- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kakvo mislqt roditelite vi za izpitite sled 7-mi klas ?
По-добре хвани и за 1-2 месеца научи ама както трябва, защото годините в такива училища са много хубави и е много приятно.
Emm da i moite roditeli bqha taka minalata godina.Postoqnno mi vikaha da si sedna na zadnite 4asti i da se stegna ama az....I az kakto teb v 7 klas ne si dadoh zor da u4a i si mislih 4e 100% 6te me priemat i ei takiva...i nakraq kakvo...izkarah 3.125 po Bel i 2 po matematika....4ak togava razbrah 4e e trqbvalo da se ponapuna malko v 7 klas za da moga da si izkaram izpitite....
Posle roditelite mi postoqnno mi go natqkvaha tva....Sega tazi godina v na4aloto pak mi vikaha da vzema da se stegna hubavi4ko i az tozi put naistina re6ih 4e e vreme da se stegna i go napravih!!!
Po-dobre ti vzemi malko se stegni dokato vse o6te ima6 vreme.Taka hem va6te nqma da ti opqvat postoqnno nad gavata,hem i moje da izkara6 po visoka ocenka na izpitite.Kazvam ti go ot li4en opit-vzemi se stegni!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Така беше преди 2 години.Еми аз наистина не си учех,и по цял ден само напрежение,УЧИ,ПИШИ,ЧЕТИ,ЗУ БРИ...но после всичко отминава.Просто им покажи,че учиш и така малко ще смекчиш обстановката.
"Две тръпнещи сърца и две слети в едно души...само АЗ и ТИ..."
В това отношение мойте родители са супер точни. Казали са ми аз да си решавам къде и какво искам да уча. Най-много да си дадат мнението, но никога не са го налагали. И сега поне си знам, че аз съм си виновна, че се набутах в това у-ще. Хахах![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
emiiii i moite ot vreme na vreme sa taka no... nishto ne moga da napraqq i az shte kandidatstvam samo deto iskam da vlqza v qko daskalo...![]()