.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91
    Angry_bAD-BOY
    Guest

moderated: трябва ли да си бръснем интимните части?

awe mom4eta ,brasnete li si onaq rabota,6oto moita v4era 6texme praim za parvi pat sex i taq mi vika parvo se izbrasni i togava ,ta za mackite tolkova li e vajno da sme obrasnati,nekoi den i krakata 6e ni karat da si brasnem
    moderated by Coki:
    7 точка от правилника!

Супер фен
    Според мен е въпрос на предпочитание,но ако приятелката ти много държи да си избръснат,бръсни се

Аз лично си бръсна само половите органи. А за краката ходя на коло маска Не е въпрос само на предпочитание, а и на лична хигиена!
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    s pored me e po higeni4ko i po-gotino specialno za penisa i za mishnicite de za krakata ako mi kaje neshto shte i pojelaq priqten den

Според мен е задължително! Представи си ако тя дойде с космати крака и мишници дали би се чувствал приятно :) Прави всичко това което искаш срещуположния пол да прави.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33947&start

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Не е въпрос само на предпочитание, а и на лична хигиена!
    mhm,tochno taka
    momchetata,s koito sam go pravila bqha izbrysnati i taka e mn po-dobre,ako mackata dyrji...nqma nachin
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Angry_bAD-BOY
    Guest
    AWE MOMI4ETA VIE STE SE SAS SI4KIQ SI ,moje da e li4na higiena,ama tria li da prava si4ko det tq go iska,pak i da se obrasna sled tva ne vi li bocka na ona vi rabota we,to az si gi skasqvam,ama 4ak pak si4kite da gi mahna...

Чесно казано е много приятно чувството :)

mi ob6to zeto da dosta e po-priqtno ama vie iskate nie da se brasnem a kvo na nas 6te ni idva na gosti gora taka li?

Kakto na vas mom4etata vi e po priqtno momi4eto da e brasnato otdolu i vi e tapo kogato ne e ..taka e i s nas momi4etata...vaob6te ne e priqtna gledka da gleda6 nqkaf adski ro6asal otvsekade ne samo i na onaq rabota....pak i e po higieni4no...

Град
    Bulgariq
    Za jenite ot pamtiveka e zadaljitelno da se brusnat.Pone taka si mislq.Ne znam svestna jena da ne go pravi.No pri mujete nikoga ne e bilo taka.Vqrno che moje malko da se pogriji za penisa,da ne e absoliuten burenqk,no drugoto e po predpochitanie.I tova ne oznachava che ako ne se brusnesh navsqkude pod mishnicite i krakata ne pazish higiena.
    Na nqkoi jeni im haresva muja da ne e gladuk kato jena.Vsichko si e do vkus i na dvamata.

kk

e az si brusna i krakata i onaq rabota.ama az si brusna krakata 6toto ne iskam da izlezna na ma4 s kosmarlqci,a puk za onaq rabota mnogo qsno 4e si q brusna.taka e po higieni4no i po qko,kato se praska6 s momi4etata.
    po dobre car na selo,otkolkoto shut v grada

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    opredeleno brasnat vapros na li4na higiena

мисля че наистина е по-хубаво да се избръснеш, въпрос на лична хигиена е.

Guest
    ami jelatelno e
    to e su6toto kakto da vidi6 nqkoe kosmqsalo momi4e
    nqma li da ti stane gadno i gnusno
    pomisli si?

xxaxax,basi temata !!
    az li4no si se brusna samo kat imam sreshta s nqkoe momi4e(a te sa mnogo,a puk i koi znae kvo she stane sled neq ) ili kato she hodq nqkude,deto she me zqpa naroda,kato sum bbez bluza.
    Kogato stava vupros za kino,stava vupros za men !

Guest
    Пфу нетрябва.никой не трябва да се бръсне праисторическите хора да не би да са имали бръснач аааа......касмат гъз хубав гъз

Ha-taka!
    Guest
    Ама разбира се бе пичове-бива ли да ви правят сви..а и през цялото време да си вадят косми от устата. Разваля се романтиката някак си! А и да отбележа- и мишниците бръснете редовно-2005 е!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ha-taka!
    Ама разбира се бе пичове-бива ли да ви правят сви..а и през цялото време да си вадят косми от устата. Разваля се романтиката някак си! А и да отбележа- и мишниците бръснете редовно-2005 е!
    2006 е.. и да трее се бръснете нема се оплитаме у космоляци..

mi ako ne e brasnat da zabravi za svirki - tova e

Guest
    Абе тва си е до личен избор ся честно да кажа голема работа дали ше е гладко или не. Дали ще е обръстнато или постригано квъ е значението.
    през цялото време да си вадят косми от устата
    Е по тапо не може и да се искажеш и си представи ако ти па постояно си вадиш косим тои как се чуства може би като в салон и го скубят с пинсетка мм страшно.
    ПС : мнението ми е такова макар че единствените косми по тялото ми който оставям са веждите

Re: moderated: трябва ли да си бръснем интимните части?

Цитирай Първоначално написано от Angry_bAD-BOY
    awe mom4eta ,brasnete li si onaq rabota,6oto moita v4era 6texme praim za parvi pat sex i taq mi vika parvo se izbrasni i togava ,ta za mackite tolkova li e vajno da sme obrasnati,nekoi den i krakata 6e ni karat da si brasnem
    moderated by Coki:
    7 точка от правилника!
    a kakvo iskash da si obrasal ot dolu kato amazonska djungla i da tree tarsi pitona 3 4asa :P za krakata ne no "tam" e jelatelno

Re: moderated: трябва ли да си бръснем интимните части?

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от Angry_bAD-BOY
    moderated by Coki:
    7 точка от правилника!
    a kakvo iskash da si obrasal ot dolu kato amazonska djungla i da tree tarsi pitona 3 4asa :P za krakata ne no "tam" e jelatelno
    хаха е ти ако трябва и да го търсиш 3 часа, то тогава питона е по-скоро питонче ако не и питонченце...

Guest
    mn qsno che trea se brusne...pff s kosmi ebasi gnusnoto obicham kojata da mu e mekichka kato bebeshko dype

Град
    Asenovgrad
    хаха ами според мен тряа да се бръснат момчетата!!гнусотийка е да гледаш там и там рошаво...бляяя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си