тъпи..млади хора да се отнасят с такива предразсъдъци...просто нямам думи..кво като е чалгарка...много сте кухи и елементарни,нищо,че се мислите за "неутразими" и безкрайно "интелигиентни".."аз не слушам чалга..текстовете са цинични"-е те тва и баба знае да го каже,бе умничета...писнало ми е от такива като вас....Комплексар до комплексар се навъдиха да злословят за чалгата без изобщо да знаят нищо за нея и без да виждат как малко по-малко тя вече отдавна не е поп-фолк,а просто поп(в голяма степен)..много сте кухи и даже старомодни...айде успех в живота!!!
    П.С А Райна че е куха и смешна не оспорвам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си