- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Puka li vi ot horskoto mnenie
Znachi iskam da popitam poneje jiveq v maluk tup zadrusten grad,v koito horata sa s absolutno ogranicheno mislene i si nqmat druga rabota osven da pravqt intrigi i da komentirat drugite predi dori da sa se pogledanli.
Tuk vsqko momiche koeto pravi sex s priqtelq si i oshte e na vuzrast 15-16-17 godini e kurva,nezavisimo che go e pravila samo s nego i che imat seriozna vruzka.Ako napravish neshto neredno ili kvoto i da e posle vsichko izliza izopacheno s razlika ot zemqta do nebeto i sichki govorat za tebe kvi li ne glupusti!Pisna mi ot toq jaluk grad,kazvah si che ne bi mi pukalo ot horskoto mnenie,dokato ne pravih sex s priqtelq si s koito hodim ot polovin godina i spodelih s edna "priqtelka",koqto vednaga go kazala i 100% sa me obsujdali s neinite drujki!Sluchvalo li vi se e podobno neshto i ima li takiva situacii vuv vashiq grad?Veche ne mi puka ot nikoi i ot nishto ot kakto prejivqh dosta neshta,no neznam dali ne bi trqbvalo da mi puka?Kak mislite vie?
p.s.Az li da jiveq zaradi horata ili te trea da jiveqt zaradi men!?![]()
Vuob6te ne se interesuvai ot horskoto mnenie,osobeno ot mnenieto na hora koito ne te poznavat ili te poznavat beglo!!!Ot li4en opit znam 4e 4ovek moje da raz4ita edinstveno na sebe si.Ima mnogo zavislivi zlobni i ujasni hora!Az naskoro popadnah v podobna situaciq.S dve dumi 6te ti razkaja moqt slu4ai:az jiveq v Sofq i podobno ne6to ne moje da i se slu4i.NO se polu4i taka 4e otslabnah s 11 kilograma i sega se po4uvstvah mnogo 6tastliva i se nadqvah priqtelite mi da spodelqt 6tastieto mi(borila sum se da postigna tova cql jivot).Kakto se dose6ta6 samo4uvstvieto mi se vdigna(az poprincip ne sum grozna,pup4iva ili ne6to takova, imah problem s teglotono vupreki tova mujete me haresvaha no sega nqmah problem s ob6tuvaneto i nai ve4e s flirtuvaneto) i durjanieto mi sprqmio okolnite se promni ve4e ne im pozvlqvah da me tup4at!!!Vsi4ki momi4eta koito poznavah(s izklu4enie na edna)se promeniha i ozlobiha i az izvednuj ostanah s edna priqtelka.No ostanovih 4e mom4etata sa mnogo po dobri priqteli!
Horata sa zavislivi i kompleksirani i si izkarvat zlobata vurhy ostanalite!!!
Nedei da se qdosva6,nameri 4ovek s koito mojes da spodelq6 i tova da si ostane mejdy vas!!!
аз гласувах за понякога защото е така,понякога доста ме вълнува какво мислят хората за мен
vyob6te ne mi puka kvo mislqt horata za men kat ne im haresva da si go navryt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Определено не ми пука за хорските клюки, направо се правя, че нищо не знам и нищо не съм чула. Това са едни много дребни човечета, които не виждат гредата в собствените си очи, но търсят сламката в моите. Да ще си правя каквото искам и с когото искам, който е без грешен да дойде да ми каже в очите с какво поведението ми го е подразнило. А хорското мнение, това е съвсем друг въпрос разбира се че ми пука, та нали начина, по който ме гледат хората е огледало на действията ми спрямо тях.
na mene mi puka ponqkoga,zavisi kakvo to4no 6te govorqt. i az jiveq v malak grad i vsi4ko za vseki se znae. ponqkoga dosta izopa4eno,no taka e. horata nqmat druga rabota i klukarstvat i zlostovqt po 4ujdi adresi a nepoglejdat sebe si. te naistina ne sa mn idealni, no se mislqt za takiva a drugite bili bokluci. sega se opitvam da pregla6tam vsqko ne6to koeto 4uvam po moi adres,da ne im obra6tam vnimanie s koeto 6te gi vbesq i nai-vajnoto na men da ne mi puka i da si spa spokoino. az nemoga da iskam vseki da me haresva,oba4a i da mi se vazhi6tava,zatova mi stigat priqtelite koito imam. ne sa mnogo oba4e sa istinski i sa mi dostata4ni. drugo ne mi trqbva.
