.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 205
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Тъпичко е по възрастта да определяш човека и особено гаджето - супер мизерно изглежда - "тоя е на мойте години следователно не става" ама ти си решаваш. Пределно ясно ми е, че мнението ти няма да се промени. Важното е ти да си се кефиш. Вече, че тва е повърхностно - ми оправяй се.
    Искрено се надявам да не говориш на мен...
    Защото това, което искам да кажа е, че възрастта има супер нищожно значение в една истинска връзка. Еднакво тъпо е да кажеш "Той е дърт, не става" и " Той е млад, не става". Хората не трябва да се делят по такива тъпи фактори, Или те привлича някой, или не. Или обичаш някой, или не. Гаджета не се избират по каталог(години:еди-колко- си, ръст метър и осемдесет...)

п.с.Ако се обърна към мен, направо ще се гръмна, защото явно въобще не мога да си изразявам мнението
    Всички те изкараха лоша, стига спорила, излагаш се ...
    2т. забрана за ползване на профил

Абе то бива-бива ама чак па такава разлика е смешно

Мега фен
    Виж сега. Аз лично не помня да съм писала за курви. Просто ми е гнусно. Една позната ходеше с един на 30- когато са тръгнали, той е бил на 14. Не че той не я обичаше /той е малко луд, де/, но когато узнах, ми стана гадно. Малолетни деца с зрели мъже...Ако тя е на 18, а той - на 27, все едно, да се обичат, другото неслучайно се преследва от закона.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Тъпичко е по възрастта да определяш човека и особено гаджето - супер мизерно изглежда - "тоя е на мойте години следователно не става" ама ти си решаваш. Пределно ясно ми е, че мнението ти няма да се промени. Важното е ти да си се кефиш. Вече, че тва е повърхностно - ми оправяй се.
    Искрено се надявам да не говориш на мен...
    Защото това, което искам да кажа е, че възрастта има супер нищожно значение в една истинска връзка. Еднакво тъпо е да кажеш "Той е дърт, не става" и " Той е млад, не става". Хората не трябва да се делят по такива тъпи фактори, Или те привлича някой, или не. Или обичаш някой, или не. Гаджета не се избират по каталог(години:еди-колко- си, ръст метър и осемдесет...)

п.с.Ако се обърна към мен, направо ще се гръмна, защото явно въобще не мога да си изразявам мнението
    Всички те изкараха лоша, стига спорила, излагаш се ...
    Не мисля,че се излага,тя просто изразява личното си мнение по дадената тема,нали точно това е целта на този форум!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Vseki si ima vkus.Tova ne zna4i 4e si kurva samo za6toto si pada6 po po-golemi.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен
    Град
    United We Love You
    mi moa priqtel e s 5 godini po golqm e ot men i mi e super kef na men
    т. 2, 9

Добре бе момичета на по 15 - 17 казвате, че не излизате с момчета на вашата възраст, защото те били дечковци, нямате общи теми и интереси и такива неща. Вярно е, че момчетата влизат по-късно в пубертета и следователно съзряват по-късно, но говорим за 1-2 години. Момчетата на 15 - 17г. ходят с по - малки момичета - 12-13г., защото само тях могат да излъжат и само пред тях могат да бъдат интересни. 25 -26г. мъже, който ходят с малки момичета явно са доста изостанали и тези на тяхната възраст не им обръщат внимание. А се смята, че на тези години вече и двата пола са достатъчно съзряли. Следователно и тези на 30-35 са доста малоумни щом имат връзка с някоя малолетна. На дали имат някакви общи теми ... тук става въпрос единствено за секс (дъртите чичковци клатят млади шунки). Момичета не се излагайте.
    Има и един друг фактор. Както мъжете търсят жени, който да приличат на майките им, така и момичета харесват мъже като бащите им. Това не е любов като към мъж, а чувството за сигурност и закрила, коята са получавали от бащите си
    Момичета, бащите ви приемат ли набори вкъщи

I LOVE MY SEX

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Добре.
    Сега само трябва да решите на клада ли да изгаряте тея дето харесват по- възрастни или просто като в арабкия свят да ги убивате с камъни.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    софия
    добре че гаджето ми се различава кореенно от всички момичета дето пишат тука ... щото незнам накъде върви света...
    педофилията си е казала тежката дума
    мое да ме псувате мое да говорите квото си искате изобщо не ме ебе тва ми е личното мнение и няма да си го промена ...
    един от моя клас е на 18 и се е хванал с неква 12-13 годишна пикла ... просто нз.. трагедия братко ...

