- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kude vlezohte sled 7 klas??
az puk v 127i 6te nosa uniforma
![]()
√$ĨﭲKǿ
Ти да не мислиш, че в 35-то ще ти е много леко?Първоначално написано от yomadedi
Немският щеш не щеш трябва да седнеш и да го учиш.
Ако си с немски, де.
"Hominem te esse memento"
Още ли има такива училища, където се носи униформа?!Първоначално написано от sladkata_ashli_
![]()
Btw, аз съм в 164 ГПИЕ.
Верно лиииии? Какво е това даскало бе? Смисъл кво ще учишПървоначално написано от sladkata_ashli_
В най-елитното даскало в Благоевград - Езиковата първата ми година там беше много забавна и изпълнена с простотии и напивания![]()
Don't hate the player , hate the GAME!
emi daskalo ezikova gimnaziq oba4e ot taq godina se vavejda uniforma tamПървоначално написано от ^Santra^
![]()
√$ĨﭲKǿ
hi
az o6te nikude ne sum vlqzla
6te kandidatstvam na 3to klasirane kolkoto i naludni4evo da zvu4i
Aз си уча там от първи клас и смятам там да продъбжа.Много яко училище с готини момчета :PПървоначално написано от honey91
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
И аз ще нося(само риза)Първоначално написано от ^Santra^
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Търговска гимназия "Княз Симеон Търновски", Стара Загора \/ \
/ \
/
edna poznata-mn hubava i pe4ena ia prieha tam.Az sum v NPMG v paralelkata s himiqПървоначално написано от Nesi
Nikoi li nqma ot oblekloto vav Varna? dea
Мацка няма.Дори и мой познати не влезнаха там.Първоначално написано от Анонимко
vednaj govorih s 1 ot 3pmg i mi kaza 4e bilo ad
Ooooo недей,така плашиш меПървоначално написано от Анонимко
![]()
само да ти кажа,че от тези умрели езици произлизат всички съвременни.извод-като знаеш латински и старогръцки останалите езици не ти се опират много много.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Знам, че въпросът ми не е за тук, но мисля, че няма смисъл да правя нова тема, която да пълни форума. Така че ... искам да питам:
Някой знае ли дали Испанската гимназия (164 ГПИЕ) има практика да работи с частни ученици - както 1 АЕГ? В смисъл - да организира курсове и изпити за владеене на езика и след това да издава дипломи/сертификати
ЧПГ Банкер - най доброто училище (поне навремето беше, са чувам че големи тъпаци били влезнали)
2т. системно
az sam ot sliven i vlqzoh v prirodo matemati4eskata gimnaziq s informacionni tehnologii i frenski i izkam da vi pomolq za saveti kak da se orientiram v novoto daskalo
аз влязах в АГ Гео Милев в РусеАко има някои дет е там и е от русе да пише;]
Аз влязох във 2 Английска в София и съм много доволна!
Мен ме приеха във 2 Англ. и съм мн щастлива!Ако има и др от там да драснат едно ЛС!
Кой клас кат буква ми кажи плсПървоначално написано от .:*Princesata*:.
Иначе и аз съм там...157 СЕСАР ВАЙЕХО![]()