zasega mi puka kogato kajat laji za men-kato tova 4e sam kurva(koeto ne e vqrno,az nenavijdam kurvite i zatova ne sam im priqtelka). a kogato kajat 4e sam se oblqkla smotano ili kakvoto i da bilo drugo hi4 ne mi pukaaaaaaaaaaaaaaaaaa. neka se izqdat ot qd.
BOG e LiUbOv !!!
Гледам да не ми пука и май успявам вече
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night
В повечето случай - да.
Em az taka vakanciite hodq pri baba mi i dqdo mi v eno zabutano grad4e i tam kvoto stane si izliza pri tfa syper izopa4eno,te tam sa bahti intrigantite,kato me vidqt s nqkoi i mi vikat''eeee razvali hubavoto mom4e!!'' tam prosto da ne se iztarve6 da kaje6 ne6to,se 1 da si pusnej taralej v ga6tite ako spodeli6 s nqkoi!!Spored men e po vajno parvo ti kakvo 6te kaje6 za sebe si a ne drygite!!
Аз гласувах за "понякога". Наистина е така според мен. Не винаги можеш да си пълен непукист. Аз живея в София - доста голям град и няма как така лесно всички клюки да се разпространяват. Обачи в училището ми няма такива неща. Каквото и да се случи - 30 секунди по-късно всички знаят. Трудно е да имаш доверие на когото и да било. Недей да живееш за чуждата мнение! Много лесно звучи, но знам, че не е така. Все пак месля, че не трябва да ти пука. Както има една приказка "Не ми пука какво говорят хората зад гърба ми. Нали все пак съм пред тях." В малкия град е по-неприятно, защото хората се познават. Аз дори хората от блока си не познавам. Успех и преодолей притесненията си. Нека им е интересно на хората. Какво те интиресува. Не се дразни от това. Няма как да промениш положението.
трябва да ти пука според мен само за мнението на близките ти хора
"Целувка за лека нощ"
Не ме интересува какво си мислят за мене. Това съм аз - не мога да се харесвам на всички.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ами да си кажа чесно не ми пука. Защо изобщо трябва да се съобразявам с някойЗащото колкото и добре да изглеждаш и добре да се държиш с хората все ше се намери някой да те одумва и да говори зад гърба ти
и посл кво само се депресираш все пак живота си е твой живееш си го както искаш и никой н трябва да ти се меси. Хора всякакви,а завидливи най-вече
![]()
![]()
Ponqkoga
ima ne6ta za koito e hubavo da ti puka..
mi ne sum takuv 4ovek-za nqkoi ne6ta nqma kak da ne mi puka
ama v tva da ne ti puka nema lo6o.....![]()
мене ми пука...
Ако става въпрос за мнението на хора на които държа ми пука и то доста...
Иначе изобщо не ме интересува чудото мнение.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
... и това не е едно от тяхПървоначално написано от LyLa
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
В малките градове наистина е така.Всички като се познават (до десето коляно) просто няма начин да бъдат избегнати излишните коментари и даване на мнения..
Аз се старая да не обръщам голямо внимание и да не се затормозявам със нещата казани по мой адрес. Селските клюкарки, поради големият си опит, са способни да измислят и да бълват каква ли не помия срещу другите.. А себе си, естествено, не гледат.. Луди хора.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Opitvam se da ne mi puka ama mi e mn trudno. Ne vinagi se polu4ava
ponqkoga mi puka drug put ne
no spored men ne trqbva da mu puka na 4ovek kvo mislqt drugite za nego
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
И аз гласувах за понякога!!! Зависи от ситуацията, но във всички случаи се съобразявам с мнението на хората, на които държа. Не ми пука от чуждото мнение на някакви интриганти,които каквото и да направиш ще го осъдят и изопачат![]()
КОйто нему пука_>
или лъже себе си, или трябва да се замисли сериозно.
Истината май е че трябва почти да не ти пука.
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.