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    добре че гаджето ми се различава кореенно от всички момичета дето пишат тука ... щото незнам накъде върви света...
    педофилията си е казала тежката дума
    мое да ме псувате мое да говорите квото си искате изобщо не ме ебе тва ми е личното мнение и няма да си го промена ...
    един от моя клас е на 18 и се е хванал с неква 12-13 годишна пикла ... просто нз.. трагедия братко ...
    Сигурно не може да излъже по-възрастна
    2т. забрана за ползване на профил

sssссссссссс
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mis_marry_jane_13
    muje 28-35 godi6ni ti haresvat za6toto imat pove4e opit i znaqt kak da te zadovlqt.
    Точно па неква пикла на 13 дето не знае дали и се ебе или и се пикае го казва това нещо а бе хвани се скрии бе, тия дето са на по 13-14-15 и ми ходат с 30 годишни, и оо случайно тези 30 годишни имат хубава колааа или мотор ... оо случайност е и че имат някой хубав апартамент в центъра да кажем.. пък после си говорете че са по опитни ... опитни са защото помислете си колко като вас са минали.... после кво излиза че не е тъп този който яде от баницата , а този който му я дава

sssссссссссс извинявай, ама ти мислиш ли, че тия с хубавите коли и мотори и апартаментите в цънтъра се занимават с тия недораснали пикли? Естествено, че ще си хванат яки мадами не недоносчета
    Тия 30 годишни дето ходят с малолетни са най-изпадналите малоумници, които не могат да привлекат нормалните жени, защото не блестят с ъкъл, красота или поне средства и впечетляват само тия малки к*рви

I LOVE MY SEX

Vij sega nqma nishto losho da haresvash maje. razlikata mejdu men i priqtelq mi e 10godini az sam na 18 toi e na 28. i nqkoi da me nareche k...a vaobshte nqma da mu obarna vnimanie. ako iskash mi pishi na lichnata i pak kazvam nqma nishto losho

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kristy
    Vij sega nqma nishto losho da haresvash maje. razlikata mejdu men i priqtelq mi e 10godini az sam na 18 toi e na 28. i nqkoi da me nareche k...a vaobshte nqma da mu obarna vnimanie. ako iskash mi pishi na lichnata i pak kazvam nqma nishto losho
    А ти не осъзнаваш ли, че те чукат?
    Обича те? Yeah, sure - right

Само да не пуснеш и ти някоя тема в раздел "Любов" - "ааа И той ми каза, че е женен/ще се жени"
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    sssссссссссс извинявай, ама ти мислиш ли, че тия с хубавите коли и мотори и апартаментите в цънтъра се занимават с тия недораснали пикли? Естествено, че ще си хванат яки мадами не недоносчета
    Тия 30 годишни дето ходят с малолетни са най-изпадналите малоумници, които не могат да привлекат нормалните жени, защото не блестят с ъкъл, красота или поне средства и впечетляват само тия малки к*рви
    Abe, ne e tochno taka. Ima gi i takiva zamojni chichovci na po 30 godini, koito veche se chuvstvat...kak da kaja ... stari ! Veche im e minalo vremeto da tichat po qkite madami i si tyrsqt ei takiva malki naivni momichenca s hubavi telca, na koito im e kef da im se pravqt podaryci i da gi ch**at v qki koli i apartamenti. Spored men e pylna glupost nqk`va malka pikla da ticha sled nqkoi chichko i da si misli, che toi q obicha. E, ako obichta se izrazqva samo v skypi drunkulki i sex...Uspeh im jelaq ! Bili po opitni . Moje da sa po-opitni v tova da znaqt kak da si iskat...razni neshta, ama ne i za neshto drugo ! Bili po zreli ?! Ako bqha tolkova zreli, shtqha li da se zanimavat s malki momichenca? Ako bqha zreli i opitni mai shtqha da si namerqt jena na tehnite godinki (ili pone okolo tehnite).
    Aide jivi i zdravi, zabludeni momicheta ! Mislete si, che vsichko deto leti se qde, pyk nqkoi den dano se usetite .
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от kristy
    А ти не осъзнаваш ли, че те чукат?
    Обича те? Yeah, sure - right

