.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Голям фен
    i az mislq 4e e po hubavo da e obrysnat otdolu, za drugo mqsto ne imam pretencii. a i e po higienichno

BeHuTo_91
    Guest
    mi kato nqkoe mom4e ne se brusne izlglejda se edno poddurja nuleva higiena. neznam 6to. mi sapostavete s nas momi4etata de- kak 6e vi e po-dbre gladi4ko meki4ko otdolu ili GORA?

hmm az li4no predpo4itam specialno dolo da mi e gladi4ko i hubavi4ko ama i kosmite ne mi pre4at... no ne moje prez den dva da se brusne a sled tva....shte stane na kaktus ot dolu ... i nqma mahane basi ygasa ...Az li4no to4no dnes ... bqh na kozmeti4ka i sammm gladkaaa kato perce bez kosam4e po kra4etata i po ....)) tui 4e seki si znae za sebe si

rusokosa
    Guest
    Spored men i momi4etata i mom4etata trqbva da si brasnat sramnite mesta,za6toto tova e mnogo po-higieni4no-parvoto,koeto e,a i na nikoi ne mu e priqtno.kakto za majete e vajno da go pravqt,taka i za jenite!!!

Цитирай Първоначално написано от alex
    Според мен е задължително! Представи си ако тя дойде с космати крака и мишници дали би се чувствал приятно Прави всичко това което искаш срещуположния пол да прави.
    Човека ви го каза много точно
    Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!

unijenie e da si brasne6 onaq rabota,mene nikoga ne sa mi praili problem,ma ako spored tebe mackata si zaslujava - davai za kvo sa ti samo nekvi kosmi...

Guest
    Искам да питам 1 небръсната паламарка с какво ще е по не хигиенична с 1 бръсната ?
    Нещо се напъвам и напъвам и не мога да го измислия ...
    Както каза някой бръсненето и хигиената са 2 различни неща

Relax
    Guest
    Kosmqsalite myje sa nai-gnusnoto ne6to na sveta! Mom4eta, osyznaite se i se obezkosmqvaite pone otdolu i pod mi6nicite 6toto na nikoi ne mu e priqtna nqkva gora ot kosmiiii

Косматите руулс ни са брасни пич като не та ште космат начи е тъпа пуберка кажии го в очите : Да се обеденим срешто тъпите момичета които искат да се браснем :
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37335
    Господин полицая гледа девствено

ААААаАааааааАаааааааа ужас не искам и да виждам космат мъж отдолу

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.

Супер фен
    mnogo qsno 4e se brusna tva e normalno nema da izglejdam kat neko hipopotam otdolu

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.

kfo da ne mi haresva ti sha smardish na por ne as ....
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    АЗ НЕ СЕ БРАСНА И НЕ МЕ Е СРАМ ОТ ТОВА НА КОИТО НЕ МУ ХАРЕСВА
    Виж приятелю, погледнах няколко твои мнения и забелязах, че си неудосведомен по много теми свързани със сексуалните контакти. Ще те помоля да не объркваш хората, с НЕверни неща!
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    АЗ НЕ СЕ БРАСНА И НЕ МЕ Е СРАМ ОТ ТОВА НА КОИТО НЕ МУ ХАРЕСВА
    Земи си намери личен живот.....

По темата: МОМЧЕТАТА ТРЯБВА да се бръснат ОСОБЕНО по интимните части!!! Просто е отврат космат х*й! А тея дето не се бръснат обикновенно са некви наказани с грозотия, дето тъй тъй нема да видат женска плът, та за кво да се бръснат - то е и до хигиена, ама ааааййде
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си