- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Боли ме езика,възпали се и ми тече кръв...
hora daite suvet kak da si opravq ezika mnogo me boli?! predi 2 dena si probih ezika,i sega izvednuj me zabolq a i mi se vazpali te4e mi kruv i taka natatuk......mnogo me boli v momenta kajete kakvo da vzema i kak da go opravq,molq vi?blagodara vi predvaritelno
p.s probvah susu sandrin no ne stava ni6to
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Трябва по няколко пъти на ден да се жабуриш със сандрин и след всяко ядене. Правиш ли го?
mi da az go praveh sega q mahnah za6toto mnogo me bole6e a az ne ponasqm na bolka mnogo mnogo, no pak mi kurvi i mi e podut stra6no mnogo i o6te pove4e me boliПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
1. Отиваш при този, който те е дупчил.
2. Ако той не знае какво да се направи, отиваш веднага на лекар!
a gore dolu za kolko vreme smqta6 4e 6te mi se zatvori dupkata
При всеки е различно. Държала си я 2 дни, ще се затвори бързо. Но преди това не е добре да е възпалена.
aha zna4i trqbva da mu se obadq da vidi kakvo mi e . mersi mnogo
достатъчни са 3 часа за да ти се запуши дупката.
а ти прави ли това което пиърсиста ти каза?
избягваше ли спиртни напитки, газирано, цигари ? жабуркаше ли се след всяко хранене? пазеше ли обицата?
след като отпусне упойката е естествено да те боли, но щом ти е текло и кръв значи или много си я бъзикала, или тоя дето те е дупчил е некадърен олигофрен. ако ти е взел само 10 кинта примерно не намирам нищо изненадващо...
алелуя.
Къде се дупчи, бе момиче?
Saatana vittu perkele hate crew!
mi v maniqta na vito6ka se dup4ihПървоначално написано от Boot
mi ne ne e nekaduren oligofren ama az mai qdoh pal4inki i sa se 4udq kvo da go pavq toq ezikПървоначално написано от i'm so excited!
dobre ako ne sa nali si govorime 6te razbere6 dali 6te izdarja ili neПървоначално написано от tremal
boje boje