.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 205
    Guest
    vobshte ne si kurva! vseki ima svoite predpo4itaniq...dewse4w34e3erre32ew3ww3

гетепе
    Guest

момиче което харесва възрастни мъже

Изненадан съм от всичко написано в тази рубрика. От исказванията личи ниската култура на пишещите както обща така и сексуална. Най напред, не едобре че момичето е започнало сексулен живот още на 15 год. По натам, обстоятелството че и харесват и импонират по възрастни мъже не е недостатък. Друг е въпроса дали момичето прави любов с такъв мъж, само за удоволствие. При положение че момичето се увлече по този мъж и ако той е женен, удоволствието от такава връска ще премине в мъчение.
    В никакъв случай не може да се нарича курва. Курва е жена която ляга с много мъже срещу заплащане. При положение че тази връзка я удовлетворява и насища телесно и душевно и тази връзка не уврежда никому, тогава няма място за осъждане. В всички случай, трябва да се държи сметка за последствията.
    Георги Петров

Guest
    Зрелостта на ената се определя и от връзките й. Предпочитанията към мъже с минимум 10 години по-възрастни от нея, говори за зрелост и цялостна позиция на личноста, ориентирани към просперитет в развитието. Нехайните млади момичета, които препочитат свои връстници или по-малки от тях, са не сигурни в себе си и крият опасност при определяне на връзките, обстоятелствата и решенията вземани в последствие.

Ст. н.с. доц. д-р. Емануела Пешева - БАН - катедра "Психология на личността"

Цитата е добър за тази тема си мисля

hxahxa abe momi4e q si pomisli 4e moje da si da6terq na nqkoi ot tez po-golemite det spi6 s tqh be
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Re: Momicheta padate li si pi po vuzrastni muje?

Цитирай Първоначално написано от silky_touch
    Ot 15 godi6na pravq sex sega sum na 17 .No mujete(stava vupros nad 28-35 moje bi) me privli4at mnogo pove4e i s tqh se 4uvstvam mnogo po sexsi po jenstvena i vsi4ko mi e na 6.No nqkoi hora mi kazvat 4e sum bila k***a i izvratena i kakvo li o6te ne!!!Vie kakvo mislite?Naistina li sum k***a zaradi predpo4itaniqta si?
    da kurva si problem ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Зрелостта на ената се определя и от връзките й. Предпочитанията към мъже с минимум 10 години по-възрастни от нея, говори за зрелост и цялостна позиция на личноста, ориентирани към просперитет в развитието. Нехайните млади момичета, които препочитат свои връстници или по-малки от тях, са не сигурни в себе си и крият опасност при определяне на връзките, обстоятелствата и решенията вземани в последствие.

taq moje da si ebe maikata ako iska mene ne me ebe.. samo da kaja 4E Principno ne e vajna vazrastta a umstveniq bagaj 6toto 1 30 godi6en moje da e na nivoto na 1 15 godi6en.. ako imate dostatu4no sivo ve6testvo 6te razberete kfo imam predvid.. a 6to se otnasq do tiq kato taq profesorka... sa kifli s marmalad...

nqma ni6to lo6o v tova da haresva6 po-vyzrastni ot teb,tva ne zna4i 4e si k***a,ne slu6ai kvo ti lafqt dr.az izlizam s po-golqm i tva ne e pre4ka,naprotiv razbirame se 4udesno i vsi4ki kazvat 4e sme 4udesna dvoika

Повече от фен
    ...

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OrientalecaStasy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

taq moje da si ebe maikata ako iska mene ne me ebe.. samo da kaja 4E Principno ne e vajna vazrastta a umstveniq bagaj 6toto 1 30 godi6en moje da e na nivoto na 1 15 godi6en.. ako imate dostatu4no sivo ve6testvo 6te razberete kfo imam predvid.. a 6to se otnasq do tiq kato taq profesorka... sa kifli s marmalad...
    ХаХа незнам за женските ама аз много добре те разбрах и ще обясна за тези които не са.
    Може да си на 15 и да си мислиш че зряла да ходиш с 30 годишен но вкрайна сметка е много глупаво щото 1-во ти не си толкова зляла колкото си мислиш и 2-ро на такъв безмозъчен малоумник не виждам как можеш да му кажеш че е зрял след като се занимава с момичета които могат да му бъдат дъщери.

