- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momicheta padate li si pi po vuzrastni muje?
Същото важи и за момичетата, които им е пределно ясно, че не могат да очакват нищо сериозно в 99% от случаите, а да не говорим за разводи и т.н. Но все пак имат 100% някаква взаимна изгода.Първоначално написано от kefish_bs
П.С.> И мен ме кефи да поебавам младо - друго си е чистото месо.![]()
Левски шампион але але!
emi az kato sam na 13 a tfa lqto si imah gadje na 20 tova ne me pravi kurva ku4ka ili tam kfoto i da e az kato trygnah s nego dori ne zn na kolko e haresa mi haraktera mu kak se otnasq s men i t.n. a ne se dyrji tupo i govori samo prostotii ili za mu cs i takiva dr igri i mi pisna ot nqkfi 14-16 gidi6ni deto po cql den mi govorqt sa seks , a toi dori vednaj ne spomena takova ne6to.......
[/code]
И как е.Кат не говори значи ти го набива анабноПървоначално написано от Анонимко
еми, аз съм била с доста по-възрастни от мен. примерно, най-възрастния беше с 13 години по-голям от мен. иии... беше хубаво с него, не за друго, а просто щото човека има мн повече опит от мен. друг е въпроса, че и на по-възрастните им е кеф с някакви пикли като нас... кеф им е не защото сме някакви супер красавици, ау-еу, ала-бала, а просто ги привлича идеята, че всичко това е извън закона... и че могат да докопат нещо свежо и младо...Първоначално написано от silky_touch
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Sexa nee vsi4ko ! BITCH Time Stood Still.Първоначално написано от готина мацка
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Абе писнало ми е от некви курви на по 16-18,които излизат с номера "Ми предпочитам зрели мъже,щото връстниците ми са дечковци"... Я па тия... Неква пикла на 17,къде не е видяла нищо от живота и е свикнала да и се върви по гъза,не е работила и 1 час през живота си ше казва,че ние сме дечковци... Яж кура ма...
Не е особено нормално 17-18-годишно момиче да излиза с 30-годишен (и нагоре),щото бил "по-опитен в секса" и "по-зрял". Ами като станете вие на по 30 с какъв ще излизате? За какво ви е на такава възраст "зрял мъж"? Тва че има лигави момчета на по 17-18,не значи че всички сме такива. Ше ви е*а у курвите малки...
ми аз си падам по възрастни... това си е мой вкус \/
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
аз лично съм съгласна с авторката и аз ходя и винаги съм ходила с по-големи от мен. имам няколко довода с които се надявам да не обидя никой от пишещите: 1-не разчитат на мама и тате за пари и винаги имат достатъчно за да те почерпят свястно, 2-секса е по-добър и с по-малко фалове, 3-нормално е всяко момиче да търси по един или друг начин в партньора си черти от баща си(подобно на едиповия комплекс), 4-момичетат много по-рано съзряват и имат различен поглед над света от момчетата до едно време когато се изравнява мирогледа(ех, почти)
Момчета не се сърдете ами просто го приемете, а и не забравяйте че всяко момиче е с раличен вкус тъй че и на вас ще ви излезе късмета
Амммм аз съм си педофилка и все си хода с по-мънички![]()
![]()
иии грам не се оплаквам \
/
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
Защо трябва да си курва? Глупости... Донякъде те разбирам. Това са зрели мъже, реализирани, знаят как да се държат с една жена. Това е достатъчно, за да те впечатли. Въпрос на предпочитания.![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
аааз ако бех жена шех се пецкам с дядовци напраодаже не наиш кво с скелети
дали па нема да е яко да ми намуши тазобедрената става у дупарата мухахах
![]()
![]()
![]()
Аз лично не си падан по чак толкова по- възрастни, най- много 25-6, ама една от най- добрите ми приятелки предпочита мъже на около 30. И мисля, че си е напълно нормално.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Падала съм си и по много по - възрастни мъже, ни и по такива на моята възраст.
Последната ми връзка, кяото всъщност продължи супер малко време беше с момче с една година по-малко от мен...
Преди това имах връзка с момче 9 години по - голямо и връзката ни продължи година и половина...
Харесвала съм и мъж с 11 години по-голям...
