- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задна прашка....проблем голям
Хора имам голям проблем.Не мога да правя секс на задна прашка;(
Не,че съм някъв издръжлив,даже по принцип свървшам бързо(вода сексусален живот от 1-2 месеца).По пирнцип издържам между 10 и 20 минути като е имало изключение за по-бързо и по-бавно,но там някъде е средното.Говоря за класическата.
Обаче като го правя на задна и незнам какво става ,но до 3-та минута и съм капитулирал;(
Просто не мога да се сдържа ..........
i nie kvo trqbva da napravime
6e svikne6 s pove4e praktika
Това се дължи може би на по-голяма възбуда от позата ?!?
2т. забрана за ползване на профил
Нормално е, на задна прашка вагината се стеснява, а и гледаш и пипаш дупето на момичето. А и позата е перверзна.
Освен това и пениса влиза по-надълбоко.Това е супер поза.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
pravi go po 4esto na zadna i 6te svikne6![]()
ако отзад е по красива отколкото в лице не няма да сварваш ами незнам..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
А за жената е перфектно, ако изобщо не харесва външно партньора.![]()
ее ок.. кат ва порят на задна съвсем нишо ли не можете да видите.. пфф то така не е интересно бе :РПървоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Можеш, но аз казвам, ако не искаш да гледаш.![]()
suglasen s mneniqta po-gore![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
i az =D>
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост.
Ем не си единствения, който има този проблем. Явно възбудата найстина е много по- голяма и не можете да се сдържате. А това мен ме нервиТа освен като усетиш, че настъпва мига, да го извадиш, да се успокоиш и пак да проникнеш. Или да се контролираш малко повече...Знам, че не е лесно, но ако искаш да не свършваш толкова бързо и да доставиш по- голямо удоволствие на момичето си, ще направиш усилие...
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
mhm =D> sig za tva se vyzbujdash po-byrzoПървоначално написано от Зелена
)s oshte malko trenning i vs shte byde ok
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Сменяйте по-често позите!
не разбрах, проблема комай не е в позата, а в бързото свършване комай.. най- бавно свършвам като съм отдолу, а мацката прави движенията.
бате какво говориш...това е истината просто \Първоначално написано от Анонимко
/
BAcence ko da ti razpraam...
az u gazo si ebna po princip i neam problemi az po 35-36 do 45 minuti izdyrjam...
mi taka e shot do sa ne sum pleskal i pi4oka samo u gazo...
mi ne znam na mene si mi e goteno\
/