- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima li drugi otka4enqci (:
Лелелелеле, тука всички кфи са паранои... Фън фън![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Znam, znamПървоначално написано от ThePainIsReaL
Ama puk ne sum samo az
Eto o6te, ama te ne sa tolkova interesni...
Pi6eh po nebeto s edin 'vul6eben' prusten i vuprosniq nadpis ili risunka si vurvqha vinagi nad glavata mi i si gi vijdah
Stava duma za predi 2- 3 godini ((:
Trenirah basketbol i s edin drug vul6eben prusten uru4asvah protivnikoviq otbor i se si misleh, 4e naistina pravq ne6to vul6ebno. Otnovo predi 2- 3 godini
Kato malka mn se strahuvah ot skeleti... Vednuj ot du6a pote4e rujdiva voda i az re6ih, 4e e kruv i ot tam se stresirah.
I si misleh, 4e 6te namerq skelet zad zavesata v banqta, provisen ot du6a.
I do den dne6en sum mn predpazliva v banqta...
BTW i az si misleh, 4e sum osinovena, za6toto ne bqh vijdala snimki na mayka mi bremenna.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
И аз като бях по-малка и си седях в къщи сама си мислех, че някой ме наблюдава...най-често си мислех, че магазина под нас са ми сложили някаква камера в стаята и по цял ден ме наблюдават.Лошото е, че и сега от време на време си помислям, че някой ме наблюдава и винаги отварям гардероба да проверя има ли нещо съмнително...
![]()
Също така до 5-6 клас си мислех, че има някакви духове под леглото ми и вечер ме беше страх да не ме хванат за крачето, за това спях обърната към стаята (не към стената), за да виждам какво става...и до днес си спя обърната в тази посока (вече по навик).![]()
Като съм си седнала в рейса и съм сама и ми е много скучно, почвам да си мисля разни работи, какво ще стане днес или какво е станало вчера и от време на време си се смея сама.![]()
Като си седя на компютъра и нямам какво да правя все си измислям нещо от сорта на: "Ако напиша това мнение преди да е свършила песента, която слушам в момента, еди кой си ме харесва" хахахахахах
Иначе и аз понякога си мисля, че хората ми четът мислите и се опитвам да не си мисля някакви глупости, но просто не се получава.![]()
Kato bqh 2-3klas vse si mislih, 4e mom4eto, koeto haresvam, se e promuknalo v nas bez nikoi da znae i e slojilo kamera v banqta ... i me vijda, kogato se kupq![]()
![]()
I vseki put, kogato se kupeh, bqh maximalno burza i si umirah ot sram
![]()
![]()
Otnovo kato bqh 2-3kl vse si predstavqh kak nqkoi 4i4ko edin den 6te doide pri men i 6te mi kaje "koe 6te napravi6 - da ubie6 mom4eto, v koeto si vlubena ili da otide6 4isto gola na u4ili6te; ako ne napravi6 nito edno ot dvete, 6te umre6"![]()
![]()
Prekarvah 4asove da mislq koe 6tqh da napraq
![]()
Zaspivah oburnata kum staqta (a ne kum stenata), za6toto ako nqkoi duh (kradec, lo6 4ovek) doide da me vzeme, da moga da go vidq
![]()
![]()
Imalo e momenti v 2-3kl, kogato si misleh, 4e az sum v centura na sveta i az edinstvena moga da 4uvstvam i vsi4ki okolo men ne bqha hora (samo az bqh 4ovek) i te sa nqkfi roboti, suzdadeni da mi ugajdat
![]()
![]()
Udivlqvam se na prostotiite si![]()
![]()
Явно всички сме си мислели, че сме осиновени...Тази мисъл ме спохожда и сега![]()
Друга моя странност...Като бях по-малка и като сънувах кошмари, на сутринта винаги питах къде е даденият човек от кошмарите ми.Вечно си мислех, че е истина...
Когато чета една книга не мога да се абстрахирам от нея.Докато не я прочета,нещо ми има.И сякакви ежедневни ситуацийки ги свързвам с книгата.В периодта на "четене" съм способна да не ям, да не излизам, да не спя...Напълно ме обладава![]()
Никога не съм мислела, че съм осиновена, защото прекалено много приличам на тати външно, а по характер - и на мама, и на тати. Като малка също го осъзнавах.
ami imam nqkolko ne6ta koito pravq ili sym pravila i mogat da se pri4islqt malko ili mnogo kym strannostite
1. naprimer kato sedq v gradskiq transport si puskam na mp3-to nqkav djangyr i zapo4vam da si 6epna dumite na textaili napravo da si peq......emi ne se spiram dokato ne izgonq maximalen broi hora ot okolo mene.
2. tva sys kamerite mi e dosta poznato i na men...imah go kato ideq ot 4ti ta 4ak do 7mi klas....kato izbqgvah da govorq prostotii v nas...to4no 6toto si misleh 4e na6te posle 6e 4uqt i vidqt kvo pravq
3. kogato si vyrvq po ulicata mnogo 4esto imam 4uvstvoto 4e nqkoi me sledi i zatova zapo4vam da obikalqm kato muha bez glava, za da si dokaja, 4e tva naistina e taka...e vsy6tnost ne e...
4. spomnqm si 4e o6te kato malka si zadavah vyprosite: Az kakva sym?, Ot kyde sme do6li nie horata?, Za6to vsi4ki sme razli4ni? i e takiva zatormozqva6ti uma ne6ta.....
Ооо т'ва с писането с показалеца на дясната ръка го има и при мен! Само че аз не пиша във въздуха, а си пиша по краката или по нещо около мен! Понякога толкова много пиша, че се изморявам и почвам да си се дразня!По едно време твърдо бях решила да спра с това, защото го правех буквално постоянно и го имах за няк'ъв мноу шибан навик и май се бях спряла за известно време, но после пак си почнах! Сега го правя от време на време!
Като бях малка имаше един период в които бях крайно садистична с всичките ми играчки! Знаех си, че можеха да говорят, обаче никога не искаха да го правят пред мен!В началото започнах с добро да ги убеждавам да ми проговорят, уверявах ги, че няма да кажа на никой, подкупвах ги с всевъзможни неща, но те така и не се дадоха!
По едно време ми писна и реших да взема по сериозни мерки! Стигнах до извода, че щом с добро не става с лошо ще стане! Постоянно ги биех и заплашвах, измислях им всевъзможни мъчения и какви ли не неща за да проговорят накрая, но за съжаление ефектът отново беше нулев!
![]()
Също като бях малка помня, че бях гледала филм на ужасите с кукли, супер много се бях наплашила от тях и реших да действам и да направя нещо по въпроса за да не могат куклите ми да ми причинят нещо....завързах им на всичките краката и ръцете зад гърба....майка като влезе по-късно в стаята остана потресена от гледката!![]()
Това с вървенето по плочките в права линия също го правя....старая се и крачките ми да са точно през една плочка и да стъпвам точно в средата, а преди като вървех по улиците и там където асфалта се беше пропукал винаги стъпвах и си въобразявах, че така ще го "излекувам"!![]()
А да не говорим пък, че и до ден днешен като съм сама винаги си говоря...ми ко да правя скучно ми е иначе...понякога аз съм си най-добрата компания!![]()
Сега се сетих за още: Към 1-2 клас бях супер набожна.И беше страх от всевъзможни глупости.Затова, всяка вечер преди да заспя се "помолвах" на Господ.И се молех да не позволява на вампирите //, върколаците, човекоядците/о, да вярвах в тях
/ и всякакви такива да излизат...И вечно спях към стената, да не би от прозореца да изкочи нещо.Друга моя фантазия на тези години беше, че момчетата от нашия клас ще ме отвлекат с камион
И тоя , който го харесвах, искаше да се ожени за мен
![]()
А веече към 3-4-5 клас, когато навърших 11, все си мислех, че от Хогуортс ще получа писмо, за да вляза в "магическото" даскало.И си представях всевъзможни ситуацийки, като пристигна там какво ще правя.Мислех си, че съм гадже на Рон![]()
Друго, което правя е нощем към 3-4-5 часа, ставам пускам си лекичко някое техно и танцувам.До към половин час и после пак си лягам.Като е топлично дори си излизам на терасата.Странна гледка ще съм: момичета, по тениска, да си танцува, без привидно никаква музика![]()
мноу яка тема
имам една кукла която не е много голяма, вързана на плитки и като бях по-малко мислех че иска да ме убие или да ме измъчва или нещо друго, за това когато оставах сама я изнасях на терасата и затварях вратата за да неможе да ме стигне
![]()
когато заспивах нали лягам си настрани и нали си закривам едното ухо с косата, защото също си мислех че мога да чуя гласове
мислех си че мога да карам хората подсъзателно да си мислят каквото аз им кажа
![]()
като бях в детската градина отново преди да заспя обикалях у нас да казвам лека нощ на всичките си плюшени играчки и ако пропуснех някоя мислех че ще ми се сърди и ще настрои другите срещу мен
на село имаме едно огромно дърво на което преди като се качвах му казвах нещо много много тайно и го инструктирах да ми пази тайните
вечер и до сега когато ставам да пия вода понеже не светвам лампите ами си ходя по тъмното си мисля че у нас живее малко момиченце което ходи след мен, даже си мисля че знам как изглежда, общо взето е много забавна и мисля че е на около 5 годинки
ако се сетя за нещо друго пак ще пиша![]()
"Целувка за лека нощ"
Аз къъъъъъм... 4-5 клас бях абсолютно убедена, че с достатъчно тренировки ще успея да преместя някой предмет само с поглед. И с часове съм гледала разни вилици, чакайки ги да се преместят.
А освен това, даже май и по-голяма бях, преди да заспя казвах Лека нощ мислено на всички хора, на които държа (разбирайте - семейство, приятели, играчки, домашни животни (живи и мъртви), момчета, които харесвам. На всички)
Saatana vittu perkele hate crew!
някои неща все още си ги правя ...
винаги ме е било страх от снимките вкъщи, особено на някой умрял роднина. понякога като че ли ме гледат какво правя, а това ме нервира адски много. та си нямам никакви снимки в моята стая ...
също така, редовно си въобразявам, че някой от съседните кооперации ми зяпа в прозорците, тъй като не са ни много плътни пердетата (аз пък и пердета си нямам и по едно си бях залепила вестници), така че почти никога не паля лампи, освен ако не е много наложително.
преди доста време бях решила, че в апартамента ни има скрити камери от някое предаване и си говорех с тях - оффффф, знам, че сте тука ... глупави камери![]()
мхм, явно имам някаква мания, че всички ме наблюдават![]()
когато бях на около 5-7 излизах на балкона откъм улицата и започвах да пея ... и то много силно, за да ме чуе цялата улица. хората се обръщаха и аз им се хилех. ебаси срама![]()
естествено и това с плочките не ми беше чуждо. намислях си желание и ако не стъпя на цяла плочка, нямаше да се сбъдне.
и някакви такива ...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Чак сега се сетих...Като бях малка и пеех на "английски", пук то някакви бръщолевеници...И хората от болка даже ме закачаха да им "попея"...Ама аз си слизам по стълбите и грача...И на терасата...Сега като съм с мп3-то пак така, само че поне пея вярно![]()
абе само аз ли съм нормална у тоя форум![]()
ооо аз се сетих за още нещо като бях 6-7-8 годишна на бъдни веер преди да заспя тайно взимах една чинийка малка такава от чаша за чай и слагах 1-2 сладки защото мислех че дядо коледа идва с човечетата а за тях никой не се сеща и когато се събудех сладките ги нямаше както и чинийката де и бях толкова щастлива че знам малката тайна на дядо коледа. все се чудех майка ми кога ще забележи че и липсват чиниите, но един лош ден разбрах че мойта мама е взимала чинията когато заспя
![]()
понеже и аз като съм първа смяна като излизам няма никой по улиците и мислено казвам здрасти на всичките ми любими сгради и улични лампи и завои и т.н.![]()
"Целувка за лека нощ"
ti me kefish!! SERIOZNO!!!Първоначално написано от Sinister_Doll
az syshto kato sum sama v kushti si msilq che ot nqkude moje da me nabludavat... :P
sushto taka ne moga da zaspq vecher ako predi tova ne si pusna muzika na uredbata ili na play-ura .. slagam si slushalki nadupvma muzikata do dupka i densq qko... neshto kato ritual mi e stanalo otkacheno no fakt
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
![]()
Хаха midnight... ме подсети:
Като бях по-малка в ухото на браточед като бил на село му влязла някаква буболечка и аз от тогава та чак допреди 1-2 години винаги си лягах на една страна (нали знаете - задължително с лице към стаята) и горното уше си го покривах с коса, за да не могат да влязат животники.![]()
И също с брат ми незнам защо, но още от малки чак до днес всеки път като си лягаме си казваме "Лека нощ" и ако после някой се сети да каже нещо след като се наприказваме отново си казваме "Лека нощ" и така...случвало е да си пожелаваме "Лека нощ" и по 20-30 пъти на вечер.![]()
Една от предишния ми клас преди 5-6 години се беше разболяла от Хепатит А и наще ми казаха, че това е "болестта на мръсните ръце" и от тогава така съм се вманиачила, че като си мия ръцете и слагам и по кранчетата на чешмите сапун, за да може после като ги пипна да не си нацапам ръцете и да се разболея.![]()
Xixxixix, minala sum prz po4ti vsi4ki ot izbroenite ot vas ne6ta![]()
Ponqkoga ne vi li e tujno, 4e tezi vremena ve4e gi nqma, a nie sme malko/dosta po- normalni?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
da be,tupo e ,ama tva s plo4kite ot vreme na vreme pak si go pravqПървоначално написано от Sinister_Doll
))
moje bi ne vsi4ko e izgubeno![]()
![]()
И аз съм си мислила че мога да правя някои неща само с мисълта си - да местя предмети, да внушавам мисли и най-често да карам хората да правят нещо. Не много успешно ама аз не се отказвахПървоначално написано от Boot
А спомням се как лежа на леглото и се взирам в надписа на заглавието на някоя детска книжка... след много гледане започвах да виждам как буквите се местят и се гледах да не мигам да не ги изпусна, защото исках да ги хвана като излезат от корицата... също никога не стана но не знам колко време само съм прекарвала взирайки се в тея "мърдащи" буквички![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
o6te ne6to: sutrin kato si vyrvq pe6a ot orlov most kym daskalo peq s cqlo gyrlo nqkoq pesen, bez zna4enie koq....ne zamyl4avam dori kogato minavam pokrai nqkoi 4ovek....
