- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви са вашите тикове
Оф, супер гаден навик имам. Откакто си сложих обицата под езика и 24/7 си изграя с нея и си я мотам из устата. И накрая на деня цялата паст ме боли и се е схванала. Бахти ужаса е...
Saatana vittu perkele hate crew!
а да и азПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Винаги тряя да има нещо в устата да дъвча и като слушам музика си друсам краката![]()
повдигам си носав училище си клатя краката, а като вървя по улицата винаги трябва да имам нещо в ръце...най-често ключа, защото е на някакво синджирче
![]()
Ами май не се брои много за тик ама като сам притеснена или засрамена си пипам косата постоянно-въртя си я на пръста, сресвам я с прасти...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Когато съм нервна си дърпам леко обицата на дясното ухо.![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Играя си с 2рата обицана лявото ми ухо (то на дяснот си е само една ама да си кажа) И постоянно си оправям косата ... дори и да не ми пречи и да изглежда ок все си я попипвам
![]()
FolloW ThE BeautY Of YouR DreamS!!!
Крака ми непрекъснато трепка нагоре-надолу. На повечето хора се с;учва когато са нервни, а при мен е почти непрекъснато. Дори когато легна да спя не заспивам без крака ми да се движи по същия начин![]()
Супер често си играя с обеците ми-свалям ги и ги слагам отново, дърпам ги, разменям ги....
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Когато съм си кръстосала краката винаги си мятам горния,а ако не са кръстосани просто ги треса нагоре-надолу(вродено ми е да сам постоянно нервна май)Постоянно си играя с пръстените и си пипам винтчетата на обеците,ако има такива
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Imam ujasen tik-kogato mi se pravi sex si hva6tam onaq rabota s dqsnata ryka i po4vam da go masajiram kato si dvija rykata napred-nazad![]()
az sushto mnogo obicham da si pipam vinchetata na obicite ili da si vurtq prustenite po rucete....sushto taka i da si durpam rukavite na drehite nadolu
i az sum taka ili si durpam u6iteПървоначално написано от CrazY^^MousE^^F
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ужасен навик имам да си вземам кочур от косата или само косъм, да го гледам дали е нацъфтял и някой път, когато съм много нерва, отскубвам края на тоя косъм![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Gledam po izklu4itelno tup na4in kogato ne znam ne6to![]()
Znae6 4e ne sum dobrata feq,6te poludeq,ne me karai da psuvam dokato peq...e ti si ebahti geq! :P Pravete lubov,ne voina
http://www.peacesymbol.org/peace_sym...e_symbol_8.gif
мисля че нямам![]()
Postoqnno si vrutkam prustena i si grizkam noktite tfa e mnogo gaden naviki si vartq obecite
аз пък си ям постоянно химикалката като ми е ску4но или с пръс постоянно си пипам устните
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Най-гадния навик :
Гръза си ноктите
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
i s men e taka prosto po4ti postoqnno si hapq ustnite ..Първоначално написано от bonboneno^mace
Когато съм възбуден по-някакъв свръхестествен начин ръката ми си пробива път до половия орган и почва да си играе с него.![]()
Аз пак сам се забелъжал че като сам нервен се гледам да стискам нещо имам си една гумичка и почти винаги си я нося с мен и каот нещо се изнервя вадая и почвам да я стискам ако не е в мен почвам да стискам нещо др навик...също така сам забелязал че когато слушам някои и примерно сам на маса с него започвам да си играя с мекичкото на ушите ....
Обичам боба,леба и да ЕБА ......
оо мойте са доста![]()
за сега се сещам, че обичам да си оправям косата постоянно.. или пък като си пея и се клатя главата настрани хахахасъщо така си играя с обиците или пък със синджирчето, особено като съм се замислила за нещо.. и лекичко си прехапвам долната устна
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.