- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли истинско приятелство м/у момче и момиче?
Moje li edno mom4e i edno momi4e da sa istinski priqteli? I sexat m/y tqh 6te razvali li tova priqtelstvo?
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!
Бях чела някъде ,че приятелство м/у мъж и жена (говоря за истинско ) не е възможно , защото рано или късно хормоните играят своята роляАз също мисля така , макар че винаги по-добре с момчета съм се разбирала....
А за секса , не мислиш ли че това зависи от индивидуалните характери на дваматаАко той и тя го искат и са пичове , и са се разбрали какви са условията ... всичко си зависи от тях
![]()
epa 4e mnogo qsno to bez sex ne e intersno
suglasen sum s ThePainIsReaL
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Такова приятелство е напълно въможно да има. Е, среща се рядко, но съществува.
За секса....има голяма вероятност да развали отношенията между момчето и момичето, но не е задължително, зависи от много неща.![]()
Не, винаги има чувстваВинаги има избор
Винаги има наранени
Винаги има раздяла
Никога не забравяш.
Не питайте - личен опит.
Spored men edno momche moje da e mnogo po dobyr priqtel otkolkoto momiche ... prostotiqta po hodi po jenite![]()
Може да има приятелство ..
Аз имам момче най-добър приятел и мога да ви кажа,
че полът няма такова значение в ПРИЯТЕЛСТВОТО!
Ако говорите за секс тва не е приятелство...
И да,ще развали взаимоотношенията според мен
(или поне ще ги промени)
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
mislya che zavisi ot vazrastta na momcheto. ako e mejdu 12-18 tova ne e vazmojno tay kato mislyat samo za edno neshto. na skoro edin moy priyatel (smyatah go pone za priyatel) mi zapochna da se ligavya dosta, i posle iskashe da izlizame i az kato mu otkazah... toy veche nito govori s men, a dori prestana da idva na uchilishte. ne moga da go razberaПървоначално написано от TIMESHOY
И аз сам на тва мнение пак и сам го изпитал кум 50-60 пъти на гърбъ сиПървоначално написано от Estranged
![]()
абе откровенно казано не мисля че един фактор като секса може да развали приятелството което съществува между момче и момиче
"Целувка за лека нощ"
Ами аз мисля,че между момчета и момичета са едни от най-силните приятелства,защото между тях няма завист,която много често се среще между две момичета.А доколкото за секса не смятам,че може да развали едно силно приятелство![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ДА МОЖЕ , рекламата на спрайт ... не важи !
Първоначално написано от ThE_DaRk_AnGeL'''
![]()
![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Има доста такива теми.![]()
Приятелство....да, може да има.![]()
[[color=violet]b]OPREDELENO MOJE DA IMA TAKOVA PRIQTELSTVO ZARADI LIPSATA NA ZAVIST M-U DVATA POLA
NZ DALI SEXA 6TE RAZVALI OTNO6ENIQTA-MOJE I DA GI NAPRAVI O6TE PO-DOBRI =D>
VSI4KO SI ZAVISI OT SAMITE HORA
NO AKO IMA PRIQTELSTVO NAISTINA TOVA E V SLU4AI 4E I DVAMATA NQMAT DRUGI NAMERENIQ-VSMISUL AKO I DVAMATA SI ZNAQT 4E TVA E PRIQTELSTVO A NE LUBOV-6TOT INA4E SE POLU4AVAT NEDORAZUMENIQ[/b]
Opredeleno - ne ot li4en opit go znam i to ne samo vednuj se e slu4valo... za jalost...
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Разбирасе че може да имано секса разваля това приятелство разбирасе... Съсдава любов , а ако любовта се развали , тогава става лошо...
Според мен също може да има приятелство между момиче и момче. Даже в много случаи то е по-стабилно от хомо приятелство![]()
защо пьк да няма ?
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
mi spored mene moje da ima
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
да но това привързване рано или късно става увлечение с времето докато не се влюбиш истинскиПървоначално написано от summer_love
![]()
Nqma nikakvo zna4enie,pola nqma zna4enie!Moqt nai-dobur priqtel e mom4e,s nego si spodelqm absolutno vsi4koit oi vinagi me razbira.Spored mene ne moje da ima nai-nai-nai dobro priqtelstvo mejdu dve momi4eta ili dve mom4etata!Predi nai-dobriqt mi priqtel(ka)be6e momi4e i nie postoqnno se karehme,za mom4eta i t.n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Za priqtelstvoto sam saglasna,ama za sexa hi4. Vsi4ko e prekrasno dokato ne se stigni sex,posle ne6tata mnogoooo se promenqt![]()