Знам, че темата е идиотска ама аз по начало съм си идиотче тъй че....
Та да премина към "съществената" част ....
Някой знае ли къде се продават такива пръстени като на снимката по долу! Адски много ми харесват и им точа лиги от много време ама не знам къде се продават такива! Много ше се израдвам, ако някой знае!
In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
ОЧЗ, Танграта (по-малко вероятно) и там сички такива магазини... Аз предполагам че в ОЧЗ ще има, но не съм ходила скоро, а и последния път не обръщах много внимание на пръстените.
Тея малко ми приличат на бокс, но не вярвам.
In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
Оуууу... Това посмъртно не мога да ти го обясня. Добре, ще се проблвам.
Нали като отиваш в ОЧЗ и се налага да минеш покрай една будка, за да излезеш на улицата. Значи продължаваш си по улицата, по която ни дошъл/шла от Халите, без да завиваш покрай тази будка. Продължаваш нагоре и мисля че на втората пряка трябва да завиеш наляво. Не съм 100% сигурна коя пряка точно беше обаче... То е едно супер гъчкано магазинче, съдържателят е един такъв много весел Но можеш да намериш адски много неща там, да не говорим за пиратските касетки ... Като отидеш го питай за това какво определено търсиш, щото има адски много неща, които не са изкартани.
Абе леко ме съмнява да намериш някъде по метъл шоповете. Освен да си поръчаш в някоя бижутерия да ти направят... не знам. Ама по метъл шоповете не съм мяркала.
SkAtE^FeNkA беше права, в На тъмно има такива пръстени, лошото обаче е, че са по 10 кинта, което ще рече, че трябва да дам 100 лв. Баси майката дано някъде другаде намеря такива за по-малко пари, щото тия 100 лв. не виждам как така ше си ги извадя от джоба!