- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvi narkotici ste probvali

амиии аз специално съм горе долу в такава среда че имам възможност да пробвам еми пробвал съм някой неща ...:
MDMA... Кока... нали трева ясно ... вече от нея дивачки и шанота монополи... ам игли не съм и няма ... гиба на няколко пъти но избягвам Кактуси... амфи... най-често се намират ... хах ... даже мисля че по едно време бях пробвал да видя какво е ... лепило и бронз ... но по принцип избягвам такива неща ... съвет: недейте не че няма кирия има и то страхотна но не е хубаво за хора със слаба психика , лесно се пристрастряват и просто става грозно ... според мен лично алкохола си е съвсем удачен вариант на вещества с отпускащо действие тва текила водка биричка ... просто ... знаеш си че ще те хване ... ей това като цяло ...да
Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!

Нормално е просто спичаш. Тва си е регламенторан период.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}

Only God will judge me!
Хаха сигурно и ги смъркаш, а може би си ги и завираш в задните части.Първоначално написано от Анонимко
Боже господи, тези лапета, какво толкова им доставя кеф да се похвалят ( или по-скоро да лъжат ), че са пробвали някакви наркотици. Не виждам смисъл...
Има и доста по-евтини бонбонкиПървоначално написано от XpensivE

пичове само едно мога да ви кажа
въпроса към мене треа да е кво не сам пробвал
хахахаххаха ами ко да се прави наркоман сам
според някои хора ама само едно мога да ви кажа
ХЕРОИН не сам пробвал и не мисля да пробвам
и няма да пробвам
начи квото може да се земи от аптеката съм ко зимал
ахххаахххаххаххахахха правим си партита яки и КОНФ(като изварa[aако разбирате кво ви казвам] по шепа на масата
Пико за путките(от пико се превазбуждаш супер много и докът свършиш веднъж пуката е свършила 10 пъти[веднъж се бяхме изгаврили с един обитак начертахме му пико и му пуснахме една мацка и оня се изхвърля като магаре хаxaxaxaxха вкара го 10 пъти и се изхвърля хахха бахти гаврата]
аве тва не го препоръчвам на момиченцата щото ша станат нимфонаки от малки

)Бонбони(МикиМаус Кенгуру [на анфет основа])и кокаин на кристали(крек) аве ко да ви кажа нз вече ко говоря затва по добре да замълча

ne sam probvala ne mislq i da probvam
ДХМ под формата на Демефан, пробвал ли си? Какво количество и какви ефекти са се получили?Първоначално написано от Wu-Tang
марихуана само сам пробвалаама вече от година и половина не пуша!
Представям източната част идваме на власт с яко реге
ауайа ауайа...

XpensivE написа:
Ми опитвал съм X (екстази) един път. Горе долу скъп наркотик около 30лв. хапчето. . -> xaxa bate baq sa te izgyrbili ima nqma 20 kinta otgoreno nqma znachenie..moje bi i ti si 1 ot mnogoto lyjlivi gyzari xaxaxa.. probval sym.. masur .. amfet ..hapove i koka..masura ne mi haresva i ne go pusha
amfetamina e laina xaxa ne e narkotik a stimulant..prosto dava energiq..glupava rabota.. mnogo otdavna e bil razreshen...hapovete ot vreme na vreme po party-ta v diskoteki i nikyde drugade...probval sym-> in qn,bakardi,armani,kengyry,zvezda 2 vida,miki mays,diamant,surce,bqlo mitsubishi
mn mi e chudno zashto vsichki si mislqt che kato napishat che sa probvali nqkakuv narkotik i sa gyzari xaxaxaaxa gledam na polovinata koito ste pisala "probval sym aNfeti" pishe se amfetamin - aMfet
ne mislq che kato sym vzimal narkotici sym kompleksar naprotiv xaxa smeshni ste ei takiva dori koito ne sa probvali a inache go davat mnogo razbirachi..osyznaite se
ne govorete za neshto bez da ste go opitali
kato ne razbirate ne se obajdaite nepodgotveni..stavate smeshni.. veche ne vzimam nishto.. no i ne syjelqvam che sym vzimal..!
chakaite da doide kaka vi lina15 da vidite kvo e da drusash naistina !!! \/ \
/ \
/
аз пък съм сигурен че почти всички които пишат че са шмъркали кока или лъжат или тях са ги излъгали
хора разберете че в б-я чиста кока няма , има само разни амфетамини/кофеин/ефедрин с примеси от от този дар от бога

Тука е сбор на професионалните разбирачи

тревица... амфетки... хапове това съм опитвала
haha ostai ostai vsichki sa mn naprede i mn razbirat.. xaxa are kvo li se habq da pisha jivi zdravidori nz zakvo vlqzoh v toq forum xaxa