- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ РАЗМЕРЪТ НА ГЪРДИТЕ?
m.. moita grydna e tochno 100 (da de momiche sym).... ami ima si i plusove ima si i minusi... no vypreki vsichko az sym za sredno golemite gyrdi .. i sym syglasna che kolkoto za jenite ima znachenie razmera na penisa , tolkova znachenie imat i gyrdite za myjete i vse pak ne moje vseki da ima golemi gyrdi i golqm penis..
Забелязала съм, че и мъжете имат.
гърдата трябва да пълни шепата както каза колегата.. за мене гърдата трябва да е кръгла ии.. много се кефя когато жената е в некфо тесно потниче и гърдите така мошно напъват да излязат от местото си.. мммммм много е яко мама му стара..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
И аз сам на тва мнение обаче като се замислиш логично кво му е убавото на гардата ( НИЩО ) Според мен тва за гардите си е чисто животински инстинкт и мъжете го имат за да знаят че детето им нема да остане на сухоПървоначално написано от [CSKA
![]()
И като сички животни и аз не отстапвам на тоя инстингт![]()
za mene nqma zna4enie gardite
И аз така си викам ама като вида некои с огромни гарди и ми секва гурлото. По-добре си признаи или си![]()
ahahah e taka e ve bratlence ma ina4e .ti averkata si ne q tarsi6 po gardite predpolagam ili si![]()
Ами незнам просто е нормално да харесваш гардо и нема лошо, но не искам да се заяждам за глупости за тва ще си![]()
az sam momi4e no se pak de........cicite ne opredelqt nikoe momi4e ako vav vsqko edno drugo otno6enie e idealna a samo ima malki cici tva kvi 6te zna4i 4e mom4eto nqma da si haresa li?
Abe vie ludi li ste be???![]()
Vse edno da pitate jenite, dali kogato se vlubqt pyrvo pitat mom4eto "kolko ti e razmera be pi4?" i kato kaje da kajem 15 sm i tq se vlubva v nego!!!![]()
![]()
LUBOVTA NE POZNAVA GRANICI!
Smqtam 4e goleminata na gyrdite nqmat zna4enie, obi4a6 nqkogo zaradi tozi koito e,a ne zaradi tova kak izglejda-vyn6nata krasota e prehodna![]()
![]()
![]()
Ako obi4a6 ili si s priqtelkata si 6toto ima golemi gyrdi-zna4i si MNOGO![]()
E kvo pyk, 6te go kaja... ZNA4I SI MNOGO, AMA IZKLU4ITELNO MNOGO TYP!!!
ami nqma tolkova golqmo zna4enie razmera...no da gi ima i da sa po golemi e +![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
po dobreПървоначално написано от -=DaRkNeSs=-
absolutno saglasenПървоначално написано от LoRinSeR
Stiga s tiq beПървоначално написано от tarsqt te
![]()
![]()
![]()
NESERIOZNO E TOVA!!!
Nai malko e dvusmisleno i si protevore4i na4aloto i kraq na izre4enieto![]()
за какво дали има зна4ение? За пълноценното хранене на бебетата несъмнено има зна4ение, ина4е по принцип няма зна4ение,
а ли4но за мен формата е много по- важна от големината.![]()
Абе само не разбрах защо като пускате такива теми не ги правите на анкети....А иначе...ми аз съм момиче и нз просто няма момче,което да не извърити глава след момиче с "перфектните мерки"
Но,важното е след като "мис перфектнотяло" отмине той да си остане при теб,а не да хукне след нея \
/ Тоест нз дали ми разбрахте мисълта...но както и да е
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Razbrahme, 4e mom4eto koeto e s teb i hukne sled nqkakva deto imala hubavi gyrdi 6te e mnogo typo, 6toto ne gyrdite,a uma pravqt 4oveka!
TYPO E da se dyv4e tema, koqto e bezmislena!
Разбира се, че не. Само повърхностен мъж ще 'забелязва' гърдите и те ще са нещо, което да образува мисли и разсъждения у него.
важното е да не са като ухапано от комар или пък като презрели дини - и в двата случая е грозно - средноголеми (80-85) са перфектни според мен...
e ne e vqrno 4e jenite s malki gyrdi nemogat da si kyrmqt bebetata o6te po mlako pyk go pravqt po zle ot jenite s gyrdi kato dini...bebetata ne piqt kyrma s galoni i nqma nikvo zna4enie na jenata kolko sa i gyrdite tq pak si proizvejda mlqko kolkoto trqbva na bebeto...
DoN't WoRRy, Be HaPPy
mi p1rvoto ne6to koeto mom4etat zabelqzvat v edno momi4e sa g1rdite.no te ne vimagi imat golqmo zna4enie.malkoqt biust ne vinagi e v minys za momi4eto.
JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!
e moga samo da kaja 4e moita gradna obikolka e 102(i ne za6toto sam edra ili debela)i tova v nikakav slu4ai ne mi e v plyus nito mom4eta me zaglejdat nito pak me haresvat zaradi byusta smo deto mi se nalaga da tarpq ploski bazici 4e byusta ne v plyus golemiq byust a v minus
Първоначално написано от Анонимко
Смех то те тея товите момчета да не obratni
![]()