А колкото до докторката тя може да е психолог но май се нуждае от ПСИХИАТЪР

Unknown-18
    Guest
    Oba4e az zadavam vuprosa si kum momi4etata!!!Az sm ubedena 4e vsqko mom4e 6te kaje to4no tova!Za6to smqtate 4e edna vruzka ne moje da bude istinska s tazi razlika v godinite???Vie kakvo si mislite 4e az sum nqkoe dete li!?!

Аз не мисля че си дете а съм сигурен в това.Виж се само кви глупави въпроси задаваш.Не може да си курва за тва че харесваш смотани стърчоци на по 35.Поредното просто ДЕТЕ заблуден от гнусен неудачник който явно още не е намерил своето място по слънцето.
    За всеки влак си има пътници ама на такива олигофрени влаковете на края остават празни.

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bibi@fit
    аз лично съм съгласна с авторката и аз ходя и винаги съм ходила с по-големи от мен. имам няколко довода с които се надявам да не обидя никой от пишещите: 1-не разчитат на мама и тате за пари и винаги имат достатъчно за да те почерпят свястно, 2-секса е по-добър и с по-малко фалове, 3-нормално е всяко момиче да търси по един или друг начин в партньора си черти от баща си(подобно на едиповия комплекс), 4-момичетат много по-рано съзряват и имат различен поглед над света от момчетата до едно време когато се изравнява мирогледа(ех, почти)
    Момчета не се сърдете ами просто го приемете, а и не забравяйте че всяко момиче е с раличен вкус тъй че и на вас ще ви излезе късмета

Ето го типичният пример за гадна мръсна долна курвичка...."да те почерпят свястно" - Един съвет от мене... Вземи са депресирай и са самоубий празници са ще имаш оправдание стават доста убийства.ДАВАЙ полъни статистиката КОЧИНО гадна.
    А относно съзряването нещата се изравнават около 14 най късно 16 годишна възраст това е ФАКТ и има куп изписана литература по въпроса със съзряването така че като ще го ползваш като оправдание вземи първо прочети за кво става въпрос.

П.С. - В момента са ровя из архива на тая тема и на всяка такава изгъзица ще пиша по не нещо.Ако намеря още де.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Добре, че има и момичета, които харесват доста по-възрастни. Това ме успокоява - ако доживея и до 100 години, все ще мога да закача нещо свежо за ебане.
    Левски шампион але але!

Guest

Re: Momicheta padate li si pi po vuzrastni muje?

Ot 15 godi6na pravq sex sega sum na 17 .No mujete(stava vupros nad 28-35 moje bi) me privli4at mnogo pove4e i s tqh se 4uvstvam mnogo po sexsi po jenstvena i vsi4ko mi e na 6.No nqkoi hora mi kazvat 4e sum bila k***a i izvratena i kakvo li o6te ne!!!Vie kakvo mislite?Naistina li sum k***a zaradi predpo4itaniqta si?
    Да аз така смятам

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Когато харесам някой възрастта му не ме интересува кой знае колко. Била съм с по- големи от мен(до 10 години разлика в годините), а в момента тоя по който съм хлътнала ужасно много е на моята възраст. Просто не си поставям подобни ограничения.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Unknown-18 абсолютно съм съгласен с теб. Тези дядковци само ви използват, вие си мислите че работите тях, ама те ви го мушкат нали ?
    Гадно е бе, вземете се събудете, толкова мразя тази сцена.... некфа 15-16 год пикла с някъф 25-28-30 деа. Идва ми да ги хвана всичките такива и един по един да ги разстрелям. Това е гадно и гнусно. Разбира се че всеки ще прави каквото си поиска, но това не променя нещата.
    Не мога да разбера кой ви е повредил, сигурно е при раждането... не се обиждайте, просто тая тема я мразя а случайно попаднах на нея !

Цитирай Първоначално написано от pickpocket
    всеки има вкус
    освен това един мъж наистина може да те накара да се почувстваш жена,а някво момчнеце на твоя та възраст може ли?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    всеки има вкус
    освен това един мъж наистина може да те накара да се почувстваш жена,а някво момчнеце на твоя та възраст може ли?

