.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    lqlql
    Guest

Moderated: Добре ли е за момиче 166см./56-7кг. ?

takam iskam da vi pitam dali za momi4e e dobre da e 166cm i da teji 56-7kg

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    По описание е задоволително,но зависи и от структурата на момичето. На някой са им точно тези килограми,на други ще са им много..

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men ne sa mngo no kakto kaza Master_88 zavisi ot struktorata na 4oveka !

Guest
    misi mnogo za byrzite otgovori

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Ами според мен са много, макар че наистина зависи от структурата ...... а бе пак са си много. Братовчедка ми, която е напълно нормална е 12-13 кг под твоето и съвсем малко по-ниска от теб.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като цяло е добре, но зависи от структурата на тялото, както вече казаха.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Като цяло е добре, но зависи от структурата на тялото, както вече казаха.
    И аз съм на това мнение...аз съм 168-9 и съм 55кг.
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Повече от фен
    Spored men kilogramite ne sa kriterii,za6toto niakoi imat po-debeli kosti,a drugi po-tunki,no spored men e malko nad normalnoto.

Guest
    Дебела си на 170 не повече от 52-53кг... ти си прави сметката на твоя ръст

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    gluposti

:):):)
    Guest
    kak she e debela we 4ovek?

az sam 166 i sam 49kg i sam 6 klas
    v moj klas ima edno momi4e koeto e malko pove4e ot nej i izobshto ne moje da se kaje 4e e debela!are stiga s tij prostotiiki navsjkade PLS

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Офф хора,стига с тия теми бреее... "висока съм 168,56кг,сини очи,гръдна обиколка 88...нормална ли съм?! " Толкова ли неможете да прецените сами дали сте нормални?!Все пак нямате ли познати,приятели,роднини...? !Още повече,как ние,читателите, да преценим,при положение,че нито сме те виждали,нито знаем на колко години си... Само за пример : с една мацка от класа ми имаме почти еднакви мерки-ханш,гърди,талия,височина,н о тя е около 53 кг,аз съм 48,при положение,че нито аз съм по-кльощьва,нито тя...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Поне 2-3 кг трябва да свалиш според мен! Ама все пак всеки си е различен! Не съм те виждала!

И спрете тия тъпи теми от тоя род!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami az sum172cm. i teja 55kg. mislq 4e tova e dobro teglo za tozi rust, no kakto kazaha i po-gore zavisi ot strukturata. ima6e edin sait v koito moje6 da iz4isli6 perfektnoto za yeb teglo-amm mnogo ne go pomnq vij v google ili mai be6e tqloto..nz. ne sum sure proveri
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    софия
    ти мое и 40 кила да си и да си като пирамида :

/\
    / \
    / \
    / \

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Офф хора,стига с тия теми бреее... "висока съм 168,56кг,сини очи,гръдна обиколка 88...нормална ли съм?! " Толкова ли неможете да прецените сами дали сте нормални?!Все пак нямате ли познати,приятели,роднини...? !Още повече,как ние,читателите, да преценим,при положение,че нито сме те виждали,нито знаем на колко години си... Само за пример : с една мацка от класа ми имаме почти еднакви мерки-ханш,гърди,талия,височина,н о тя е около 53 кг,аз съм 48,при положение,че нито аз съм по-кльощьва,нито тя...

=D> Точно на място казано

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    az pak sam 168visoka a pak 44 kg

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe q se skrii

Аз съм 179 см...56 кг...и съм си добре, въпреки, че съм малко жоляв, както казват.
    Зависи от много неща...може и да си с "едър кокъл" и така да ти е добре, а може и да не си...и да си няк'ъв туч...

оу..то било за момиче...еми тогава не знам...различно е..

Ами както казаха останалите зависи изцяло от
    структурата и тва как изглеждаш...
    Аз също съм 1.66-7 см висока,но съм към 49 кг
    или някъде тук......
    Така че трябва ти сама да си прецениш
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пусни една снимка.

Guest
    аз съм мом4е и съм 60 и лично за мен си е много (имам на предвид моите си кила )

nesigurnata
    Guest
    of.................zavisi kak izglejda6 ! Az sum 170 cm i sum 51 kg, no tova ne zna4i ne6to. 6toto ti moje da si izglejda6 slabi4ka (iskreno se nadqvam!) Predpolagam 4e si dobre :)

Супер фен Аватара на Barbie
    takaaaa...tyka za manekenski merki li si govorim ili za zdravoslovno teglo...tiq gluposti sus izvadete 110...120 gi zabravete...takava formula nqma...moje6 da si 165 i da si 60 kg i pak da si dobre...ima razlika kakva 4ast ot tova teglo e muskulna masa, kakva ti e kostnata struktura...
    i vse pak, ako ide6 na dietolog 6te ti kaje, 4e za tvoq rust normalnoto zdravoslovno teglo e m/y 65-6kg i 45-6kg...kakto zabelqzva6 oba4e, tova e daipoazon ot 20kg i ve4e kolko 6te teji6 zavisi ot gena ti, ot tqloto ti...i ot tova kat se pogledne6 v ogledaloto dali se haresva6
    su6to taka, kolkoto po nisi4uk e 4ovek, tolkova pove4e razlikata mejdu tegloto i rusta namalqva...da, edno momi4e moje da e 170 i da e okolo 50kg, ama predstavqte li momi4e 150 i 30 kg? imam edna priqtelka...to4no tam nqkude...151-2...tq e 46-7kg i mn slaba tui 4e, kilogramite sa ne6to sybektivnoi nai malko vuv forum moje6 da pita6 pulen li sum, slab/umen/krasiv...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си