- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momicheta padate li si pi po vuzrastni muje?
Първоначално написано от silky_touch
да курва си
Няма много хора в бедна България, които да си позволят кола за около 30 000 лв., няма и да има скороПървоначално написано от ultra
Разбирам улегнал мъж с трудов стаж и стабилен бизнес, към 35 годишен да кара такава, но пикльо на 25 няма как да е мъж в очите ми само заради колата. Каквото и да ми разправят такива или мама и тате ги спонсорират или са с криминално досие.
Е в твоя случай може да е някакво невероятно изключение, но пак ми е трудно да повярвам. Виж ако бяхме в Бевърли Хилс, там много 20тина годишни карат и коли за по 100 000 долъра, ама тука сме на светлинни години.
А Поршета има и по евтини, такива изтърбушени Карери от още преди да си се родила. Парите и колите не правят от никого мъж. Това ми беше мисълта.
А темата тук е съвсем друга, не става въпрос за материалния статус на мъжете, а само за възрастта![]()
Аз немога да си легна с някой по-млад от 23!Това би ме съсипало.Не защото така ми е кефнало и се правя на голямата работа, а защото не съм срещнала нормално момче по-младо от 23!!!Имам чувството, че на повечето акъла им е.. знаете къде заврян! (не се отнася до никого, лично мнение)
Повечето момчета стават мъже,не след навършване на пълнолетие,а някъде към 21-24 години.Като сложиш и стаж,който да набере в любовно и сексуално отношение-2-3 годинки...
Аз съм на 23 и досега никога не съм търсил или по точно не съм искал нещо като връзка,просто събирания с много момичета и момчета,кой каквото хване за вечерта и това е,но нещо се промени,ако някой може да ме разбере.Иначе познавам една 16 годишна,която ходи 1 година с 36 годишен,което не го одобрявам,защото реално погледнато,той може да и е
баща,но си е мое лично мнение,пък и щом им харесва..В любовта,граници няма![]()
=D>Първоначално написано от готина мацка
Мацка... ти май бръмчиш на борсата в ГорублянеВерно, че на некой мъже размера на пацата им се онагледява с модела на автомобила, ама това е само при жителите от селата дошли нагости в столицата и забравили да се приберат.
Издухани "Карери" са с колекционерска стойност и са скъпи
И съм съгласен с теб, че у България нема много свестни млади мъже с пари, ако не са замесени в некви тъмни далавери, демек са бандити, ама то са тва е на мода![]()
Пффф,на мене винаги ми е било супер долнопробно да видя някое момиченце с възрастен мъж,чудя се какви са тези връзки момиче на 15 и мъж на 30,по циганската практика може да са баща и дъщеря,хахаха. :P
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
хаха в по-добрият случай но може да е дядо и внучкаПървоначално написано от {Poison}
![]()
хахах,възможно е.Айде момичетата на тази възраст са безразсъдни и донякъде е оправдано увлечението им към значително по-възрастни партньори,ама тези мъже на по 30 и повече години къде са тръгнали.....клуб оФФча мисъл.
ne si kurva, prosto spored men ima6 izkriveno mislene, demek ne6to ne ti e nared s glavniqmn e gnusno nqkvo
be careful what you wish for 'cause you just might get it
М така е.Първоначално написано от psycho_girl
еми той Buttk0 както е почнал със саветите си ще изтреби форумците (както вече някой беше казал)Първоначално написано от Buttk0
![]()
Taka trebwa be ... red da ima aman ... ANATHEMA sha ma pita una dali edi kwo si ... samoubiwai se be momicheeeee nema da sgreshish ...
Strength thru Oi!
браво на теб значи много добре казаноПървоначално написано от c0ca1na
![]()
аз съм 13 годишна и предпочитам мъже около 35 просто са идеални в секса
хах наистина мн по-добре възрастните мъже се справят.Аз и в момента ходя с мъж на 26,а см мн по-малка
VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!
Ако си много по-малка може да го приемаш тоя на 26 като мъж...ама е мъж колко лайно на дъждПървоначално написано от my humps
Без да се засегаш де... Но като прочета тук мъж на 25-26 и умирам от смях... Това не са мъже, а младежи или айде... млади мъже. Ама мъж като се каже... се разбира некой над 30 поне
![]()
Първоначално написано от fti4ka
е това не е нищо аз познавам една дето ходи с един който е женен и има деца а тя е колкото децата му на 14-15 а той на 38 и доколкото разбрах онзи ден тя е направила аборт от него всичко това го разбирам от майка и тц тц тц на къде отива света
Приятелсвото може да завърши с любов,но любовта с приятелство никога!
Ot 15 godi6na pravq sex sega sum na 17 .No mujete(stava vupros nad 28-35 moje bi) me privli4at mnogo pove4e i s tqh se 4uvstvam mnogo po sexsi po jenstvena i vsi4ko mi e na 6.No nqkoi hora mi kazvat 4e sum bila k***a i izvratena i kakvo li o6te ne!!!Vie kakvo mislite?Naistina li sum k***a zaradi predpo4itaniqta si?
абе мила много си си добре подгрепямте по възрасните маже знаят за какво става дума и как да ти направят кефа