.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

пиърсинг в софия->къде

хора,реших да си наравя пиърсинг и исках да ви попитам къде мога да си наравя
    мерси предварително

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Еми има в На тъмно, ОЧЗ и едно такова място за татуута и пиърсинг, което се намира в началото на апзара до попа. Тая част където е от към Славейков. Тва се сещам засега .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mi na VITO6KA ima 2 - 3 piers studiq
    mnogo dobro e MANIQ to e do pica ugo i tam cenite sa ponosimi

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Голям фен
    Град

Re: пиърсинг в софия->къде

Цитирай Първоначално написано от party_girl
    хора,реших да си наравя пиърсинг и исках да ви попитам къде мога да си наравя
    мерси предварително
    a kude 6te si pravi6
    ai o4z sa dobri no na natumno ne im vqrvam mnogo mnogo

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    V Na Tumno e mrusno i gadno...
    Preporu4va Tatoo Monika.

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    V Na Tumno e mrusno i gadno...
    Preporu4va Tatoo Monika.
    mi i az tova vikam v na tumno e gadno we maniq ili o4z ama po dobre o4z tam sa profesionalisti

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    В На Тъмно мацката ми се струва некадърна.
    О.Ч.З., до колкото знам, няколко пъти са го затваряли от ХЕИ (ако от там биха го затворили). Принципно О.Ч.З. много го уважавам, ама пиърс там - НЕ.
    Там некфи Моники, с некъф Светльо, дето много го хвалят. Сигурно е добър, не знам.

Аз твърдо стоя зад Руди от Трип Хаус.
    Но ако мислиш да си правиш някъф чалгарски модерен пиърс... ходи в На Тъмно.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    и аз ти препоръчвам рудката - трип хаус .. на иван асен се намира, там където се пресича с патриарха..
    алелуя.

Мега фен
    В ОЧЗ взимат 15 лева за хрущял на ухото, бе хора, не си струва.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    В ОЧЗ взимат 15 лева за хрущял на ухото, бе хора, не си струва.
    тва инфекцята мога да си я докарам и самичка без помощта на никакво ОЧЗ а и ще спестя 15 кинта (тия в ред ли са?!?!). само че при тях инфекцията ми е гарантирана, докато ако се пробия сама вероятността да ми стане нещо е по-малка...
    алелуя.

Голям фен
    Град
    mi az si probih 3 pati hru6tqla i mi vzeha ne pove4e ot 3 lv kato az si nosq obica i e mnogo po dobre ot o4z /tam kudeto az se probih /

Повече от фен
    Светльо от Моника го познавам пич е ама на няколко момичета дето си дупчиха пъповете там им се възпалиха...е сега не съм сигурна дали проблема е дошъл от него или си е от тях....
    Аз и мойте приятелки си дупчихме езиците в Мания на Витошка и нямахме ник'ви проблемации! Пичовете там са адски точни и определено знаят к'во да правят. Като си намеря кинти за татусче там ше ходя! Та Мания ти препоръчвам....страст са ми хорицата там!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Her Infernal Majesty
    Светльо от Моника го познавам пич е ама на няколко момичета дето си дупчиха пъповете там им се възпалиха...е сега не съм сигурна дали проблема е дошъл от него или си е от тях....
    Аз и мойте приятелки си дупчихме езиците в Мания на Витошка и нямахме ник'ви проблемации! Пичовете там са адски точни и определено знаят к'во да правят. Като си намеря кинти за татусче там ше ходя! Та Мания ти препоръчвам....страст са ми хорицата там!
    i az tam se dup4ih! da ne sa se dup4ili pri edin miro

Na uhoto flesh i na hrushtqla malkiq na pqpa na nosa na ezika mogesh da si slogish i 3 ako iskash na bradichkata na vegdata na slepooochieto i taka natatak :P\

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от tremal
    Na uhoto flesh i na hrushtqla malkiq na pqpa na nosa na ezika mogesh da si slogish i 3 ako iskash na bradichkata na vegdata na slepooochieto i taka natatak :P\
    ako ti ima6 ne ozna4ava 4e i drugite trqbva da sa taka

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    О.Ч.З., до колкото знам, няколко пъти са го затваряли от ХЕИ (ако от там биха го затворили). Принципно О.Ч.З. много го уважавам, ама пиърс там - НЕ.
    Там некфи Моники, с некъф Светльо, дето много го хвалят. Сигурно е добър, не знам.

am da te pitam ..... kolko 6te mi zemat za vejda v trip house ?za monikata ne sum mnogo navit poneje vidqh na nqkav kak sa mu probili nakrivo ezika ... without coment moje li da mi kaje6 kade se namira to4no trip house 6te ti budq mn blagodaren

Цитирай Първоначално написано от korn___

am da te pitam ..... kolko 6te mi zemat za vejda v trip house ?za monikata ne sum mnogo navit poneje vidqh na nqkav kak sa mu probili nakrivo ezika ... without coment moje li da mi kaje6 kade se namira to4no trip house 6te ti budq mn blagodaren
    на предната страница написах, че се намира на иван асен. където се пресича с патриарха;] и ще ти вземат около 40;]
    алелуя.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Даже по-малко ще му вземата за веждата, според мен. На мен като ми дупчиха междуцицието ми зеха 28, веждата ми се струва по-ефтина мекекеке Абеее толкова някъде

А къде се намирааа, преди мен мацката каза, но аз ще обясня за който не знае улици. Значи... Патриарха. Саботаж. Тръгваш от Саботаж към 5те кьошета. Първата пряка в дясно. То е едно такова... абе по едни стълбички се слиза... има некфи шаренки стрелки отвън. ТО се вижда даже и да не свиеш в пряката. Няма как да го изпуснеш

abe svetlio e 4oveka...i za piurs i za tattoo...
    we like it DARK&HARD

а някой да знае колко парици ше ми вземат за татус, не-цветен 10см Х 10см някъде !?
    алелуя.

Guest
    znachi hora az iskam da si probiq rukata! Ne ne se sheguvam kydeto sa kokalite tam na prastite v nachaloto na prasta ei tam mejdu dvata kokala iskam da si sloja obica za vejda , izvita s dve top4eta moje li da se napravi takyv piercing kolko shte struva gore dolu neshto da mi dadete info pls! naistina ne se bazikam za toq piercing!

Мега фен
    В една друга тема видяхме флеш между ноздрите, на ръката не е нищо специално. Виждала съм на живо.

симпатично е на ръката, ама според мене там между пръстите доста ще се пречка и няма да издържи особено дълго+)
    алелуя.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Между пръстите, или където там си решил да го правиш, толкова много ще се замърсява и така неприятно ще се инфектира, че няма да издържи. Не е разумно според мен. Ставала съм свидетел на агонията на подобно нещо и не е красиво...

Повече от фен
    Между пръстите, или където там си решил да го правиш, толкова много ще се замърсява и така неприятно ще се инфектира, че няма да издържи. Не е разумно според мен. Ставала съм свидетел на агонията на подобно нещо и не е красиво...
    Мда и аз съм на това мнение ама щом си решил и искаш много се пробвай...нищо не се знае...току виж нямаш проблемации!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    В една друга тема видяхме флеш между ноздрите, на ръката не е нищо специално. Виждала съм на живо.
    Светльо от Моника има флеш между ноздрите...нек'во ми е много странно на мен! А пиърсинга на езика му е просто няма такъв....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си