Бих ти доказал че може ама "жена ми" ше ми чупи главата

Не те знам на колко си ама по поста ти личи че нямаш хабер от живота.Ако си над 18-19 вземи са осъзнай,а ако не...имаш още малко време да си глупавичка не се притеснявай.

Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    всеки има вкус

Бих ти доказал че може ама "жена ми" ше ми чупи главата

Не те знам на колко си ама по поста ти личи че нямаш хабер от живота.Ако си над 18-19 вземи са осъзнай,а ако не...имаш още малко време да си глупавичка не се притеснявай.
    хха ами прав си какво др да ти кажа,на 15 съм и знам че имам да уча още от живота,а извода съм си го изградила от това,което съм видяла по форумите,филмите и в света около мен.Е а дано се осъзная по-скоро
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    НЕ

Unknown-18
    Guest
    Просто не мога да разбера едно 15-17 годишно момиче какво намира в един вече застаряващ мъж.Сексапил??? - Едва ли намираш за сексапислно през 3 дни той да се появява брадясал като терорист.Зрялост??? - Ами той ако беше толкова зрял нямаше да се занимава със тебе.Пари??? - Опаа май открихме отговора...

---> bibi@fit цитирам те : "Може да те почерпи свястно" - На такива като теб и с дъвка не бих почерпил да не говорим пък за кафе или нещо друго.

---> Секса бил по добър и с по малко фалове.Някой беше написал "секс няма нищо общо с - лежа с отворени крака потя се и пъшкам" а пък аз съм сигурен че ти точно това правиш и от там идва извода че от теб идва най големия фал.

---> И един въпрос имам.Кое първо ще открият детекторите на летището като минеш през тях ... а) Безработните бели изроди натъпкани в задникати от 30 годишен смотаняк или б) Лайната в болния ти мозък??????

Trust me,time is now the way is over...BITCH !!!

Просто не мога да разбера едно 15-17 годишно момиче какво намира в един вече застаряващ мъж.
    Ти още ли не разбра?

Бе я питай... гуруто, той сигурно и това знае

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Просто не мога да разбера едно 15-17 годишно момиче какво намира в един вече застаряващ мъж.
    Ти още ли не разбра?

Бе я питай... гуруто, той сигурно и това знае

Ами не разбрах.Ти просто даваш ужасно глупави обяснения които сочат че интелектуално си развита точно колкото 13-14 годишно момиченце.

Ами не разбрах.Ти просто даваш ужасно глупави обяснения които сочат че интелектуално си развита точно колкото 13-14 годишно момиченце.
    По-добре от 18 годишен девственик, повярвал в себе си \/

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    По-добре от 18 годишен девственик, повярвал в себе си \/

ХаХаХа доживях някой да ме нарече девственик.
    Е имам някой новини за тебе млада госпожице.По вероятно е баща ти да е девствен и ти да си от съседа отколкото аз.ХаХа а относно фразата "повярвал в себе си" ами разбира се че вярвам в себе си.
    Извинявай ако съм те засегнал обаче при всяка недосмаслена глупот от твоя страна ще следват негативни постове от моя страна.

МИР ВАМ !!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    18 годишният младеж наистина доста си е повярвал. Аз няма да споря за това дали е, или не е морално пишлеметата да ходят с дъртаци (откровенно казано, това е неизчерпаема тема, чието разискване винаги води до задънена улица, та нямам нерви за това), но ще кажа и моето мнение. Понеже казваш, че е деградирал човек, който не ебе такива на неговата възраст, аз пък ще кажа - ако един попреминал младостта мъж (разбирай 40+ години) може, но не се занимава с пичета на 18-30 (максимум 35) години, то тогава определено проблема си е негов, и ненормалният е той. Но това разбира се си е лично мое мнение, с което не мога, а и не желая да ангажирам никого. Лично аз, стана ли на 40+ години и реша да изневерявам, ще еба нещо младо и свежо (по-нагоре посочих колко годишни пичета), а в никакъв случай няма да се занимавам с някакви дърти крави на моята възраст. Това, разбира се, ако имам такава възможност. Ако ли не - ще еба каквото има.
    П.С.> Както моя приятел Шизъл вече отбеляза, стане ли момичето на 18, вече никой няма право да я съди за това с колко годишен ходи. Отгоре на това, след 18 години, понятието педофилия изчезва, поне доколкото на моя милост е известно.
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си