- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ РАЗМЕРЪТ НА ГЪРДИТЕ?
Aь не сам казал че ще са по-добри маики казах че тва да гледаш гардите си е сасем нормално (въпреки че кат се замислиш нема смисал ) и обясних че се е позвил още кога сме били маимуни и седи до са. Казах че се е появил щото да не остане малкото Бебе гладно (то верно че са нема значение ама тогава е било от малко значениеПървоначално написано от ro6li4ka
)
DA Обичам да лигавя големи сочни цици не някви пъпки !
nz znam samo 4e sam na 14 i tarpq samo podigravki zaradi byusta i mi e mn gadno i te ne sa moi mom4eta i ne sa samo vrastnicite mi i po golemi mom4eta sa me podigravali za tvaПървоначално написано от -=DaRkNeSs=-
Detski im raboti!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Vse edno da se podigrava6 na nqkogo, 4e e visok ili nisyk-4e toi kakvo e vinoven?
Spored men malko ili mnogo imat,spored men
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Аз пък харесвам спортно изглеждащи мацки![]()
аз предпочитам да няма ... шото ако има ( било то и некфа обиколка 40 см ) и свършвам щом тя тръгне да се съблича![]()
e tuka sam saglasen i as mnogo sa kefq na sportnite momi4encaПървоначално написано от ЪРТ
За мен няма значение размера. Стига да не са изкуствени.
Не за всички мъже имат значение големите гърди! Представете си че момичето е хубаво в лице и има хубаво дупе, ще я зарежете ли щот няма големи цици?
Нема дая я зареже ама гардите ще са му направилим впечатлениеПървоначално написано от миша
![]()
nqma nikakvo zna4enie s kakvi gadri e...to ako momi4eto e govore6t krokodil... kfit 6tat da sa se taq.. no po princip normalnata gradna obikolka e 85-95 takiva predpo4itam ;]
az smqtam 4e nqma zna4enie goleminata na gurdite! tova 4e pove4eto muje im se kefqt e jivotinska rabota! vajnoto e kakvo e samoto momi4e a ne kakva golemina sa mu gurdite!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Da priklu4im temata ot moq strana kato kaja prosto-razmera nqma zna4enie, vajnoto e da sa stegnati!
VORTEX kaza i mislq 4e tova e koeto e...vajnoto e momi4eto kakvo e a ne gardite mu
Ами според мен донякаде е добре да имаш среден бюст.Не много голям или пък малък.Забелязала съм,че момчетата много се заглеждат по големи цици... и веднага се лепват за момичета с големи цици за едното ебане.Имам приятелки с големи гърди и си знаят че момчетата заради това ги харесват.... и ги използват ... и после ги зарязват но на тях изобщо не им пука...![]()
![]()
.Незнам за какво са им тези цици на тия мъже... кakво ще ги правят ....
Вечните теми-колко му е голям и колко и е гръдната обиколка.АМАН ВЕЧЕ![]()
abe nyx40 kat ne te kefi temata ne pi6i!
a ina4e da si kaja i moito mnenie - ZA SI4KI,ae pone za PO4TI si4ki ima zna4enie razmera na biusta!!!
ina4e 6te6eli da se obsajda tolkz mnoo?
pak da ne govorim 4e ima6e tema za nqkfa ot foruma det bila napalno ploska!TEMA!!!!
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
не много големи но стегнати![]()
![]()
мисля че гърдите нямат значение важно е момичето !!
Стига да има зърна само !!!