.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Za edno momi4e e mnogo po priqtno kogato tozi s koito spi se e obrusnal predi toba.No ako ti e nepriqtno nedei da go pravi6,vse pak ako iska6 da i dostavi6 oduvolstvie se obrusni!

emi kolkoto po malko kosmi tolkova po dobre...pone spored men...aide za krakata ne e tolkova zadyljitelno ama e otvratitelno nqkyv s kosmqsali mi6nici i na penisa da e kato nqkva djungla...gadno si e..vse edno kato 6te go pravi6 s nqkoe momi4e tq da ne se e brysnala 6te e gadno...vqrno 4e predi vekove na horata ne im e bilo problem ama sega sme 21 vek
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Повече от фен
    kak nqma da se barsne6 be... tva si e normalno pak i e vapros na li4na higiena

Според мен браснането е като ядането и спането праиш го щото требе па че след извесно време требе пак и фаида от миналия пат нема значение. А ако половинката ти го даваи без да те марзи на голо и да не ти пука пак ше порасте. Се пак по добре без косми отколкото с брада аз и без да правя секс се брасна па то така ти улеква че си заслужава да го праиш само заради удоволствието да не говорим ако те погнат важките кво става. Аз така до миналата година имах МНОООГО косми и не до последно нема ама като почкаха да излизаат от гащите и да ги прештипвам (пак и много гадно бе сарби и много се потиш) Е тогава не издаржах и на голо та за 1 година сам ги резал само 3 пъти ама на голо и днеска или утре пак.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ако ти са занимава бръсни са бе.. кой та спира
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    seki ima vkus no pove4eto momi4eta haresvat brunatite...nz za teb no az moq si go brusna \/

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Pi4aga_
    Guest
    abe kvi myje ste vie da se brysnete i to zaradi momicheta??Tova che te triabva da se brysnat e mnogo qsno,yashtoto nikoi myj nqma da gi pogledne , ama vie??Moga da vi kaja,che edno vliubeno vav vas momiche izobshto nqma da gleda dali ste kosmlqsali ili ne A vqrvaite da nakarash edno momiche da se vliubi v teb i da bqga sled teb e mnoogo lesno A tova za higienata e pylna lyja,ti i da si brysnat ili nebrysnat ako ne se kapi6 za kva higiena govorim?Ama kvo li govorq i az...kato imate vreme za gubene brasnete se kato jenichki...,prez tova vreme istinskite pichove svalqt macetata

az sy6o predpo4itam izbrysnati mom4eta!
    mnogo e gadno nqkoi pi4 kat si svali bokserkite i da se podade nqkoq gorA
    Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост.

Фен
    Град
    В най - якия град
    Ей за космясали жени като чуя или видя и просто , инстиктивно вече започвам да повръщам...

Аз лично ходя на коло маска на краката , гърдите , корема , мишниците , а около члена вкъщи Немога да не го правя , така повече се харесвам , приятелката ми също и е по голям кеф , а и тренирам услилено фитнес и неможе без това Поздрави

moeto mnenie e 4e moje i da ne se brusne6 no pone da se postrigva6 ta da ne sa tolkova dulgi kosmite! i tova e re6enie na problema vupreki 4e pove4eto momi4eta predpo4itat mujete s koito sa da sa kato bebe6ki dupeta gladki!!!

vse pak tova e vupros na prsdpo4itanie i vkus!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mrazq kosmi... ne kazvam 4e mom4etata trqq da se pravqt na jeni,ama na nqkoi mesta...opredeleno spored men e po higi eni4no!!!
    Love you Kris !!!

Фен
    Град
    ruse
    Zadyljitelno e!Basi,vie mom4etata da kazvate,4e nie sme bili kosmqsali ili da po4nete da obsyjdate koq se bila izbrysnala,koq bila kosmqsala edi-kade si,pyk za vas,4e bilo po-dobre da si sedite kosmati gorili! Az pyk predpo4itam i az i mom4eto,s koeto go pravq,da sme izbrysnati!

