- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам да спра тия цигари...
Незнам обаче имам един приател които пуши ИАКО от 3 години и през 10-20 дена си казва ще ги спра... И като си каже минават 2-3 дни без да пуши и ИЗКРЕИЗВА. Какво ли не пробва тоя човек то не бе иадане на цигари, то не бе пушене на специялни цигари за спиране, дори по едно време беше спрел да се вижда с сичките си приатели за да не се навива да пуши кат ги гледа. Обаче тои като не пуши известно време и почва да треска да се нерви и да откача ( незнам дали при всички е така, ама ако сте решили да ги почвате отказваите ги от сега) Та тоя моя приател като каже само една а след тва още 1 и още.... Та от 30-40 опита да ги спре нищо не стана. В чудо се виде тоя човек. Според мен които си нема воля и го знае по добре да почва. А до спирането по добре не почваите
Според мен има ниаколко вида хора които пушат
1.Такива дето пушат щото не знаят каде да си даржат рацете
2.Такива дето си мислят че тея дето незнаят каде да си даржат рацете са по-газари от тех и си мислят, че като пушат и те ще станат газари
3. Такива дето подражават на газарите (демек гледат че сички пушат и си казват що па да не пуша и аз )
4. Такива дето си мислят че от цигарите се чустват по добре (тея са наи-ЗЛЕЕЕЕЕ)
5.Такива които не знаят що пушат
6.Такива които ги карат другите и те стават жертва на околните
7.Или такива дето ги е яд за нещо и по-този начин(като пушат) показват че са свободни и един начин казват МАИНАТА МУ НА ВСИЧКО
8.Такива дето не щат да пу6ат ама не могат да спрат
Аз лично сам пробвал и мисля че по голема простотия от пушенето нема (тука заклетите пушачи ше ми се расардат) Но кажете ми не е ли много тапо сам да се ТРОВИЖ ???
И за кво за една одавна загубе кауза (ПРОТЕС към сичко и сички )
СОРРИ ама само казвам какво е мнението ми за павкането.Пак и тревата е за кравите![]()