.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Абе нали ви казвам тва са глупости БОГ НЕМА секи сам си е бог
    В библиата пише и много други не вярни неща (щото са я писали хора) Например пише че бог е саздал първо адам после ева а след тва останалите неща вкючително и животните, а както знаете преди хората е имало динозаври и кво ли още не, но когато е писана библиата не са го знаели. ПЛС некои да ми каже в кои раздел да направя тема за библията щото много мразя теа глупости за бог

Фен
    Град
    На гъза на географията
    -=DaRkNeSs=- Вярно е че в библията има мн грешки и мног о протиеопечия, но е хубаво човек да вярва в нещо по висшо от него самия, може да не е Бог. Освен това Бог е казал и да не се кланяме на идоли и така нататъка защо ходите на църкви и се молите на икони а?
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Мега фен
    А защо да не вярва в себе си? В своето развитие, например.

Цитирай Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
    Абе нали ви казвам тва са глупости БОГ НЕМА секи сам си е бог
    В библиата пише и много други не вярни неща (щото са я писали хора) Например пише че бог е саздал първо адам после ева а след тва останалите неща вкючително и животните, а както знаете преди хората е имало динозаври и кво ли още не, но когато е писана библиата не са го знаели. ПЛС некои да ми каже в кои раздел да направя тема за библията щото много мразя теа глупости за бог
    Това,че ти не вярваш не означава,че и ние няма да вярваме.И ти си точно никой,за да се опитваш да ми налагаш мнението си!ОК?И си вярвай или не в каквото искаш,но не ми дрънкай глупости ,ако обичаш!Защото ако става на въпрос за бибилии и за вярвания бая мога да ти поговоря!!!Просто не представляваш интерес,за да се опитвам да се убеждавам в каквото и да било!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    вече сме толкова грешни че и у ада нема ни земат....
    Buhahahhahahhahahha!!!!!!!! evala!! i az taka smqtam
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Няма Бог. Не го ли зацепвате? Религията е създадена, за да държи хората под контрол.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Няма Бог. Не го ли зацепвате? Религията е създадена, за да държи хората под контрол.
    като гледам религията така ги държи под контрол че секи си праи кво си иска и е затва пълна анархия.. зависи кво разбираш под Бог.. не е чичко който блее от некой облак.. аз лично вярвам в Бог но това че има Бог не означава че тряя да спазвам некви правила.. както е казал Ницше "Бог е мъртъв" ако разбираш за кво ти говоря..

13f
    Guest
    Не 4е съм 4ела библията, но там май пише 4е sex без любов е грях, а не секс без брак

Фен
    Град
    където поискам
    Всеки има право да варва или да не вярва в Бог!Затова според мен няма сисъл да обиждаме вярващите или пък тези които не вярват!Аз вярвам в Бог и мисля,че той ме кара да върша добро,въпреки че съм просто една грешница!

LUdiq
    Guest
    nie sme tolkova gre6ni 4e i vav adan neni iskat ama ko da se pravi . A TI BIBLIO DA NESI PILA BIRA KAK SI SAS PIPITO NIE SI4KI SME GRE6NI TEI4E SE OMITAI OT NA6TA DARJAVA

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз не вярвам мн мн в Библията.. отдавна смятах, че доста от нещата в нея вероятно са норочно измислени от църквата, за да манипулира обществото, обаче след като прочетох "Шифърът на Леонардо" - наистина пълен ignore
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    София
    Ми като е голям грях никой не те кара да го правиш
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Ми като е голям грях никой не те кара да го правиш
    taka si e!!!!! az sum si greshen tova si e!!!!
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Фен
    Град
    ruse
    Abe q fuck you,be!Ako iskame 6te go pravim.A tva e bilo v minaloto i e imalo nakazanie ako ne se spazva.Taka,4e.....

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kupondjiikata
    Abe q fuck you,be!
    Мамооо от кога я чакам тая реплика! Заповядай
    Ше те дупна и после с телената четка в банята
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    sofia
    male male zna4i az sum nai-greshniq 4ovek na sveta xixixixi!abe tva sa pulni gluposti,6te si pravia sex na kogato si poiskam.izob6to ne me interesuvat religiite

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34110&start

eee az sam dosta vqrvashta,obache qvno vypreki tova sam mn greshna,ama kakvo da naparvq
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

valentin_19
    Guest
    tava e glypost 4ovek da 4aka do braka za da pravi sex tova e ydovolstvie koeto xorata imat i nemogat da 4akat 4ak do braka i za ko da go praqt samo s edin i sa6t 4ovek tova e tapo

airborne
    Guest
    И аз не вярвах в Бог до 17 години.Тогава се случи ......

Мога само да ви кажа-има го във всеки от нас.
    Бог е чистота и добрина-дано заслепяващата му светлина стигне до всеки от вас.

Град
    Монтана
    Не мисля,че това е грешно.В днешно време ще е странно,ако има девствени момичета,които чакат първата брачна нощ.

Град
    Nqk1de v B1lgariq
    Цитирай Първоначално написано от airborne
    И аз не вярвах в Бог до 17 години.Тогава се случи ......

Мога само да ви кажа-има го във всеки от нас.
    Бог е чистота и добрина-дано заслепяващата му светлина стигне до всеки от вас.
    Koe po to4no !?!?
    KaKvO Ti PuKa KvO gOvOrQt dRuGiTe ZaD g1rBa Ti, NaLi Sa Zad TeB, nEkA gLeDAt G1Za Ti !!

Град
    Варна
    Ако бог не съществува, то той трябва да бъде измислен...
    бог е средство за подчиняване (в древни времена са лъгали глупавите хора, и те са се подчинявали на императори, фараони и т.н. днес хората са по-умни [с поголеми познания] и се подчиняват на себе си и на разума си)
    The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...

Чакай малко, какъв брак в Библията?! Адам и Ева са били в гражданското да подпишат, така ли ;) Не трябва да пожелаваш жената на ближния, но ако си е твоята - няма проблеми - секс на воля ;) , къв брак, кви 5 лева?!

Не бих искала да съм гадже с автора на темата обаче :/

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    КЪДЕ ГО ПИШЕ В БИБЛИЯТА ?????
    някой може ли да ми каже

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    'ТВА КО ПРИКАЗВА ДЯДО ПОП НЯМА НИЩО ОБЩО С БИБЛИЯТА - КАМО ЛИ С ХРИСТОВАТА ВЯРА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си