Мега фен Аватара на machoka
    Интимните 'моменти' и мишниците, разбира се.

За краката може да забрави Ние мъже ли сме или к'во?! Един мъж трябва да бъде мъжествен, да задържи първичното у себе си, а не като жените да прекарва с часове в салоните за красота. Глупостта с 'хигиеничноста', освен на гореспоменатите места, е явна.

Повече от фен
    Trqbva razbira se pi4! \/

Guest
    Тази мода да се бръснат навсякъде мъжете и жените навлезе скоро според мойте наблюдения. Не мисля, че за една двойка това би било проблем или пречка. Освен може би сред тийнейджърите.

Но в крайна сметка всичко е въпрос на лични предпочитания.

Guest
    [quote="heavy^fuel"]Za jenite ot pamtiveka e zadaljitelno da se brusnat.Pone taka si mislq.Ne znam svestna jena da ne go pravi.quote]

4e kakvo ne i e svestnoto na jena, koqto ne go pravi.

Ina4e vupros na li4en izbor. Priqtelkata ti nqma pravo da te zaduljva da go pravi6, ako ne ti haresva. Az predpo4itam bez kosmi, no i da ima kosmi ne e problem.

Guest
    a we da jiveqt kosmite we!!!kvo po qko ot tva da moje6 da si splete6 plitka otdolu

Фен
    Град
    Iowa
    ако не искаш да се бръснеш недей, ако искаш пробай... те пак ше пораснат, щом така ти харесва

А според мен не е едно и също жена с косми и мъж с косми ... Вярно че не ти скубе и не мирише кат се потиш ама все пак не е по добре мъжа да е по-гладък от приателката си

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Според мен по половите органи и мишниците трябва да се махат.
    За другото не е задължително.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

кой е казал че кат си бръснеш патката имаш по-добра хифгиена или там квот е ... е то хигиена ще е нема кво друго да е

междо другото тея космаци не са изникнали там случайно кат гъби след дъжд а за да предпазват мъжките или женските полови органи от разни микроби .... аз лично се бръсна ама ...

Angry_bAD-BOY , пич ти що не й каза на мацката " дай да вида дали ти си избръсата и тогава " ... ако не направете 1 дует ти ще й пееш тя ще ти свири

и щеше да я вкараш в якия филм

Ми по-яко е като си бръснат Няма го космалака и на момичето и е по-приятно.

mravkata
    Guest
    MOM4ETA, MOLQ VI NE SI BRASNETE INTIMNITE 4ASTI!
    Prosto e adksi gadno, za6ototo bocka- otvratitelno e pri svirka, a pri seks e kato igli4ki po kojata i posle se obriva kojata i boli(na momi4eto de). A i kogato po4nat da niknat e mnogo ama mnogo po NEestesi4no otkolkoto ako samo gi podstrigvate s noji4ka primerno! Az sam otkazvala frenskalubov kategori4no, na 2 mom4eta prosto za6toto se brasneha!- re6enieto e :
    1. Noji4ka
    2. KOLA MASKA [-o<

Guest
    Аз съм момиче и мнооооооогоооооо ясно,че треа да се брънат е има си и некои дето харесват космати ама аз не!Ми аз познавам мн момчета дето си бръснат краката и мн повече ме кефат от косматковците

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Аз съм момиче и мнооооооогоооооо ясно,че треа да се брънат е има си и некои дето харесват космати ама аз не!Ми аз познавам мн момчета дето си бръснат краката и мн повече ме кефат от косматковците
    Аз си махам всичко, освен космите по ръцете, по добре се чувства така
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    aaa ne nz, no az haresvam po-kosmati muje nqkak si sme6no mi stava kat vidq krakata na nqkoe mom4e da lu6tqt kat tigan na slunce. az li4no ne davam na priqtelq mi da se brusne, za6toto si go haresvam po-kosmat :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си