.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Moje li da se zabremeneepo tozi nachin?

Mislq che imashe takava tema no ne moga da q namerq i sorry za tova no s gadjeto mi pravihme sex bez prezervativ i moje li da se zabremenee ako ne e svurshil v men no samo ot taq technost koqto se otdelq pri vazbuda ot nego,zashtoto znam che tam sushto ima spermatozoidi...pls kajete ima li veroqtnost da zabremeneq taka ((((

Голям фен
    Не определено не може, но ако сте правили секс веднъж не трябва да повтаряте.

Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Не определено не може, но ако сте правили секс веднъж не трябва да повтаряте.
    ot kude si siguren 4e ne moje da zabremenee.Se pak po povurhnosta na ch***a na mom4eto moje da e imalo spermatozoidi se pak te sa malki i ne se vijdat,taka 4e moje da si bremenna.

[size=10][b]

Повече от фен
    po princip ne tazi te4nost sluji kato smaska taka se kaje ima go v nqkoi temi...

Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
    po princip ne tazi te4nost sluji kato smaska taka se kaje ima go v nqkoi temi...
    da no moje da e imalo spermatozoidi veroqtnosta e malka da e bremenna,no ima takava veroqtnost.Za preporu4vane e da si kupi6 edno test4e.

[size=10][b]

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Abe stiga be ne pla6ete momi4eto... I az smqtam 4e ne e vymojno da si zaberemenqla...
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Повече от фен
    Не можееее,защото сперматозоидите които отедляте в жената при ерекция са от 400 до 600 и само мнооооого малък брой достигат до яйчниците на жената за да я оплоди,даже понякога и само един!!!Та ако има малко сперматозоиди по пениса по време на акта,то то е невъзможно да забременееш,аз съм го правила без презерватив и момчето се изпразни на кърпа,която беше сложил на корема ми и сега не виждам да имам наследници!!!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

HMMM
    Guest
    AXaxaxAxAxAxAxAxaxa ot 400 do 600 spermatozoida pri erekciq XaXAXAxaXxaXA! XAxaxaxaXa
    TAKA BE!!! xaxaXaxaXa nqkoi e propusnal biologiqta v 8 klas XaXaXaXA
    i oplojdaneto stava v qi4nicite?!?!?!?!? xaXaxaxaXAxAxa, togava kvo stava v stomaha XaXaXaXAxa pls pro4etete malko info, 6toto mi stana super sme6no xaXAxAXaXaXa
    pri eqkulaciq! se otdelqt ot normalen muj do 400 zabelejete MILIONA spermatozoida, koito za s razmeri ot 5 mkm(5 hilqdni ot milimetura), golqma 4ast sa defektni, no edna opredelena 4ast dostigat do falopievite trubi i tam stava oplojdaneto, a otnosno vuprosa - da ima veroqtnost, no ne e 4ak tolkova golqma, dano ti se razmine

Как не може бе сичко е вазможно само дето зависи от една камара фактори а що се отнася до тва за пениса четох в некво списание че е възможно ( ама дали е така или не). То си има редица фактори не е само пускаш сперма и чакаш убаво здраво бебе. Аз обаче не мисля че сам запознат до толкова че да давам чак укъл на другите та ако некои си нема работа да препише у4ебника от 8ми клас и да обяснява. И аз туко виж разбера нещо ново

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    вече си бременна няма спор
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Супер фен
    Винаги има риск,макар и минимален в някой случаи

Фен
    Град
    Varna
    mi slu6ai gi drugite as li4no ne sam 4ak ma vinagi ima malak % za si4ko zatva po dobre proveri

Голям фен
    Сигурна съм, защото 2 години имам постоянен партньор и досега веднъж не сме ползвали презерватив, а досега дори и съмнения за бременност не съм имала. Условията са само 2 - веднъж свършил да не повтаряте половия акт защото спермата остава по каналчетата и със следващото излизане на течността ще има и концентриран брой сперматозоиди, момчето да е сигурно , че няма да свърши преждевременно.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    macka q gore glavata ot taq te4nost ne se zabremenqva ot kakto go pravq to vse e bilo bez a tva polovin godina nqkude i ne sum bremenna spoko ako zabremene66 e 1 /100000000000000000000000

slu4aini_zabelqzah
    Guest

golqm kupon umrqh da se smeq:P

abe hora q slezte na zemqta kakvi sa teq ne6ta deto i govorite!!!!stiga gluposti!zna4i vi6 ko mislq az mila!otgovor na vaprosa si 6te razbere6 ne sled malko vreme!predpolagam nesi glupava i ako oseti6 ne6to neredno 6te ti doide na akala za ko staa vapros a btw tva nezna4i da se vmania4i6 i dori pri nai malkiq problem da se 6a6ka6(se edno da ti zakasnee s edin den)spokoino na dali e stanalo ne6to no se pak sa6testvuva opasnost!no nikoi nemoje da e siguren!i iskam da te posavetvam danego pravi6 pak bez prezervativ 4e samo se 6a6ka6 pak i mama moje da po4nem da ti kazvame.....a tva netree da stava na 14 15 godi6na vazrast tapo e!!!a ako te e sram da si kupi6 si dai adresa da ti pratq nqkolko po po6tata are bye i spokoino!

slu4aino_zabelqzah
    Guest
    btw sorka ako ima mn pravopisni gre6ki ili koto i da bilo tam ama gredam golqmoto napu6vane ima mi doide v pove4e \/ \/ \/ \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си