- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kude vlezohte sled 7 klas??
men za jalost ne me prieha v nito edno hubavo uchilishte kogato kandidatstvah edno vremepuk ne mi beshe tolkova niska ocenkata .. 3.50 kvo mu e
![]()
т. 2, 9
az u4a v amerikanskiq kolej, no izpita za tam e otdelen ot toza za dyrjavnite gimnazii i mina april mesecПървоначално написано от Анонимко
vsy6tnost mart
Em az vleznoh neka de si tamabe u nas vleznah za 1 lqtna vakanciq e vernu izlizah ama vse pak u nas
(12 sou)
аз уча в класическата вече четири години...ми готино даскало...напоследък взе да ми омръзва и честичко бягам...иначе е различно...това му е хубавото.Приятно е да знаеш,че знаеш нещо,което другите никога няма да знаят.Влизането напоследък е доста лесдно(поне като гледам кви идиоти влизат напоследък)![]()
Мдааа и аз съм там...9 клас съм...мн си го обичкам даскалотоПървоначално написано от emotions
![]()
Tва бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Първоначално написано от Freelander
Ще ме убиеш бе човек!Оценките ми са АБСОЛЮТНО същите!Няма разлика и в стотните!!!Точно 5,125 и 5,094!!!Иначе съм в СМГ и не се оплаквам много макар че.......
Класическият ми изглежда доста интересен и привлекателен, но не знам какво приложение ще намерите на наученото там... верно че малко хора че имат това образование, но това не ви гарантира доходна работа за напред...
Аз съм ученичка в 9в клас в Търговска гимназия гр. Бургас профил: Банково, застрахователно, осигурително дело и финанси; с френски език.
влязох със среден бал от 33.2 тоест 5 по математика и 4,5 по литератураи сега сам много доволна
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Az predi 2 godini si vlqzah v MG-to s 4.50 po bel i 5,094 po Math na 1vo jelanie. Taka 4e nqma nikvo mqsto za pritesnenie.Bala pada sys vsqka izminala godina. Ve4e priemat s 3ki i 4ki v elitni gimnazii![]()
Аз кандидатствах на много места.Ходих на държавните по Литература,Математика,тест а по бългаски,държавния по рисуване,отделно ходих на изпит в СХУПИ,в НУИИ Илия Петров и т.н.Сега ще ви кажа и оценките,щото гледам,че всички сте си ги написали...![]()
Л-ра-4.50
тест-4.70
математика-3.125![]()
рисуване-5.75
СХУПИ-рисуване-4.86
Художествената гимназия-рисуване-4.63
-фиг.композиция-5.04
От държавните изпити само си видях оценките,но не съм писала желания.В крайна сметка влязох там където се борих толкова време-Художествената гимназия(НУИИ Илия Петров).Еми...тва беше,аз на държавните отидох ей така на бъзик,другите как се бяха панирали...лелеее![]()
ЕЕЕЕЕЕЕ, повдигна ми се самочувствието от тази тема. От последните мнения /и то на момичета!/ все има тъпи оценки на теста.
ЯЯя пак,нещо не се връзва това дето си го написалаПървоначално написано от santRi
Как с 4,5 и 5 и се получава бал 33,2 ?! Аз ли немога да смятам или от твойте оценки се получава бал 31
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ляляляяяямз, влязох в МГ-то в Русе със 5,625 по БЕЛ и 6,00 по мат...как да не се кефя...
Come on baby light my fire
а какви теми са се падали предишните години? За миналата година знам че се е паднало Магнетичния свят на красивото и доброто за "Ангелинка". А преди това?
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
аз пък влязох в 4астна профилирана гимназия американски колеж Аркус :PpPpp
Преди Една българка, преди нея По жицата, преди това май две години под ред беше пак Една българка.Първоначално написано от Kam4eto
Иначе по темата - влязох, където ми е мястото![]()
apocalyptica_fan, и аз съм от Русе и тая година ще кандидатствам. Я кажи ми в МГ-то харесва ли ти и според теб СОУЕЕ добро даскало ли е ,за щото мисля там да вляза...Първоначално написано от apocalyptica_fan
ПО ТЕМАТА: Тази година ще кандидатствам и първите ми 3 желания ще бъдат за СОУЕЕ ( СОУ с изучаване на европейски езици) и след тва АГ и т.н.
az sam v stroitelniq v plovdiv i tam ti trqbva g/d hubav uspex i ako popadne6 na hybavi daskali kara6 ailqk
А то къде е?Първоначално написано от ^Santra^
Аз си останах в родното школо.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
E i az iskam da vlezna tam.Kolko izkara na izpita?Kaji mi ne6to pove4e za turgovsko bankovata pls.Първоначално написано от The_Crow
ееееееее аз сам ж немската бургас и мн ми е гот бахти манията е да знаити от мен