- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първоаприлски шеги!!!!
ох оххх а аз днеска в 2 часа се събуждам от вибрациите на телефона - и гледам гаджето...прави, струва, като накрая ми каза, че повече не искал да ме вижда и че харесва най-добрата ми (обща) приятелка... веднага се разсъних... бях на път да му ударя един рев, когато на него му дожаля и само: 'Днес е 1 април, а ти си първата печеливша!
![]()
щях да му откъсна главата, след като осъзнах какво става....![]()
Today is yesterday's tomorrow. Tomorrow's yesterday is today. And THEN we all eat popsicles and shut the poetic crap.
^Станало ти е тъпичко![]()
Audio ergo sum
Абе първоаприлската шега трябва да е нещо готино... с близък приятел, с който си имате нещо, което само вие си разбирате - т.нар. in-jokes... а не нещо универсално, което всеки може да направи...![]()
никои не съм лъгал и никои не ме е излъгал![]()
Още в 5:20 сутринта прекарах колегата, че моя автобус се е повредил да дойде на паркинга да ми донесе ключовете за неговия и той пробяга 4 километра за да чуе "Честит 1-ви Април" още преди да е видял изгрева. После звъннахме на шефа в 6:00 да му кажем, че и двата автобуса ги няма на паркинга, а пазача ни залъгва с глупости. Шефа пристигна за 15 минути и ни свари да се хилим като маймуни с колегата и пазача на паркинга, добре че е добричък, ама все си мисля че ще ни го върне тъпкано задето го събудихме в 6 часа. Приятелката ми пи кафе със сол за трета поредна година, тоя номер ще и го правя докато спре да се хваща. И накрая на дена си получих заслуженото-един приятел полицай ми звънна да ме "предупреди", че ме издирват за неплатени глоби(Той никога не се шегува, ама този път
).
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
аз принципно почти никога не знам коя дата сме, но ако знам, че е 1ви април няма да повярвам на нищо или най-малкото ще съм крайно недоверчив![]()
през годините съм измислял някои доста брутални гаври, но днес просто забравих![]()
а ако не е изпипано, има ли смисъл да се прави?
някакви от типа "звъни ти телефона" са малоумни![]()
един приятел си беше направил никролог и си го сложи на вратата... съседите се бяха шашнали![]()
![]()
![]()
Таа първо:Честит 1-ви април!
Днеска баба имаше РД и беше у нас.Седи си тя и по едно време ѝ извиквам жално:,,Бабоо,имаш буболечка в косата!,, Че тя като се уплашии...![]()
После отидох при мама.Тя говореше с някой по телефона.Аз тихо влязох,скрих се зад гардероба и почаках.Тя свърши и тръгна да се връща.Пък аз плеснах ръце и извиках:,,Па!,, .Тя направо подскочи.![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
АХАХАХАХАХАХХАПървоначално написано от Rorschach
същата реакция
ахахаххаахахахах
![]()
Все ми е тая дали е първи Април.![]()
ахаххахПървоначално написано от Bonbonchencetyy
it's never too late
![]()