- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСА ПРЕДИ БРАКА Е ГОЛЯМ ГРЯХ
Първоначално написано от БИБЛИЯТА
TOVA E PULNA GLUPOST!
black cat or white cat,that is the question!!!
dosta sme gre6ni si4kite ...taka 4e edva li nqkoi go int
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ok,6e mu predam,6a znai6!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Angel_kiss
има и още как-за всеки влак си има пътниици
и това най-вече са помакините или туркините(ма не всички...)
а по темата,струва ми се леко глуповато това,че го пише -пише,ма все пак хора сме и не трябва изпускаме удоволствието
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
abe grqh...ima takiva kurvi 4e na po 12 go zimat analno...neam dumi...
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Аз нз дали няма нещо неска което да не е грешно за Библията.
професия: студент
В библията пише и други неща айде да се самоубием като сме прегрешили ,но лично аз предпочитам източната философия да си направим харакири.
Бах го и курвите къде викаш ги има ма да са с по 3-4 годинки по-големи мухахахахахахахахаПървоначално написано от kateto^^
![]()
Ае човеко ти в кой век живееш? Немай грижа за нас, ние ще се пържим после...Първоначално написано от БИБЛИЯТА
amii ako greshkata e nepopravima t.e malko po kysno sym prochel posta ti![]()
![]()
Аз пък обичам да греша! Нека ми е зле после в ада
![]()
Усмихвай се докато имаш зъби!
внимай какво си пожелаваш...Първоначално написано от Cvetelina_sim
може и да се сбъдне
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Da be - gledal li si Seksa i Grada? Ami ako se ujenq za nqkoi i se okaje 4e ne moje da go digne kat horata?? I ako ne si namerq maj da ostana devstvena cql jivot? I ako se ujenq na 35? Da 4akam do togava za da se eba? HAHAHAHA....gluposti!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Много са ми интересни тези хора, които вярват в богове или хороскопи. Айде като има бог ---> я ми го покажете да видя къде е. И не казвайте, че е някаде из небесата. Съветските сателите отдавна да го бяха засекли. Те могат да ти прочетат книгата, та едва ли няма да могат да видят един бог. Принципно погледнато няма лошо в това човек да вярва в нещо, но най-добре е това да вярва в себе си и в непрекъснатия прогрес. А християнската религия, както всъщност и всяка друга са създадени с цел да укротят населението от неговите нападки срещу властта и да му затоворят очите, да го манипулират и да го направят срещу всички и всеки, срещу себе си. Разбирате ли ме. Пък и не бива да забравяме, че християните са най-грешните хора. Я отворете учебника по история и намерете информация за Инквизицията. Да не говорим, че църквата има пряка вина за разпространението на чумата. Затова ---> моля ви ---> не вярвайте в богове. Освен на себе си по-този начин вредите и на другите.
awe 4estno da si kaja sam nabojen ama ... vse pak jiveem v 21 vek kvi sa tiq sex-a predi braka grqh...![]()
Първоначално написано от fti4ka
samata istina
The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
My LifE iS PerFecT
,BuT i STilL lifE in HelL,
yes ,i lOve The DeviL
По случей тази малоумна и очевидно Сектантска тема ще кажа следно използвайки цитати от няколко мой любими песни...
1.:
.....What you have to say about your lord don't mean a thing to me
Bash your fucking head in with this book of his insanity
Bible Basher
Bible Basher
Bible Basher
Bible Basher
Bible Basher
Bible Basher
Bible Basher
Who is your god?....
2.:
BASTARDS DIE,
FUCK YOUR CHRIST, WILL SURVIVE,
KILL YOURSELF........DIE!!!!!!!!!!
общо взето изчерпах темата ... айде стига с глупустите а ?
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
hahaha mi to taka hubavo ma ako ne se ojeni6?????????kvo devstven li 6te si umre6![]()
aide molq te stiga gluiposti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()