.
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 200
    Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Иначе по темата - влязох, където ми е мястото
    А то къде е?

Аз си останах в родното школо.
    То е 1АЕГ София

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от Freelander
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Аз съм в 91-София или както е по-изестно немската гимназия Супер яко училище е,това мога да ти кажа,разбира се има си и недостатъци,ама къде ги няма?! :P За класическата гимназия съм чувала хубави неща,и все пак,според мен,това училище като че ли не ти отваря големи възможности За Американския-ами честно казано никога не бих се записала там-1во защото е частно училище,2ро не виждам с какво е по-добро от всички останали гимназии.Като изключим материалната база,навсякъде има добри учители,а пък английски език може да научи всеки,по всяко време,стига да има желание
    skrii se be! Mene me prieha taq godina v tva skapano u4ili6te s 5.125 i 5.094! NE VLIZAITE V NEG QKO E ZLE!!!!
    freelander ti koi klas si? smisul kato bukva..

Град
    middle_of_nowhere
    Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Цитирай Първоначално написано от Freelander
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Аз съм в 91-София или както е по-изестно немската гимназия Супер яко училище е,това мога да ти кажа,разбира се има си и недостатъци,ама къде ги няма?! :P За класическата гимназия съм чувала хубави неща,и все пак,според мен,това училище като че ли не ти отваря големи възможности За Американския-ами честно казано никога не бих се записала там-1во защото е частно училище,2ро не виждам с какво е по-добро от всички останали гимназии.Като изключим материалната база,навсякъде има добри учители,а пък английски език може да научи всеки,по всяко време,стига да има желание
    skrii se be! Mene me prieha taq godina v tva skapano u4ili6te s 5.125 i 5.094! NE VLIZAITE V NEG QKO E ZLE!!!!

Ще ме убиеш бе човек!Оценките ми са АБСОЛЮТНО същите!Няма разлика и в стотните!!!Точно 5,125 и 5,094!!!Иначе съм в СМГ и не се оплаквам много макар че.......
    koi klas si?
    NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI

Guest
    pi4 lev4o koi klas si v stroitelnia !?

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от apocalyptica_fan
    Ляляляяяямз, влязох в МГ-то в Русе със 5,625 по БЕЛ и 6,00 по мат...как да не се кефя...
    apocalyptica_fan, и аз съм от Русе и тая година ще кандидатствам. Я кажи ми в МГ-то харесва ли ти и според теб СОУЕЕ добро даскало ли е ,за щото мисля там да вляза...

ПО ТЕМАТА: Тази година ще кандидатствам и първите ми 3 желания ще бъдат за СОУЕЕ ( СОУ с изучаване на европейски езици) и след тва АГ и т.н.
    АГ да не е априловската гимназия?
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Фен
    Град
    Монтана
    аз днес бях на писмения изпит за класическата ... не беше труден , но устния повече ме притиснява... да знаете колко ще ми птрябва на устния ако от удостоверението и по двете са ми шестици и ако примерно от изпита по бЕЛ имам 5,00 ?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    аз от 6ти клас искам в ТБГ и след седми клас постигнах тази своя мечта и съм яко доволна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Az vlqzox v 9-ta frenska gimnaziq(6 po BEL i 5.75 po matematika) Imax shansove za vsqkude ama tam sa si mi nai-dobrite priqteli i tam mi se u4ishe..kakto i da e v amerikanskata super trudno se vliza i tam e istinski ad pofqrfai mi...a v italqnskiq ...mi tam u4eshe 1 friendka mi trqbfa da imash 6:00 i super dobri ocenki...ina4e ne sum q pitali dali i xaresva...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Цитирай Първоначално написано от Eimi_{}
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от apocalyptica_fan
    Ляляляяяямз, влязох в МГ-то в Русе със 5,625 по БЕЛ и 6,00 по мат...как да не се кефя...
    apocalyptica_fan, и аз съм от Русе и тая година ще кандидатствам. Я кажи ми в МГ-то харесва ли ти и според теб СОУЕЕ добро даскало ли е ,за щото мисля там да вляза...

ПО ТЕМАТА: Тази година ще кандидатствам и първите ми 3 желания ще бъдат за СОУЕЕ ( СОУ с изучаване на европейски езици) и след тва АГ и т.н.
    АГ да не е априловската гимназия?
    АГ е Английска гимназия... Но аз искам повече в СОУЕЕ с някои от следните езици( 3 от тях) - френски, немски, английски, испански и може би руски

BTW apocalyptica_fan, къде се изгуби, дай ми някаква информация, pls!

аз пък сега съм си СМГ

Град
    middle_of_nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Mortal Fear
    аз пък сега съм си СМГ
    koi klas si?
    NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI

Guest

Re: kude vlezohte sled 7 klas??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da vi pitam kude kandidatstvahte sled 7 klass u kude vi prieha?/ i ako niakoi u4i v klasi4eskata amerikanskia koleg ili italianskia licwei da mi kage pls??? kak e tam i s kvo vlezohte ls????

Това мисля, че може да ти помогне и да те информира:

http://www.kadedaucha.com/?id=224

ГИЧЕ "Сесар Вайехо" (Втора Испанска)

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    След седми клас влязох в езиковата с профил Английски,Испански и Немски!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    В нас ;)
    Аз уча от 1-ви клас в музикалното .. и сега пак там кандидатствах .. и ме приеха с пълно 6 .. мисля, че си намерих мястото

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    ami az tazi godina kandidatstvah v mg(nai-elitnoto v grada) v Jambol i me vzeha(paralelka s informatika).i za moe u4udvane izkarah nai-visok bal v grada ama to i v grada nqma mn kandidat-gimnazisti,nivoto malko nisko.

Фен
    Град
    Мелмак

Re: kude vlezohte sled 7 klas??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da vi pitam kude kandidatstvahte sled 7 klass u kude vi prieha?/ i ako niakoi u4i v klasi4eskata amerikanskia koleg ili italianskia licwei da mi kage pls??? kak e tam i s kvo vlezohte ls????
    Аз учих до 7 клас в Италианския лицей и сега на изпитите ме приеха...така че си продължавам там

Супер фен Аватара на Sarabi
    Натресох се в Бастилията
    Там много ли тероризират зайците
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Nesi
    Guest
    Приеха ме в строителния . Строителство и архитектура с АЕ

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    az sum v GPAE "Geo Milev" v burgas (ili prosto v angliiskata)

Guest
    mene me prieha v klasi4eskata i sam mn happy!

Цитирай Първоначално написано от terry
    v john atanasov - onova po elektronika naw pliska

и аз съм там
    а с ква специалност си?

Повече от фен
    Град
    sofia
    аз от 3 години съм в споменатата руска гимназия...абе не е мн яко да ви кажа честно[/quote]
    IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!

еми в 31 Иван Вазов.ако има някои от там да пи6е моля ви!

Цитирай Първоначално написано от sweet_girl_14
    аз в 118 много си ме кефи това у4илище

имам мн познати от там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си