Да, в много случай големите батковци лъжат малките момиченца (това съм го изпитвала на свой гръб) и в много случай момчетата - връстници се оказват доста незряли за връзка (това също съм го изпитвала). НО това са просто тенденции, т.е. съвсем не винаги се получава така...Истината според мен е, че тези работи са изключително относителни, защото такива са човешките взаимоотношения...Тук няма установени правила от рода на : "Не излизай с батковци / връстници ".
Познавам щастливи двоики, които са на една възраст и обратното - такива с голяма разлика във възрастта...Така че...всичко е строго относително!
За всеки случай ние -момичетата трябва да внимаваме с батковците и да не взимаме всяка казана дума за истина, преди да сме ги опознали добре. Впрочем един "батко"винаги може да бъде "разкрит" само че това става, след като вече си имал завиден опит с такива.
Така че - BE CaREfUll!![]()
Никога не се разделяй с усмивката си...
дори когато ти е тъжно...
Де да знаеш, може някой в този момент да се влюби в нея !!!
Skupa, sega shte ti razkaja kak edno momichence( sirech az ) na 17 godini, koeto si misleshe, che svetut i e mnogo qsen si haresa ( zabeleji!!! ) momche na pochti 21--na pruv pogled nishto strqskashto 3-4 godini razlika- e i kakvo? No istinata e slednata: az uchenichka-toi student, az vliubena- toi razgonen, az-naranena- toi .. ne znam otdavna ne sum go vijdala. Tova e: uchenichkite razsujdavat mnogo razlichno ot studentite, a kakvo ostava za raboteshtite muje po na 30, koito imat cel i profesiq i iskat veche da napravqt neshto ot sebe si. Pochiti sigurno e, che te izpolzvat za zadovolqvane na jelaniqta si, no ne biha izlezli gordo s teb pred priqteli, a shte te kriqt pod charshafite dokato ne im omruznesh ili dokato ti, zashtoto si na 17, ne huknesh sled neshto drugo, poneje si mlada i nepostoqnna. Ne che si kurva, no ne e normalno mujete da se zanimavat s teb. Ot razlichni socialni niva ste--dvijite v razlichni kompanii, toi ne moje da se subere s infantilnite ti priqtelki, nito ti- s negovite kolegi, koeito veche ne tichat po diskotekite, a lovqt riba i hodqt na ski i na lov. V 5 % ot sluchaite veroqtno ot tqhna strana e liubov no v ostanlite 95% si e chisto izpolzvane. Zamisli se-- do 22-23 se qdva, ama nagore veche ot tvoq strana si e bezrasudstvo, a ot tqhna smekchen variant na pedofiliq..
според мен тва че си падаш по "чичковци" не те прави курва но ако си падаш по много "чичковци" и спиш с всички тях тва вече те прави курва
мисля че бях ясна...надявам се
Вижте,не ангажирам никого с мнение,но мъж на 28 години трябва вече на има семейство и деца,просто трябва,разбирате ли?А не на 28 години да гони ученички,просто не е нормално,смешно е.На 28 години мъж вече трябва да тежи на мястото си,а не да се излага с някакви пикли.Не ви обиждам,но за обкръжението на тези хора вие сте точно пикли.Просто не вярвам да има сериозни намерения към вас,а иска само секс.Не вярвате ли?Оставете го на сухо 1 месец и така ще ви набие шута,че няма да повярвате.Просто това са фактите,макар и да не ви се иска да ги приемете.И дали било нормално?Ми не е нормално да ходите с такива.Ваш си е проблема обаче и си решавате сами,но от 20 такива двойки в 19 от случаите момичето се оказва използвано и захвърлено накрая.
офффф кат ва кефят по големите от вас кат са ожените и например сте на 28 ще са ожените за 1 на 50 щом толкова ва кефят да виим тогаа
Еми всеки си има лични предпочитания.На мен лично ми е противно като се замисля ,че мога да правя секс с някакъв чичка .Поне като ти харесват по-възрасните мъже вземи стани една к*рва поне да ти плащат,пък така или иначе потенциала си го имаш..![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Уоу, гениално. (:
Секса та секса та секса та секса и о, пари. Та, кое казвате не му е курвенското?
Кхъм. Ще ме извинявате и моля не се засягайте, но ако може някой да ми обясни как по-точно е възможно тийнейджърка на 16-17 години, да има връзка с мъж на 26-27 и тя да бъде пълноценна и в реда на нещата и всичко останало? Да, знам, съгласна съм, има изключения. В крайна сметка, хората не се определят само от възрастта си. Така е. Но, по дяволите, като някакви пикли тръгнат да обясняват как възрастните мъже "имат повече опит" и не-знам-си-още-какво, повдига ми се.
На 16 съм и нямам изискванията човекът до мен да е преспал с още 1000 глупачки на моята възраст (което го прави опитен, разбирате ли!), да кара кола за еди-си-колко пари и месечната му заплата да се равнява на годишната на тази на баща ми. Съжалявам, не искам да ме черпят по велики заведения и да ми свалят звезди с пари. За мен, за да имаш връзка с някого, трябва да имаш чувства към него, сходни представи за бъдещето ви, общи мечти. Да живееш на гърба на някой батко, който ще те залива със скъпи дрешки и парфюми докато му пускаш, не е решение и не ти устройва живота. Но нее, виждаш ли, великия секс. Не знам кой заблуждавате повече - себе си, или околните - но сексът не е основното в една връзка, колкото и на всички да им се иска да е така. Ок, да кажем, че сексът действително е велик, прекрасен, уникален, нечовешки, брутален и тн. Това ще ви е достатъчно? Много ниски критерии имате, в такъв случай.
Плюс това няма смисъл да развивате теории за това как момичетата съзряваме мнооого по-бързо и за това момчетата на нашата възраст са пълни боклуци едва ли не. Че има такива - има. Но има и мъже, които цял живот не порастват, ако ще и на 50 да стават. Пък после обяснявайте как възрастта е едва ли не показател за количеството сиво вещество в главите им. Ако не сте имали щастието да попаднете на свестни момчета на вашите години (или близки до вашите), то, съжалявам най-искренно, но това не ви дава основание да слагате под общ знаменател няколко милиона души.
И като толкова много държите да сте независими - ходете, работете. Ъм, не обаче като лазите в краката на някакви изроди, ако обичате. Понеже айде, гледната точка на заблудените девойчета ми е ясна, ама замислете се ония колко трябва да са извратени, за да единствената им радост в живота е буквално да си плащат за секс с някакви ученички, при положение, че могат да имат истински жени до себе си. В извратено и пропаднало общество живеем и такова ще си остане, явно.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
ami vij sq 4ak pak k***a ne...ama se pak ti kazva6 4e si pada6 po myje (28-35) po golemi...em ti si na 17...te na mn pove4e abe 6tom ti haresva nema lo6o ama za mene li4no ne e mn pravilno...vij sled 5 godini ako si s nqkoi dosta po golqm ot tebe e po normalno...ama sega e nqkak stranno i...o comment
Напълно възможно и в реда на нещата. 10 години разлика е съвсем нормална и закономерна. Родителите ми са с 10 години разлика и са в перфектни отношения. Много хора познавам с разлика във възрастта между 5 и 10 години. И мога да ти обясня как, но ти чета по-долу си си го обяснила и сама, но някак не го приемаш. И мъж на 26-27 не е като мъж над 30. на 26-27 си е млад мъж, дори момче. Хайде не се излагай и си помисли. Излизаш някъде, харесваш се едно момче, запознаватне се и хоп.. той на 26 и са кво? Айде чао, щото е прекалено голям? Разсъждаваш твърде детински ако е така, личи си че си още малкаПървоначално написано от Infatuated Inside
тук съм сългасна с тебПървоначално написано от Infatuated Inside
Каква е тая мания по връстници напоследък? Учудвам се какво ви харесва в недорасли тийнейджъри зависещи от волята на мама и тате?Първоначално написано от Infatuated Inside
Не всяка ученичка излиза с батко заради кинти и коли. Трябва да ти е ясно товаПървоначално написано от Infatuated Inside
И какво е това положение на "истински жени до себе си" ? Случайно да си наясно, че жените над 25 излизат с мъже поне от 30 нагоре. Момчетата на 25-28 какво да правят? С кого да излизат? Връстничките им харесват по-големи и е логично, нормално е те да се насочат към ученички или студентки в 1-2 курс.
Не върви срещу природата![]()
samo taka priqtel evala =D> =D> =D> mn me nakefi toq pi4 apak na malkite kurvi v ustata !!!!!!Първоначално написано от ATAKABG
ei maika mo daeba v sqka tema li si dolna kurvo !!!!!!!!!! mrazq te !!!!Първоначално написано от готина мацка