- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kude vlezohte sled 7 klas??
познавам няколко момичета които са там... а иначе аз съм в немскатаПървоначално написано от blue*ephemera*
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Az super mnogo u4ih.Izkarah 5.50 po BEL i 5.00 po matematika.Imah vyzmojnost da vlezna na vsqkyde,no izbrah OMG "Akademik Kiril Popov" grad Plovdiv.Dovolna sym ot izbora si![]()
Az sam 127 v sf,koito e to tam 6te se vidm na 15![]()
Q kazvajte ima li nqkoj v LOMONOSOV![]()
уча в софийска професионална гимназия по електроника "джон атанасов"
специалност:системно програмиране
с диплома 6:00
с изпити:
бел 4,75
математ 5,625
мн съм доволна защото тва ми беше мечта да вляза там и съм мн хеппи
а и отгоре на всичко съм със една съученичка от стария ми клас
а и отгоре и на отгорето съм в мн як клас
а бе супер....
V koq paralelka sii i koi klas si,4e imam edna fr deto y4i tam?Първоначално написано от BeBencEto
![]()
В 22ро "Г.Сава Раковски" в София![]()
Образцова математическа гимназия "Академик Кирил Попов" град Пловдив.
С диплома 6.00
Математика: 4.969
Български език и литература: 5.375
8"д" клас-математика с немски
Не съм доволен, защото по литература можех да искарам 5.50 и нагоре , а по математика най малко 5.50 ама и на това съм доволен. Все пак съм в едно от най елитните училища в Пловдив.
Абе няма ли някой от моето даскало бе???
ha moje i tuk da sum pisala.. vlqzoh v ag v paralelka kakvato az iskam.. i kakvo .. sq mi kazvat 4e direktrorkata naro4no kazvala na u4itelite na pishat slabi ocenkiza da moje da hodim na uroci
ujas...
![]()
Не бе. Не е за това. За да ви сплашат. В повечето нови училища, в началото пишат слаби оценки, за да можете да имате респект към тях. А пък и ако не се направят на важни пред едни зайци....Първоначално написано от [B
2AЕГ, София и даже излязох от там![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
az tova go 4uh ot edna fr na koqto maika i e med.sestra i pri neq otishla nqkakva u4itelka ot moeto daskalo i i go kazala tova... a ina4e i kameri ima v daskalotoПървоначално написано от OPEL
![]()
mi ne sum vlizala sled 7 klas vlqzoh sled 8 no mi e napravilo mn silno vpe4atlenie 4e pove4eto hora vlqzoha po si4ki vuzmojni angliiski gimnazii
moje li da mi kajete kak moga da razbera kade e vlqzla nai dobrata mi priqtelka neka ako nqkoi znae da mi kaje pls!!!![]()
Че коя е най-добрата ти приятелка?Първоначално написано от mariqnna
![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Super shtastliva saaam!!!Prieta sam v EG s angliiski.Tova beshe 1voto mi jelanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe az go pisah mn iskam da me priemat s kinotehnikaПървоначално написано от S_Soul
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Абе не излиза ли първо класиране във вторник или аз нещо съм неинформирана...
![]()
![]()
Em az u4a tamПървоначално написано от o9t avtora
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Аз уча в Професионална гимназия по микропроцесорна техника и технологии гр.Правец и сум много доволнаСъс сигурност ще науча много неща за живота заото съм алече от родителите и сама трябва да се справям с много неща ...
Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....
Оле, и ти ли си от Русе?Първоначално написано от killing_loneliness
НПГПТО(София)
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
А ве от къде знаете къде сте влезли???![]()
в една тъпа езикова гимназия с подготвашки 8ми клас.. ама зеха , че ме оставиха една год и не можах да ида в обикновена паралелка и ме върнаха още една година, и от 10ти клас, станах 8ми![]()
ХЪ-ХЪ-ХЪ.
Пълен ташак са тия паралелки.
Отново стара тема!
В момента това се обсъжда тукhttp://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=103064&start=0 !