- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kude vlezohte sled 7 klas??
То е 1АЕГ СофияПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
freelander ti koi klas si? smisul kato bukva..Първоначално написано от Freelander
koi klas si?Първоначално написано от a_curious_girl
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI
pi4 lev4o koi klas si v stroitelnia !?
АГ да не е априловската гимназия?Първоначално написано от Lorein
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
аз от 6ти клас искам в ТБГ и след седми клас постигнах тази своя мечта и съм яко доволна![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az vlqzox v 9-ta frenska gimnaziq(6 po BEL i 5.75 po matematika) Imax shansove za vsqkude ama tam sa si mi nai-dobrite priqteli![]()
![]()
i tam mi se u4ishe..kakto i da e v amerikanskata super trudno se vliza i tam e istinski ad pofqrfai mi...a v italqnskiq ...mi tam u4eshe 1 friendka mi trqbfa da imash 6:00 i super dobri ocenki...ina4e ne sum q pitali dali i xaresva...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
аз пък сега съм си СМГ![]()
koi klas si?Първоначално написано от Mortal Fear
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI
Първоначално написано от Анонимко
Това мисля, че може да ти помогне и да те информира:
http://www.kadedaucha.com/?id=224
ГИЧЕ "Сесар Вайехо" (Втора Испанска)![]()
След седми клас влязох в езиковата с профил Английски,Испански и Немски!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Аз уча от 1-ви клас в музикалното .. и сега пак там кандидатствах .. и ме приеха с пълно 6 .. мисля, че си намерих мястото![]()
ami az tazi godina kandidatstvah v mg(nai-elitnoto v grada) v Jambol i me vzeha(paralelka s informatika).i za moe u4udvane izkarah nai-visok bal v grada ama to i v grada nqma mn kandidat-gimnazisti,nivoto malko nisko.
Аз учих до 7 клас в Италианския лицей и сега на изпитите ме приеха...така че си продължавам тамПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Натресох се в Бастилията![]()
Там много ли тероризират зайците![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Приеха ме в строителния . Строителство и архитектура с АЕ
az sum v GPAE "Geo Milev" v burgas(ili prosto v angliiskata)
mene me prieha v klasi4eskata i sam mn happy!![]()
Първоначално написано от terry
и аз съм там
а с ква специалност си?
аз от 3 години съм в споменатата руска гимназия...абе не е мн яко да ви кажа честно[/quote]
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
еми в 31 Иван Вазов.ако има някои от там да пи6е моля ви!
Първоначално написано от sweet_girl_14
имам мн познати от там![]()