- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dokato se lija mi izti4a neshto?!?
Problema mi e sledniq dokato se lija s gadjeto i zapo4va da mi izti4a neshto ot penisa mazno i lepkavo e, no mislq 4e ne e sperma,zashto stava taka.Sled kato zapo4nem s priqtelkata mi liubovnata igra nemoga da se vazbudq na MAX kakto stava kopgato sum sam kade e problema i zashto stava taka ?
vij momiche sam i nz mn dubre za ko tochno stava duma,ama mislq,che tva sa dosta stranni simptomi i e dobre da idesh na lekar,da te pregleda,a ne da go karash na samolechenie
,vse pak horata sa uchili po 10 god zatva,a nie tuka nadali bihme mogli da ti dadem tolkova kompetentno mnenie
.awe dano vs ti e nared,aide uspeh!
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Съвсем нормално е като си възбуден да ти изтича това "мазно и лепкаво" нещо, не става въпрос за болест или нещо такова, това е един вид овлажняване. Няма място за притеснение тук, с всички мъже е така и нито можеш да го контролираш, нито да го спреш. А за това че не можеш да се възбудиш напълно когато си с приятелката си хммм не знам, може би не можеш да се отпуснеш напълно, но предполагам че с времето нещата ще си дойдат на мястото. Успех!
awe chesno kazano i az dosta se obyrkah."neshto mazno i lepkavo"-nadali tva shte e za ovlajnqvane???oo nz nz,no nqkak mi e stranno![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
Ако е наистина мазно, отивай на уролог веднага, болен си. Иначе е течност, която служи за смазка. Жената се навлажнява, за да има минимално триене и актът да не е болезнен, това е същото.
Ае вие сте баси пичовете
следващия път накарай гаджето да го засмука, че да види резултата от срещата ти с нея)
ami,az kvo da ti kaja ?
hm...nz,osven,,precakan si bate"
Ama se smunqvam da e bolest,ama shtom kazvash mazno nz,proveri pak.karai gajeto si da tioshte vednuj puk ako e mazno,slushai horata i vari na lekar
![]()
Kogato stava vupros za kino,stava vupros za men !
Gledaite sega ne me razbrahte ,na mene mi prili4a na sperma samo 4e e bezcvetno,stranno mi beshe i zatova pitam
Lele vie kvo stresirate mom4eto we q se stegnete bolen bla bla nishto mu nqma!!!!Първоначално написано от Stalin4o
Pi4 gledai sega tova e smazo4na te4nost ot penisa v neq IMA veroqtnost da ima sperma no e neshto napulno normalno polu4ava se ot prevuzbuda na muja edin vid gotov si za sex (tova e kato pri jenite kato se podmokrqt) taka 4e nqma ot kakvo da se pritesnqvash!!! skopo prosto shtom te4nosta po4ne da izliza tova zna4i 4e momenta da vkarash 4ushkata e idealen posle ve4e ti spada bla blazatova kato usetish kvo stava kazvai na priqtelkata ti ili da ti napravi svir4ica ili da q bodnesh
NISHTO TI NQMA SPOKS
Syglasna...Първоначално написано от Fat_phil
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
az vinagi sam se 4ydila za6to kato ste nekompetentni davate mneniq tva prosto e sramota!!!!!kak moje da kazvate na nqkoi 4e e bolen bez da znaete izob6to za kakvo stava vapros i o6te pove4e nqkvi pikli da se izkazvat kato sa nepodgotveni po temata.tva e savsem normalen sekret koito e kato sperma samo deto spermatozoidite sa negodni i sluji za ovlajnqvane poglednete v y4ebnicite po biologiq.vseki maj kato se vazbydi mu te4e tozi sekret -na nqkoi pove4e na drygi po malko nqma ni6to za pritesnenie i nikakvi lekari ne ti trqbvat
a malkite pikli da si traqt 6toto te dori h_i ne sa vijdali kvo momentirat
![]()
oooo imash mnogo seiozen problem ili go rejish ili se samoubiwash nqmash drugo reshenie
az shte te posywetwat da se samoubiesh se pak bez atribut za kude si
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
Dyra-Byra
do posledniq gost,koito si pozvoli da obijda:milichka ili milichak(de da te znam kakvo si)"mazno i lepkavo"???????i oshte neshto da te svetna,che h*i sam vijdala i ne drynkai mn mn bez da znaesh,i pls regni se,che da moga da ti pisha lichni syobshteniq,a ne da capam foruma s tezi belejchici,koito ne zasqgat ostanalite i temata![]()
Първоначално написано от sometimes_
NAISETNE NQKOI DA KAJE NE6TO SVQSTNO I VQRNO
black cat or white cat,that is the question!!!
towa e prostatna e4nos vsqko mom4e q ima tq e prozra4na!ni6to ti nqma spoko!
БолеОтиваи да орулог
Смех нищо ти нема не ги слушаи не разбират тва си е сасем нормално
и при секо момче става тая мазна течност служи за смаска СПОКО
Тая течност ми излиза дори когато говоря по телефона с приятелката ми. Какво да правя дайте някои съвет мерси предварително
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 4:05 pm
Ключ, моля..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN