- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ РАЗМЕРЪТ НА ГЪРДИТЕ?
МОМЧЕТА, ОТ КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ВАС Е РАЗМЕРЪТ НА ЖЕНСКИТЕ ГЪРДИ И ДЪРЖИТЕ ЛИ МНОГО НА ГОЛЕМИТЕ ГЪРДИ?
ОЧАКВАМ ПО-ИЗЧЕРПАТЕЛНИ И ОСНОВАТЕЛНИ ОТГОВОРИ!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Не, почти никакво значение нямат. Стига да ги има изобщо. Една гръдна обиколка 100см. е напълно достатъчна.
2т. забрана за ползване на профил
ебре дебре 100 санта гръдна обиколка при нормално момиче си е бая куджа бре нормално става дума 50-55 кила (не казвам че другите са нормални ама нали така искате повечето) че нали в перфектните мерки е казано че 90 бюст е перфе. Иначе и аз съм сагласен не е важен стига се пак да го има. Макар че съм съгласен и с друго мнение че добрият маистор работи на голям тезгях. Що ли ми за да има каде да си сложи инструмента![]()
az sam momiche,no mislq,che malko ili mn biusta ima znachenie,kolkoto i da si govorim momchetata go zabelqzvat i opredeleno moje da e samo v plus,pone pri men vinagi e bil![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
мухаахахахх + + ама не ти върши работа много а 3-4 пати на ден =D>Първоначално написано от ^KaSiDi^
Иначе и да вервате и да не е от първостепенно значение
Inache si "skromna" de...Първоначално написано от ^KaSiDi^
A po temata-zavisi ot choveka, za nqkoi ima, daje ima takiva, koito gledat samo biusta, za drugi ne e ot tolkova golqmo znachenie....![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Nqma kvo da se obqsnqvam. Golemite gardi NE MI HARESVAT. Pod "golemi" razbiram povechko ot...edna shepa (be to nemoje da se napishe). Haresvam po-malki
da ama ako sa mnoo golemi i 6i sa visnali mnПървоначално написано от pOny
tva izob6to ne e tolkova krasivo i vazbujda6to
spored mene de![]()
Яката част на циците са зърната, а всяка жена ги има.![]()
Единственото, за което имат значение гърдите е броя подсвирквания по улицата.
Това си е до лично предпочитание ако са големи супер много се кефя на циците у една жена незнам защо ,но това е друга тема.Ако пък не са големи не е кой знае какъв проблем важното е да харесвам момичето и т.н
hahahaha ti lud li si weПървоначално написано от LoRinSeR
mnenieto ti e malko kato : ima li zna4enie goleminata na penisa, ne samo da e nad 25
ta po temata gurdite moje i da ne sa mnogo golemi vajnoto e da sa oformeni i krugli4i![]()
абе няма значение, но държа на малките :P
много ясно че размерът на гърдите има значение ! жена без цици каква жена е !?![]()
Да пълнят шепата повече не треа![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
aee ei pak se izcepiПървоначално написано от `Death`Whore`
ve4e na 100% znam 4e si maloumna
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Death`Whore то и мъжете имат май май![]()
![]()
Не е необходимо да са много големи. Може и малки, но качествени.Първоначално написано от миша
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Няма занчение най-яката жена е плоската жена ,че я бъркам с изтривалка баси якото.
zle siПървоначално написано от 20/M/Sf
spored men gurdite sa vajni za bebetata ne za mujete!!A i po vajno za edin muj e ne goleminata na gurdite a izob6to cialoto izlu4vane...
![]()
![]()
важни са колкото и големината на Х*Я
emi sigurno imat nqkvo zna4enie...pone za pyrvoto vpe4etlenie...ama vse pak edno momi4e ne e samo cicite nali?! spored men po gadna gledka e momi4e s golemi uvisnali gyrdi otkolkoto momi4e s malki i stegnati gyrdi...ama to mnenieto mi malko ne se broi vse pak sam momi4e![]()
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy