.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 205
    e kvo te kefi v tiq dartaci ako iska6 si hodi s tqh ma e super tapo...kat stane6 na 30 na 80 godi6ni dqdovci li 6e se farlq6???
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
    e kvo te kefi v tiq dartaci ako iska6 si hodi s tqh ma e super tapo...kat stane6 na 30 na 80 godi6ni dqdovci li 6e se farlq6???
    Деми Мур се омъжи на тайна церемония в Събота вечерта за 15 години по-младия от нея актьор Аштън Кътчър.
    говоря примерно

Guest
    Не тежал ли епитета "курва" а?Моето момиченце,ти изобщо не знаеш(но може би ще разбереш) какво значи това и как се приемат жените наричани курви.Това не са ученически глупости и сръдни.С такова име започваш работа някаква идва шефа - иска да те чука,излезеш с някой и щом те чукне си заминава и колкото повече такива епизоди се натрупват по-зле става положението.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    КАто бях на твоите години се бях зарекла да не се занимавам с по големи от мен с 3,4 години "батковци".Бях решила да си търся гадже около моята възраст,защото един такъв "батко" ме беше налъгал и от тогава си взех поука.
    Но...
    След 4,5 години леко поумнях ,съзрях сексуално и осъзнах,че тези които се въртят на години около набора ми не могат да ми дадат нужното в сексуално отношение(да не говорм интелектуално,сори момчета не се обиждайте).По стечение на обстоятелствата,на компаниите с които се събирах и всичко останало имах връзка с един 35 годишен.Ами да ви кажа честно с човек,които е по-голям от теб съзряваш малко по-бързо,помага ти да научиш много неща за живота,вкл.и секса .Кой каквото и да ми говори и спори друго си е улегналия мъж,няма ги лигавещините на момчетата..въобще разликата е от земята до небето.
    А и на всичкото отгоре изглеждаше със 5,6 години по-малък и сигурно заради това,не ми е правело толкова голямо впечатление годините му.
    Всичко си зависи до човека,хора-не отричам че има такива,които не отговарят на годините и държанието си,има толкова мн смотльовци и мъже и жени,които не знаят какво искат.
    Оставям материалната част от историята ми на заден план,защото не мисля,че има значение.Мисля,че трябва да се спори за това,с какво би те обогатил духовно един по-възрастен партньор,отколкото с колко кила злато ще станеш по-тежка докато си с него.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Прави ми кеф, когато чета такива мнения. Това означава, че на колкото и да стана все ще мога да се класирам при младото, свежо и чисто месо.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    е то не е казано че ако не е някой на твойта възраст трябва да е на повече от 30!има и на по 25 примерно!аз с такива се занимавам примерно!за мене твойто е много фрапираща разлика!имам една позната, която ей така на тея години се хвана с 1 мн по-възрастен от нея(като в твоя случай)и сега вече като порасна така да се каже я е яд че никога не е разбрала какво е да си с някой по-млад,някой на неийната възраст горе долу!е тва все пак си е до вкус!ти си знаеш най-добре!
    Let The BEAT Control Your Body

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    mi az sam na 17 a priqtelqt mi na 28 ne 4e ne haresvam tezi na moita vazrast ama prosto taka se polu4i..puk i teq na 17 sa edni deca.... mi k***a mogat da ti kajat ako si bila s mn maje ) ti si znae6 ama imam priqtelki koito sa6to se kefqt pove4e na po-golemi .. ama to si e normalno de.. 6toto te ve4e sa si maje , ne sa nekvi ligliovci i ne pravqt detski raboti kakto tiq po-malkite ... mi nqma lo6o da gi haresva6 i da si s tqh ama vnimavai da ne te izpolzvat 4e mn gadno... puk i s va6te moje da ima problemi

хахахахха, да бе да, искаш да ми кажеш че ти си на 17 и мислиш тези, които са на твойта възраст са деца, и искаш да ми кажеш, че мисленето ти е много извисено, съжалявам ама не си права, това те прави дете, да се мислиш за много голяма, и да си мислиш, че знаеш всичко, много ме дразнят такива мнения, които нямат мярка и хората дето не могат да помислят преди да го кажат, пък и това, че сякаш света им е в краката......

по темата: не мисля, че човек на около 30 години ще има трайна връзка с момиче което е още в гимназията, все пак един ден този мъж ще стане от леглото и ще си каже, абе аз какво правя, нямам семейство, жена(абе жена имам там до мен), деца нямам, абе к'во правя?!?!? затова според мен, този човек рано или късно ще се осъзнае, може и да има тръпка, зарибявка, любов и секс, но те няма да бъдат траини......

Град
    В нас!
    Вие мн задълбавате.Едните казват едно,без да са опитали,други говорят от опит,трети гледат сеир...Аз ще ви "кажа" пробвайте от всичко по малко.Така ще намерите златната среда!
    Кой е казал,че като се лепнеш с един 30 годишен и тряя да се жениш за него,деца да имаш и ала бала портокала...
    Аре ще си говорим пак след 4,5 години...

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    Вие мн задълбавате.Едните казват едно,без да са опитали,други говорят от опит,трети гледат сеир...Аз ще ви "кажа" пробвайте от всичко по малко.Така ще намерите златната среда!
    Кой е казал,че като се лепнеш с един 30 годишен и тряя да се жениш за него,деца да имаш и ала бала портокала...

миличка, ти или не разбираш това, което ти говоря, или не можеш да вникнеш в него. тук не става въпрос, когато едно такова момиче се лепне за един мъж на 30, тя дали иска деца, семейство и ала бала портокала, както казваш ти. тук взимам съвсем противопложолната страна-на мъжа на 30(не че съм на толкова), но все пак един ден този човек ще си направи реална самооценка на постигнатото до момента, и все някой ден, този човек ще иска да си промени живота, или така да се каже да улегне. ако той не го направи това нещо, значи има мислене за човек който е на 20, демек искам да кажа, че когато го даваш през просото заприличваш на някъв си студент, дечко дето все още не е ориентиран и мисли само как да изчука някое момиче(на 16 или 17), купони само са му в главата, и само да пилее пари насам натам(ако ги има), и да се прави на печен. ето тогава сивото вещество на този мъж е недорасло. а що се отнася до секса, дето казват. че по-върастните имали опит-дрън дрън та пляс....яко едно момче на 18 прави всеки Божи ден секс, със сигурност, ще натрупа повече опит, дори и от тоя на 30 дето все някой ден ще му засече пищова, но едно момче на тази възраст(18г.), няма да го посигне това, поради простата причина, че малките момиченца харесват големите батковци и чичковци, защото си мислят, че по-старото е по-опитно......

sex_man
    Guest

za jenite deto hodqt s po-vazrastni maje...

da logi4no e edin myj na 15 da se darji kato dete i sy6to e mnogo po veroqtno edin myj na 35 da si ima rabota, pari, kola i apartament - edni mnogo vajni ne6tica v dne6no vreme koito ne vseki v BG moje da si pozvoli... tva dobre no...
    abe hora istinata e 4e vseki moje da si hodi s koito si iska NO jenite sa nai-precakani
    te sega se hvalqt 4e hodqt s nekvi na po 35 nali? xaxa ami aide da gi vidim jenite kato stanete na po 35 na kvo 6te prili4ate... ima6e edna pogovorka "la4ena 4anta, la4ena... ama vla4ena"
    zna4i da kaja za6to ste precakani macki 6a me izvinqvate ama majete pone mogat da bydat ili na 15 ili na 50 i pak mogat da si namerat nqkoq mladi4ka da si praskat... a jenite na 15 stavat a na 20 ve4e sa dyrti i za ni6to ne stavat... taka 4e se edno kolko sa vi golemi majete na nas pone ne ni dreme za vazrasta

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от ragingbull

миличка, ти или не разбираш това, което ти говоря, или не можеш да вникнеш в него. тук не става въпрос, когато едно такова момиче се лепне за един мъж на 30, тя дали иска деца, семейство и ала бала портокала, както казваш ти. тук взимам съвсем противопложолната страна-на мъжа на 30(не че съм на толкова), но все пак един ден този човек ще си направи реална самооценка на постигнатото до момента, и все някой ден, този човек ще иска да си промени живота, или така да се каже да улегне. ако той не го направи това нещо, значи има мислене за човек който е на 20, демек искам да кажа, че когато го даваш през просото заприличваш на някъв си студент, дечко дето все още не е ориентиран и мисли само как да изчука някое момиче(на 16 или 17), купони само са му в главата, и само да пилее пари насам натам(ако ги има), и да се прави на печен. ето тогава сивото вещество на този мъж е недорасло. а що се отнася до секса, дето казват. че по-върастните имали опит-дрън дрън та пляс....яко едно момче на 18 прави всеки Божи ден секс, със сигурност, ще натрупа повече опит, дори и от тоя на 30 дето все някой ден ще му засече пищова, но едно момче на тази възраст(18г.), няма да го посигне това, поради простата причина, че малките момиченца харесват големите батковци и чичковци, защото си мислят, че по-старото е по-опитно......
    Да,мила разбирам всичко.Познавам мъже(28,30,35,6годишни),които пък се притесняват че не могат да бъдат оценени обективно.Именно заради малките пиявички,които гледат баткото с парите и лъскавата кола.Как тогава няма да ги сменят като носни кърпички,като иде малко поговорката "от трън,та на глог".На такива комични ситуации съм ставала свидетел,че ти е бедна фантазията(пр:мъж -28 г.помага на приятел при пренасяне на неща за къщата му.Той мръсен,като циганин от работа,се задява с мацка,работеща на отсрещния магазин и моментално изрязан от нея при вида му.(но тя не знае,че той кара ПОРШшшш и може да я купи барабар с магазина...Следва развръзката...той изрязан от нея,решава да и гледа сеира.Изкъпан,натъкмен,нап авен спира пред нея на следващия ден и почва отново зарибявка.Тя не го помни в този вид и естествено лапа въдицата,като бива изрязана моментално след това.На такива кучки басма ли да им цепиш?)
    Значи познавам и другата крайност на мъжете.Има такива,които са с прекалено големи изисквания-а те на среща нищо.Голи пушки от където да ги погледнеш(маниери,обноски, ъншност....)а искат да имат до себе си мис Свят-приказност и изящност!!
    Друг пример,имам познат,той е на 35-супер готин пич,имал е дълга връзка от рода на 5,6 г.но се разделят поради някои обстоятелства не зависещи от тях.Сега си има една мацка,готинка също като него-лика прилика са си.Тя е 20 годишна,а той го е страх,че на нея ще и се живее на тези години,а той мисли вече за бебета...
    Фатката е на какъв ще попаднеш-хора всякакви,имала съм възможност да бъда с по-възрастни и отношението им е далеч по-добро.Друг е въпроса те как ще те възприемат,но това зависи само от теб и от това дали ще се държиш като дете или като възрастен.

Повече от фен
    vsichki momicheta si padat po po-golemi ama e vremenno
    posle pochvat po po-malki

Guest
    to tova va6to si e 4ista pedofiliq

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от No|Problem
    Ами нали трябва да се опита от всичко?

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    ami vij sega...ne moga da kaja 4e si kurva....smisul se pak ti si re6ava6 s kakvi mom4eta da izliza6... az naprimer sum na 14 i hodq s 19 godi6en.....abe vajnoto e da vi e hubavo kogato ste zaedno...11 godini ne sa malko no ne sa i prekaleno mnogo. spoko macka, da ne ti puka. vajnoto e 4e se obi4ate, nali?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Само да вметна, че мъж на 25 - 30 с Порше или неква скъпа кола е ясно, че не си я е купил сам и мама и тате са му я взели да го глезят.

Имала съм такъв случай, един с много готина кола на 27 и си я караше само до вилата и обратно иначе мама и тате не го пускаха с нея никъде.

Момичетата не избират момчета заради пари, коли и социален статус. Е има разни селски пръчки дето търсят това, но не това е най-важното.

Аз лично харесвам по-улегналите мъже, които знаят какво искат. Един 18 годишен няма с какво да ме впечатли.

От къде я изровихте тая стара тема бе...
    Уточнете първо какво означава "по-възрастен мъж". Дали някой 25-30 годишен,дали някой 35 и повече... и тогава да говорим кой, с кого и как.,..
    Принципно, ако жената има 18 години, тя сама отговаря за себе си и никой форумен сополанко не може да и държи сметка и да и слага квалификации. Дали мъжа ще ена 20 или на 35-40 в случая - това си е само нейна грижа. И негова.
    Но ако става дума за 15 годишно момиченце... кофти тръпка. То, с извинение, не знае още дали му се е*е или пикае, а тръгнало с 3о и няколко годишен , за да се фука, че видите ли, някой я вози в луксозна лимузина. Ей такива си плачат за пердах. Да, но от мама и тате, а не , както казах, от поредният форумен сополанко, който освен да излее злобата си, че още е девствен, наричайки я курва, няма какво друго да направи.

По-накратко - Когато жената има достатъчно мозък, сама си решава с кой и какво...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

sex_man
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от No|Problem
    xaxa da be taka e za6toto edna po golqma jena (25-30) nqma da moje da si hvane za priatel nqkoi (25-30) myj za6toto toi 6te iska nqkoq na (18-20) se6se?

Цитирай Първоначално написано от silky_touch
    Vie kakvo si mislite 4e az sum nqkoe dete li!?!
    Да

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Само да вметна, че мъж на 25 - 30 с Порше или неква скъпа кола е ясно, че не си я е купил сам и мама и тате са му я взели да го глезят.

Имала съм такъв случай, един с много готина кола на 27 и си я караше само до вилата и обратно иначе мама и тате не го пускаха с нея никъде.

Момичетата не избират момчета заради пари, коли и социален статус. Е има разни селски пръчки дето търсят това, но не това е най-важното.

Аз лично харесвам по-улегналите мъже, които знаят какво искат. Един 18 годишен няма с какво да ме впечатли.
    Как можеш да пишеш неща,за които не си сигурна.Ако на теб ти купуват ваще всичко не означава,че всички на този свят са като теб.
    Човека си има сериозен бизнес по Черноморието и е далече от техните.Явно не си наясно,че ако си достатъчно находчив,с повечко акъл и малко капитал можеш да направиш чудеса.Еми той е точно такъв тип човек-не се занимава с глупости,а прави пари!!!

Да,и не мисля,че 25 годишен или пък 30,даже и 35 годишен се смята за възрастен(в смисъл дърт).За възрстен взимам пример баща ми,които догодина става на цели 50 (да ни е жив и здрав).
    Аз съм на 23 и за мен 35 годишен не е съпер дърт.За 15 годишните обаче не стои така.Всичкосе свежда до това как гледаш на нещата и на колко години си.Защото по тази логика и на мен някой 45 годишен ми едва дъртичък.

Голям фен
    vseki si ima vkus makar 4e spored men ne e mn redno s dartaci
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Човека си има сериозен бизнес по Черноморието и е далече от техните.Явно не си наясно,че ако си достатъчно находчив,с повечко акъл и малко капитал можеш да направиш чудеса.Еми той е точно такъв тип човек-не се занимава с глупости,а прави пари!!!
    Е ми ако е някой сутеньор или наркопласьор, възможно е С честен труд на 25 г. няма как да имаш Порше. Не си падам по такъв тип лекенца аз.
    За съжаление в бандитската държава, в която живеем и някой пикльо на 15 може да се появи с Кадилак. Но това естествено не го прави мъж.

Guest
    silky_touch написа:
    Oba4e az zadavam vuprosa si kum momi4etata!!!Az sm ubedena 4e vsqko mom4e 6te kaje to4no tova!Za6to smqtate 4e edna vruzka ne moje da bude istinska s tazi razlika v godinite???Vie kakvo si mislite 4e az sum nqkoe dete li!?!

това мнение го пиша на кирилица, защото тоя проблем най ме дразни!!

защо всички тръгват да са правят на "виж ме колко съм голям и зрял, мани ги ония дечковци момченцата на по 17-18". тва да си голям е супер тъпо и депресантско! да запазиш детското в себе си е най-хубавото нещо в живота според мен! какво ни е на нас дечковците (btw аз съм на 18 ) и се гордея с това, че съм си дете по душа, мразя големите здухани хора, а още повече ненавиждам децата, които се правят на големи! спомнете си какво е хубаво да си дете нямам предвид никви грижи и такива ами как сте мразели големите и сте си казвали, че никога няма да сте като тях! който е загубил детското в себе си може да върви по-дяволите!

evala be 4ovek........

az sam na 20 i imam vrazka s maj na 31.po-hubavo e za6toto se 4uvstva6 za6titena i v sigurnite race na zrql maj a ne na nqkoi liglio koito o6te ne znae kakvo da pravi i kak da se darji.tova e moeto mnenie i se izvinqvam ako se povtarq s tova na nqkoi drug no sa mnogo mneniq i ne mi se 4ete6e.no ne si takava za kakvato te mislqt.samo zaradi tova

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Е ми ако е някой сутеньор или наркопласьор, възможно е С честен труд на 25 г. няма как да имаш Порше. Не си падам по такъв тип лекенца аз.
    За съжаление в бандитската държава, в която живеем и някой пикльо на 15 може да се появи с Кадилак. Но това естествено не го прави мъж.
    Офф ти май от дума,две не разбираш.Кво искаш?Да ти напиша цялата му биография ли?Не,не е сутеньор,нито наркопласьор.
    И погледни цените на автомобилите,едно Порше не струва колкото външния дълг на България.
    И наистина недей да слагаш всички мъже с етикета "лекенца".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си