Само да не пуснеш и ти някоя тема в раздел "Любов" - "ааа И той ми каза, че е женен/ще се жени"
    В повечето случаи да, но не може да си сигурен! Родителите на един от мойте най-добри приятели имат разлика 11 (единадесет) години и са щастливо женени от повече от 20 години.
    П.С.> Бум, мада-фака! Аз съм бандит!
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    София
    Ми... виж следните ситуаций:

3 годишно момиче с 14 годишно момче - 11 години разлика

18 годишно момиче с 29 годишно момче - - 11 години разлика

25 годишно момиче с 36 годишен мъж - - 11 години разлика

Открий десетте разлики... мада-фака

Къв бандит? Гей-бандит? Скейтър, лошите смъкнати дрехи, смръдливи кецове, чорап на главата и злобен поглед (55 кила с дрехите) - ухаа...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Ми... виж следните ситуаций:

3 годишно момиче с 14 годишно момче - 11 години разлика

18 годишно момиче с 29 годишно момче - - 11 години разлика

25 годишно момиче с 36 годишен мъж - - 11 години разлика

Открий десетте разлики... мада-фака

Къв бандит? Гей-бандит? Скейтър, лошите смъкнати дрехи, смръдливи кецове, чорап на главата и злобен поглед (55 кила с дрехите) - ухаа...
    Ебати, разкри ме! И то толкова лесно! О, шок! О, ужас!
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    София

Град
    Монтана
    Не мисля,че да харесваш мъже на около 30 е извратено!Лично аз съм имала връзка с мъж на 27,който наистина бе6е доста по сески от повечето ми връсници,но явно не беше за мен.За мен лично тази връзка може да се нарече грешка,защото сега си падам по момчета на 17-20 години!!

Те хората са го казали - За любовта няма граници!
    Аз съм на 17 години, приятеля ми е на 29, заедно сме от 4 години.
    Обичам го много и нямам никакво намерение да се разделям с него заради някакви 15 или 16 годишни момченца, които си мислят че квото хвърчи все се яде, въобще не ми пука че не е на моята възраст, да не би да е задължително. А още по - малко ме притеснява, че някои могат да ме помислят за курва, да си мислят квото си искат.
    Ние не си избираме в кого да се влюбим това просто се случва. Не може някой да ти каже намери си друг на твоята възраст Кво значи тва? Тва да не е да си го оставил някъде та да си го намериш.
    Не можеш да заповядваш на чувствата си! А ако си мислиш, че можеш значи все още не знаеш какво е ЛЮБОВ!
    Обичайте се и да не ви пука за разликата в годините \/ \/ \/
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Cvetelina_sim, vsqko pravilo ima izkliucheniq ! Nie govorim imenno za tiq malki zabludeni momicheta, koito si mislqt, che s edin 30 godishen izglejdat neshto poveche. Taka che ako obichash ne gi nasyrchavai da se obichat nezavisimo ot godinite !!! Liubova ima granici !!! Koito ne go e razbral, ne e razbral nishto ot jivota. Vqrno e, che chovek ne izbira v kogo da se vlubi, no ne e nikak pravilno da gledam nqkvi 13-14 godishni da slizat ot kolite na 30 godishni myje.
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Mi az li4no ne se kefq na takiva otno6eniq... predpo4itam da sym s mom4e na moqta vyzrast i da sme na edin akyl... ili da e nai - mnoy 3 godini po-golqm ot men... az sym na 16 taka 4e smqtaite- 19 6e mi e perfekten... ne mi trqbvat 4i4kovci s pari,koli i apartamenti... kato stana i az na 30 6e si tyrsq takia dotogava iam suuuuuuuper mnoy vreme \/
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

ХАХАХАХААА!!!!! Ама, много е забавно как спора в тази тема в същност между тинейджърки, които се кефят на по-възрастни от тях и ходят с такива, и пишлемета на по 15-18 години, които понеже всички пички ходят с батковци, не могат да си хванат гаджета. ХАХАХАА!!!! Много зле!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Всъщност си курва и то долна! Не разбирам що всички тук те успокояват =D>
    =D> =D> =D> =D>
    kakto i vsi4ki koito q uspokoqvate !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си