.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 200
    Голям фен
    Град
    United We Love You
    men za jalost ne me prieha v nito edno hubavo uchilishte kogato kandidatstvah edno vreme puk ne mi beshe tolkova niska ocenkata .. 3.50 kvo mu e
    т. 2, 9

хахаха изобщо не е нужно да имаш висока оценка за да влезеш в елитно училище.аз съм в английска гимназия,а влязох с 4.125 по литература и 3.344 по математика

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Guest

Re: kude vlezohte sled 7 klas??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da vi pitam kude kandidatstvahte sled 7 klass u kude vi prieha?/ i ako niakoi u4i v klasi4eskata amerikanskia koleg ili italianskia licwei da mi kage pls??? kak e tam i s kvo vlezohte ls????
    az u4a v amerikanskiq kolej, no izpita za tam e otdelen ot toza za dyrjavnite gimnazii i mina april mesec

Guest
    vsy6tnost mart

Em az vleznoh neka de si tam abe u nas vleznah za 1 lqtna vakanciq e vernu izlizah ama vse pak u nas (12 sou)

Град
    Горно нанадолнище
    аз в 118 много си ме кефи това у4илище
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

germanicus
    Guest
    аз уча в класическата вече четири години...ми готино даскало...напоследък взе да ми омръзва и честичко бягам...иначе е различно...това му е хубавото.Приятно е да знаеш,че знаеш нещо,което другите никога няма да знаят.Влизането напоследък е доста лесдно(поне като гледам кви идиоти влизат напоследък)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от emotions
    Първа Английска
    Мдааа и аз съм там...9 клас съм...мн си го обичкам даскалото

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от emotions
    Първа Английска
    Мдааа и аз съм там...9 клас съм...мн си го обичкам даскалото
    Tва бях аз

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Цитирай Първоначално написано от Freelander
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Аз съм в 91-София или както е по-изестно немската гимназия Супер яко училище е,това мога да ти кажа,разбира се има си и недостатъци,ама къде ги няма?! :P За класическата гимназия съм чувала хубави неща,и все пак,според мен,това училище като че ли не ти отваря големи възможности За Американския-ами честно казано никога не бих се записала там-1во защото е частно училище,2ро не виждам с какво е по-добро от всички останали гимназии.Като изключим материалната база,навсякъде има добри учители,а пък английски език може да научи всеки,по всяко време,стига да има желание
    skrii se be! Mene me prieha taq godina v tva skapano u4ili6te s 5.125 i 5.094! NE VLIZAITE V NEG QKO E ZLE!!!!

Ще ме убиеш бе човек!Оценките ми са АБСОЛЮТНО същите!Няма разлика и в стотните!!!Точно 5,125 и 5,094!!!Иначе съм в СМГ и не се оплаквам много макар че.......

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Класическият ми изглежда доста интересен и привлекателен, но не знам какво приложение ще намерите на наученото там... верно че малко хора че имат това образование, но това не ви гарантира доходна работа за напред...
    Аз съм ученичка в 9в клас в Търговска гимназия гр. Бургас профил: Банково, застрахователно, осигурително дело и финанси; с френски език.
    влязох със среден бал от 33.2 тоест 5 по математика и 4,5 по литература и сега сам много доволна
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Az predi 2 godini si vlqzah v MG-to s 4.50 po bel i 5,094 po Math na 1vo jelanie. Taka 4e nqma nikvo mqsto za pritesnenie.Bala pada sys vsqka izminala godina. Ve4e priemat s 3ki i 4ki v elitni gimnazii

Аз кандидатствах на много места.Ходих на държавните по Литература,Математика,тест а по бългаски,държавния по рисуване,отделно ходих на изпит в СХУПИ,в НУИИ Илия Петров и т.н.Сега ще ви кажа и оценките,щото гледам,че всички сте си ги написали...
    Л-ра-4.50
    тест-4.70
    математика-3.125
    рисуване-5.75
    СХУПИ-рисуване-4.86
    Художествената гимназия-рисуване-4.63
    -фиг.композиция-5.04
    От държавните изпити само си видях оценките,но не съм писала желания.В крайна сметка влязох там където се борих толкова време-Художествената гимназия(НУИИ Илия Петров).Еми...тва беше,аз на държавните отидох ей така на бъзик,другите как се бяха панирали...лелеее

Мега фен
    ЕЕЕЕЕЕЕ, повдигна ми се самочувствието от тази тема. От последните мнения /и то на момичета!/ все има тъпи оценки на теста.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    влязох със среден бал от 33.2 тоест 5 по математика и 4,5 по литература и сега сам много доволна
    ЯЯя пак,нещо не се връзва това дето си го написала Как с 4,5 и 5 и се получава бал 33,2 ?! Аз ли немога да смятам или от твойте оценки се получава бал 31
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    in my world of broken dreams and lost hopes
    Ляляляяяямз, влязох в МГ-то в Русе със 5,625 по БЕЛ и 6,00 по мат...как да не се кефя...

Come on baby light my fire

а какви теми са се падали предишните години? За миналата година знам че се е паднало Магнетичния свят на красивото и доброто за "Ангелинка". А преди това?

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Супер фен
    аз пък влязох в 4астна профилирана гимназия американски колеж Аркус :PpPpp

Голям фен
    Във Френската гимназия влязох, че дори и излязох вече с 5.85 на тест и 5.25 по литература

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    а какви теми са се падали предишните години? За миналата година знам че се е паднало Магнетичния свят на красивото и доброто за "Ангелинка". А преди това?
    Преди Една българка, преди нея По жицата, преди това май две години под ред беше пак Една българка.
    Иначе по темата - влязох, където ми е мястото

Цитирай Първоначално написано от apocalyptica_fan
    Ляляляяяямз, влязох в МГ-то в Русе със 5,625 по БЕЛ и 6,00 по мат...как да не се кефя...
    apocalyptica_fan, и аз съм от Русе и тая година ще кандидатствам. Я кажи ми в МГ-то харесва ли ти и според теб СОУЕЕ добро даскало ли е ,за щото мисля там да вляза...

ПО ТЕМАТА: Тази година ще кандидатствам и първите ми 3 желания ще бъдат за СОУЕЕ ( СОУ с изучаване на европейски езици) и след тва АГ и т.н.

Град
    plovdiv
    az sam v stroitelniq v plovdiv i tam ti trqbva g/d hubav uspex i ako popadne6 na hybavi daskali kara6 ailqk

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Иначе по темата - влязох, където ми е мястото
    А то къде е?

Аз си останах в родното школо.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от The_Crow
    Ми аз се набутах в Търговско Банковата-гимназия и първите 3 години си съдрах задника от учене,а сега в 11-и клас щапка на тояга и никой не си мръдва пръста да чете,а има едни даскали който ги правиме рошави,но иначе даскалото е маняшко!
    E i az iskam da vlezna tam.Kolko izkara na izpita?Kaji mi ne6to pove4e za turgovsko bankovata pls.

"sladuranata"
    Guest
    ееееееее аз сам ж немската бургас и мн ми е гот бахти манията е да знаити от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си