- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ РАЗМЕРЪТ НА ГЪРДИТЕ?
nikitooo
to nali znai6 4e i ti ima6
hahaha
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Ми имам си бе :}}}Първоначално написано от miNiTo
Не занам-субективно е.Аз не съм надарена от природата много много,но това не ми пречи,а и на гаджето ми не пречи.Той харесва бюста ми и не иска да се променям!
верно ... тия проблеми са вечни.
малките цици и малките чурки![]()
ама малката пишка е проблемен първичния полов белег. а при жената вторичния, тъй че момчетата са по-прецакани в случая![]()
![]()
алелуя.
e brv =D> zna4i pone ima na kakfo da se radva6 xixiПървоначално написано от nikitooo
(i dan sa ubidi6 sq)
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Zna4i MOM4ETA ne VSI4KI nopone polovinata haresvate golemi gardi i gi gledate postoqnno i 100sm sa normalni zna4i i az kato hodq na sre6ta s nqkoe mom4e i vadq metar4eto ot 4anti4kata i ako e pod 25sm da mu kaja na mom4eto ti kvo mom4e si kato pi6ka nqma6.(za men razmera nqma zna4enie vajnoto e da var6i rabota)![]()
Хохо имам на какво да се радвам...не само на зърната на гърдите си..Първоначално написано от miNiTo
Emi ima zna4enie i to golqmo nqkoi mom4eta neobi4at momi4eto da e kato daska no se pak momi4eta dobre e da imate golemi gardi \/
i vse pak po huu da nqmash nishto ot kolkoto da imash 10 kila cici ...![]()
az si iam .. neznam sq golemi li sa malki li sa nqam oplakvaniq![]()
аз обичам средно големи...
няма файда от големи и отпуснати
и обичам малки зърна![]()
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
е тука сме на едно мнениеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Чета, чета и все немога да ви разбера. Айде обяснете ми какво ви харесва в една голяма мастна топка? Нито там го вкарваш в крайна сметка нито нищо. Вярно е, че по-големите (не огромни) гърди придават повече сексапил у една жена, но ако жените разчитат само на едни гърди...Има къде по-важни фактори от тях. Който харесва големи гърди да си търси приятелка с такива, който харесва нормални (добре оформени) съответно да направи обратното. За мен тези на приятелката ми ми харесват достатъчно ( не са ГОЛЕМИ ). Мисля, че отговорът ми е ясен. (ВСЕКИ ИМА РАЗЛИЧЕН ВКУС) Между другото като чета повечето post-ове се самнявам, че всички които крещят "ХАРЕСВАМЕ ГОЛЕМИЯ БЮСТ" са на ясно, че 90% от големите гърди изглеждат добре само в сутиен...
Охоо, гледаме си ние тама и още как, първото нещо което се забелязва е гърдите или второто, ама се забелязва. Ако са големи се забелязва ако са малки пак се забелязва, ако са средни според мен е най-добре. И циците си имат срок на годност все пак, като са по малки повече време държат. Най-важен е характера и въобще физиката на втори план.Първоначално написано от миша
какво значение има
размера на пениса
и размера на гърдите????
Ако си я/го обичаш няма да ти прави
впечатление дали кура му е малък или циците малки![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
xexexee ei pichove mnogo qsno 4e ima zna4enie razmera na gardite. kolko si e hubavo da si ma4ka6 golemi i meki4ki. Moje i da se gu6ka6 v taqh da ti zatoplqt du6i4kata. pyk i za turski e uddobnooo
![]()
Бе, наи-добре са гърди среден размер - да ги има, но да не са като футболни топки \/
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...