tva s plo4kite i az si go pravq redovno, ama po4vam da si se nervq sama na sebe si i si nalagam da spra
OoO,spoko,i az ne s1m gi podminala tiq ludosti..
na4i,imam nqk1v mn stranen navik,kato si miq z1bite da si plakna ustata vinagi 15 p1ti..,est,i az go praveh tva s plo4kite,trqq da st1pvam s celiq si krak SAMO v o4ertaniqta,bez da izlizam ot tqh,ponqkoga prez edna..alabala,vsqkvi shemi:} , amm, kato malka si misleh,4e kato s4upq televizora ot nego 6e izlqzat aktiorite,..s16to si v1obrazqvah,4e dqdo mi kato hodi na pazar ottam nosi mandjite,naprao gotovi,..ne6ta koit o6te si praq sa,4e s1m si izlmislila nqkva igra s vid 'zakonomernosti'-kazvam si,ako pusnat edi-kva si pesen,na4i edi-6to si,a ako e dr tip-ne6to si dr,..v1rtq si gsm-a i na 4ieto ime popadna,zna4i toi si misli za mene..,igraq si na o6te 1 igra-pi6a si razni ne6ta i s broq na sri4kite na dumite,koito s1stavqt izr,opredelqm dali 6e se slu4i ili ne..xax,mn dobre znam,4e tfa sa p1lni gluposti,ma..![]()
, o6tee.. i az kat pi6a mn na compa posle kat si mislq,si predstaqm kak bi izglejdalo,ako trqq da e napisano 4rez klaviaturata,.. 4esto si govorq sama po ulicite,kato stane ne6to
i mi se e slu4valo horata da me gledat mn,ama mnoo stranno..:} h11h , drugo,drugo..aa da i s tui za leka no6t-se az trqq s1m poslednata,koqto go kazva:}} , kato malka praneto nav1nka mi prili4a6e na nqk1v v1lk i vinagi se strahuvah ot nego,..kato se gledah v ogledaloto si vikah-e,az kato stana na 16 edi si kvo,e az kato stana na 16 edi-si 6to,ma nai-strannoto be6e,4e si kazvah,4e dotogava nqma da se poglejdam v ogledaloto,p1k to kfo..xax :}, kat lape pak s1m s1bujdala maika si da q tormozq da q pitam ne6to kak mu se vika,kato ne se se6tah,ayy.. e ot malka s1m izvratena hah i si svatosvah me4encata s ku4enca ili nqkvi takia kombinacii..:}} oy,mnn mi se spi,hora i prosto si znam,4e propusnah poe4e ot nai-qkite ne6ta,ama utre na sveja glava sig pak 6e pi6a..:} ae..ina4e mn me kefi temata...
)))
J U S T D O I T ! ! !
Аз пък , като бях по-малка, бях обсебена от идеята, 4е 6е дойдат крадци и при всеки 6ум на етажа надувах уредбата до дупка с Metallica, за да си помислят "крадците", 4е има някви големи хора в апартамента, 6ото нали се се6тате, 4е няма да си помислят 4е някво 6 годи6но лапе им е фен![]()
Значи , забелязах че болшинството са правили като мен . Примерно
като бях по-малка и като остана в нас сама по тъмно и като ме е страх, си пусках всички телевизори на един и същи канал , светвах всички лампи и си мислех че хората от телевизора ще ме пазят.
![]()
На всички добре познатите плочки. То не беше скачане , то не беше чудо.
Същата история и с камерите .
Хванеше ли ме страх нощем , се завивах през глава и вече ми беше добре .
Началото на тази година реших че съм осиновена
Причината : нямах снимки когато съм била бебе
Не беше особено приятна приумица...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...