- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moderated: трябва ли да си бръснем интимните части?
mi kato nqkoe mom4e ne se brusne izlglejda se edno poddurja nuleva higiena. neznam 6to. mi sapostavete s nas momi4etata de- kak 6e vi e po-dbre gladi4ko meki4ko otdolu ili GORA?![]()
![]()
![]()
hmm az li4no predpo4itam specialno dolo da mi e gladi4ko i hubavi4ko ama i kosmite ne mi pre4at... no ne moje prez den dva da se brusne a sled tva....shte stane na kaktus ot dolu ... i nqma mahane basi ygasa ...Az li4no to4no dnes ... bqh na kozmeti4ka i sammm gladkaaa kato percebez kosam4e po kra4etata i po ....
)) tui 4e seki si znae za sebe si
![]()
Spored men i momi4etata i mom4etata trqbva da si brasnat sramnite mesta,za6toto tova e mnogo po-higieni4no-parvoto,koeto e,a i na nikoi ne mu e priqtno.kakto za majete e vajno da go pravqt,taka i za jenite!!!
Човека ви го каза много точноПървоначално написано от alex
![]()
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
unijenie e da si brasne6 onaq rabota,mene nikoga ne sa mi praili problem,ma ako spored tebe mackata si zaslujava - davai za kvo sa ti samo nekvi kosmi...
Искам да питам 1 небръсната паламарка с какво ще е по не хигиенична с 1 бръсната ?
Нещо се напъвам и напъвам и не мога да го измислия ...
Както каза някой бръсненето и хигиената са 2 различни неща
Kosmqsalite myje sa nai-gnusnoto ne6to na sveta! Mom4eta, osyznaite se i se obezkosmqvaite pone otdolu i pod mi6nicite 6toto na nikoi ne mu e priqtna nqkva gora ot kosmiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Косматите руулс ни са брасни пич като не та ште космат начи е тъпа пуберка кажии го в очите : Да се обеденим срешто тъпите момичета които искат да се браснем :
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37335
Господин полицая гледа девствено
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
mnogo qsno 4e se brusnatva e normalno nema da izglejdam kat neko hipopotam otdolu
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
kfo da ne mi haresva ti sha smardish na por ne as ....
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
Виж приятелю, погледнах няколко твои мнения и забелязах, че си неудосведомен по много теми свързани със сексуалните контакти. Ще те помоля да не объркваш хората, с НЕверни неща!Първоначално написано от Qvkata_
2т. забрана за ползване на профил
Земи си намери личен живот.....Първоначално написано от Qvkata_
По темата: МОМЧЕТАТА ТРЯБВА да се бръснат ОСОБЕНО по интимните части!!! Просто е отврат космат х*й! А тея дето не се бръснат обикновенно са некви наказани с грозотия, дето тъй тъй нема да видат женска плът, та за кво да се бръснат - то е и до хигиена, ама ааааййде
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.