- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Malko pomo6t ot potrebielite ;)
сложи своя снимка, аз така правя..
няма да имаш грижи![]()
МАкар че не е включена-Фърги,или пък Симпсън/независимо дали Джесика или Ашли,и двете стават...май Ашли е по-убава/.
Ми всички са кифли ако питаш мене. А Джоли недей я слага- много е банално вече. Наистина намери си нещо уникално, което да не ти се налага да го сменяш, защото някой друг също го е сложил.
Нито една от посочените.
Защо няма и такъв отговор "Никоя" или "Друга"?![]()
Първоначално написано от priti_kiti
ooo da e tfa e \/
The pain is temporary!
Просто си сложи аватар не на някоя известна личност ми.. де да знам. Ако ще и шарена точка да еПървоначално написано от magi_megi
А ако наистина толкова държиш да сложиш аватар някои от тези хорца... просто си помисли на тебе коя ти харесва повече.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Na nqkoi mu lipsva sobstveno mnenie ..![]()
Ама вие защо връщате теми от преди половин година?! Няма смисъл вече - не ми трябва.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Анджелинка не ме кефи изобщо, даже ме дразни как всички я превъзгласят за "идеалната".![]()
Линдзи Лоън е по-красива. Също и Кели Кларксън, но тя си носи типичното тексаско излъчване, което в рядък случай може да се нарече красиво.![]()
ami az da ti kaja(obru6tem se kum avtora)nqkoi ot gore izbroenite dori ne sa pevici ama aaaaaide
Ау,от кога Анджелина е певица?
/rossa./
Първоначално написано от magi_megi
Ne. ne vijdam , predstavq6 li si?Van6niq vid na koq pevica vi kefi nai mnogo?![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Хмммм вярно,че повечето "звезди" от шоу бизнеса почнаха и да "пропяват"(Парис Хилтън,Тайра Бенкс и още не знам си кои) и да си мислят,че имат изобщо подобен талант.... Но Анджелина Джоли поне засега не е "певица".Същото се отнася и до Джесика Алба.
Иначе по темата - Фърги... А от избраните - Джесика Симпсън... "талантлива" и "интелигентна" ,но и красива ;> сладникаво красива...
Хилъри Дъф![]()
Две от тях не са певици,ама айде.Ами...външността на Анджелина Джоли може би...Другите са прекалено сладникави.
Анджелина Джоли.![]()
Темата е стара, но настоящият ти аватар трябва да го смениш, тъй като е прекалено голям. Съжалявам :О(
Весели празници.