.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    ох оххх а аз днеска в 2 часа се събуждам от вибрациите на телефона - и гледам гаджето... прави, струва, като накрая ми каза, че повече не искал да ме вижда и че харесва най-добрата ми (обща) приятелка... веднага се разсъних... бях на път да му ударя един рев, когато на него му дожаля и само: 'Днес е 1 април, а ти си първата печеливша!
    щях да му откъсна главата, след като осъзнах какво става....
    Today is yesterday's tomorrow. Tomorrow's yesterday is today. And THEN we all eat popsicles and shut the poetic crap.

^Станало ти е тъпичко
    Audio ergo sum

Абе първоаприлската шега трябва да е нещо готино... с близък приятел, с който си имате нещо, което само вие си разбирате - т.нар. in-jokes... а не нещо универсално, което всеки може да направи...

никои не съм лъгал и никои не ме е излъгал

Още в 5:20 сутринта прекарах колегата, че моя автобус се е повредил да дойде на паркинга да ми донесе ключовете за неговия и той пробяга 4 километра за да чуе "Честит 1-ви Април" още преди да е видял изгрева. После звъннахме на шефа в 6:00 да му кажем, че и двата автобуса ги няма на паркинга, а пазача ни залъгва с глупости. Шефа пристигна за 15 минути и ни свари да се хилим като маймуни с колегата и пазача на паркинга, добре че е добричък, ама все си мисля че ще ни го върне тъпкано задето го събудихме в 6 часа. Приятелката ми пи кафе със сол за трета поредна година , тоя номер ще и го правя докато спре да се хваща. И накрая на дена си получих заслуженото-един приятел полицай ми звънна да ме "предупреди", че ме издирват за неплатени глоби(Той никога не се шегува, ама този път ).
    "Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
    "Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз принципно почти никога не знам коя дата сме, но ако знам, че е 1ви април няма да повярвам на нищо или най-малкото ще съм крайно недоверчив

през годините съм измислял някои доста брутални гаври, но днес просто забравих

а ако не е изпипано, има ли смисъл да се прави?

някакви от типа "звъни ти телефона" са малоумни

един приятел си беше направил никролог и си го сложи на вратата... съседите се бяха шашнали

никролог...

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ

Таа първо:Честит 1-ви април!
    Днеска баба имаше РД и беше у нас.Седи си тя и по едно време ѝ извиквам жално:,,Бабоо,имаш буболечка в косата!,, Че тя като се уплашии...

После отидох при мама.Тя говореше с някой по телефона.Аз тихо влязох,скрих се зад гардероба и почаках.Тя свърши и тръгна да се връща.Пък аз плеснах ръце и извиках:,,Па!,, .Тя направо подскочи.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    никролог...

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ
    АХАХАХАХАХАХХА
    същата реакция
    ахахаххаахахахах

Все ми е тая дали е първи Април.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy
    Таа първо:Честит 1-ви април!
    Днеска баба имаше РД и беше у нас.Седи си тя и по едно време ѝ извиквам жално:,,Бабоо,имаш буболечка в косата!,, Че тя като се уплашии...

После отидох при мама.Тя говореше с някой по телефона.Аз тихо влязох,скрих се зад гардероба и почаках.Тя свърши и тръгна да се връща.Пък аз плеснах ръце и извиках:,,Па!,, .Тя направо подскочи.
    ахаххах

it's never too late

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си