- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moderated: трябва ли да си бръснем интимните части?
awe mom4eta ,brasnete li si onaq rabota,6oto moita v4era 6texme praim za parvi pat sex i taq mi vika parvo se izbrasni i togava,ta za mackite tolkova li e vajno da sme obrasnati,nekoi den i krakata 6e ni karat da si brasnem
![]()
moderated by Coki:
7 точка от правилника!
Според мен е въпрос на предпочитание,но ако приятелката ти много държи да си избръснат,бръсни се
Аз лично си бръсна само половите органи. А за краката ходя на коло маскаНе е въпрос само на предпочитание, а и на лична хигиена!
2т. забрана за ползване на профил
s pored me e po higeni4ko i po-gotino specialno za penisa i za mishnicite de za krakata ako mi kaje neshto shte i pojelaq priqten den![]()
Според мен е задължително! Представи си ако тя дойде с космати крака и мишници дали би се чувствал приятно :) Прави всичко това което искаш срещуположния пол да прави.
mhm,tochno takaПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
momchetata,s koito sam go pravila bqha izbrysnati i taka e mn po-dobre,ako mackata dyrji...nqma nachin![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
AWE MOMI4ETA VIE STE SE SAS SI4KIQ SI ,moje da e li4na higiena,ama tria li da prava si4ko det tq go iska,pak i da se obrasna sled tva ne vi li bocka na ona vi rabota we,to az si gi skasqvam,ama 4ak pak si4kite da gi mahna...
![]()
mi ob6to zeto da dosta e po-priqtno ama vie iskate nie da se brasnem a kvo na nas 6te ni idva na gosti gora taka li?![]()
Kakto na vas mom4etata vi e po priqtno momi4eto da e brasnato otdolu i vi e tapo kogato ne e ..taka e i s nas momi4etata...vaob6te ne e priqtna gledka da gleda6 nqkaf adski ro6asal otvsekade ne samo i na onaq rabota....pak i e po higieni4no...![]()
Za jenite ot pamtiveka e zadaljitelno da se brusnat.Pone taka si mislq.Ne znam svestna jena da ne go pravi.No pri mujete nikoga ne e bilo taka.Vqrno che moje malko da se pogriji za penisa,da ne e absoliuten burenqk,no drugoto e po predpochitanie.I tova ne oznachava che ako ne se brusnesh navsqkude pod mishnicite i krakata ne pazish higiena.
Na nqkoi jeni im haresva muja da ne e gladuk kato jena.Vsichko si e do vkus i na dvamata.![]()
e az si brusna i krakata i onaq rabota.ama az si brusna krakata 6toto ne iskam da izlezna na ma4 s kosmarlqci,a puk za onaq rabota mnogo qsno 4e si q brusna.taka e po higieni4no i po qko,kato se praska6 s momi4etata.
po dobre car na selo,otkolkoto shut v grada
opredeleno brasnat vapros na li4na higiena
![]()
мисля че наистина е по-хубаво да се избръснеш, въпрос на лична хигиена е.![]()
ami jelatelno e
to e su6toto kakto da vidi6 nqkoe kosmqsalo momi4e
nqma li da ti stane gadno i gnusno
pomisli si?
xxaxax,basi temata !!
az li4no si se brusna samo kat imam sreshta s nqkoe momi4e(a te sa mnogo,a puk i koi znae kvo she stane sled neq) ili kato she hodq nqkude,deto she me zqpa naroda,kato sum bbez bluza.
Kogato stava vupros za kino,stava vupros za men !
Пфу нетрябва.никой не трябва да се бръсне праисторическите хора да не би да са имали бръснач аааа......касмат гъз хубав гъз
Ама разбира се бе пичове-бива ли да ви правят сви..а и през цялото време да си вадят косми от устата. Разваля се романтиката някак си!А и да отбележа- и мишниците бръснете редовно-2005 е!
2006 е.. и да трее се бръснете нема се оплитаме у космоляци..Първоначално написано от Ha-taka!
![]()
mi ako ne e brasnat da zabravi za svirki - tova e
Абе тва си е до личен избор ся честно да кажа голема работа дали ше е гладко или не. Дали ще е обръстнато или постригано квъ е значението.
Е по тапо не може и да се искажеш и си представи ако ти па постояно си вадиш косим тои как се чуства може би като в салон и го скубят с пинсетка мм страшно.през цялото време да си вадят косми от устата
ПС : мнението ми е такова макар че единствените косми по тялото ми който оставям са веждите
a kakvo iskash da si obrasal ot dolu kato amazonska djungla i da tree tarsi pitona 3 4asa :P za krakata ne no "tam" e jelatelnoПървоначално написано от Angry_bAD-BOY
![]()
хаха е ти ако трябва и да го търсиш 3 часа, то тогава питона е по-скоро питонче ако не и питонченце...Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
mn qsno che trea se brusne...pff s kosmi ebasi gnusnoto obicham kojata da mu e mekichka kato bebeshko dype![]()
хаха ами според мен тряа да се бръснат момчетата!!гнусотийка е да гледаш там и там рошаво...бляяя...