.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    tva sas sanishtata i az sam si go milisla,a mejdu drugoto tova se naricha deja vu ot frenski i oznachava veche vidqno i vapreki che tova go znam pak si mislq che jiveq vtori jivot
    mnogo chesto do takava stepen si mislq za nqkakvi neshta koito iskam da mi se sluchat che kato se vidq s nqkoq priqtelka pose imam chuvstvoto che sam gi prejivqla i iskam da i gi razkaja no se useshtam sekunda predi da zapochna
    kato sam v nas sama si mislq che ima nqkoi s men no za kameri ne se bqh seshtala
    kogato bqh mnogo malka i hodihme s nashite za riba si misleh che ako i govorq tq she se hvane po lesno
    misleh si i che imam nqkakvi svrahsposobnosti i che jivotnite mogat da chetat mislite mi
    kato bqh na okolo 4-5 poneje maika mi i bashta mi bqha pushachi si misleh che kogato chovek zapochne da pushi i da pie kafe znachi veche e golqm
    kato me pitaha dali kato porasna she se ojenq kazvah "da" i kato me pitaha za koi kazvash ili "tati" ili "brat mi" ,zashtoto si misleh myja ti trqbva da e nqkoi ot semeistvoto...

leleee,az sega kato pogledna kolko sam napisala sam bila ebasi ludoto hlape...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Малееее а аз си мислех,че съм някакъв параноик
    Ето ги и моите лудостиповечето се повтарят )
    Когато пътувам с колата с наще на някое непознато за мен място си мисех,че ме водат да ме продадът някъде на черния пазар
    Вечер,преди да заспя си мислех,че убивам някого и после бягам от полицията или пък,че имам вълшебна пръчка и правя всякакви престъпления с нея и после се кефя
    Мислех си,че под леглото ми има нещо и ме беше страх вечр да си пусна ръката да ми стърчи извън леглото или пък юргана да ми пипа земята,за да не се качат по него-дърпах си го целия на кревата.
    Също така ме беше страх да стъпвам на земята като лампата не беше светната и стъпвах по мебелите,за да стигна до лампата и тогава я светвах и вече не ме беше страх да стъпвам на земята.Това го казах на сестра ми и нея също я хвана страх да не би да има такива неща и и тя започна да не стъпва по земята като е тъмно
    И вечер,когато ставах за да отида до тоалетната като пусках водата в казанчето гледах да излезна възможно най-бързо докато не е изтегла цялата вода,защото иначе "Дама Пика щеше да ме хване"
    Аз също съм си мислел,че в нас има камери.Преди време много обичах(и често го правех де )да заставам пред огледалото и да си гледам пишката и да си играя с нея . И по едно време си мислех,че огледалото е камера и наще вечер като си легнат ме гледат какво съм правил и ми се смеят.Също така мислех,че в банята има камера и ме гледат как се къпа и си мислех,че и аз като си заживея в моя си къща ще сложа камери в банята
    Много често (това все още го правя) след като се събуда,ако си спомням какво съм сънувал си мисля какво ли щеше да се случи по нататък в съня ми.Спомням си веднъж баща ми ме събуди за училище и аз му казах "Еее!Тате защо ме събуди тъкмо ми стана интересно и исках да вида какво ще стане със Снежанка!"
    Аз също съм си мислел,че вечер играчките оживяват и си обсъждат какво са ни видели(нас-хората)да правиме през деня и ни се смеят)
    По някой път,когато ме чака изпит аз си представям какви въпроси ще ми зададът и как отговарям за 6 и често се случва така,както съм си смилел.Също така като направа някое контролно си мисля как ще реагирам ако изкарам 4 или 3 и как ще реагирам ако изкарам 6.
    И аз съм си мислел,че животните могат да говорят
    Стараех се и все още го правя(но вече по-рядко) да стъпвам само по средата на плочките по тротоара
    Мислил съм си,че подслушват телефонните ми разговори
    Често като си мисля да кажа нещо пъво виждам как го пиша на клавиатурата и после го казвам или като някой каже нещо виждам как го пиша
    Една вечер гледах Досиетата Х и видях едно мн гадно чудовище и няколко години си представях как то се катери по прозореца на стаята ми докато спя и идва да ме изяде
    Много често си мислех,че съм осиновен.Това се случва и все още,въпреки,че добре знам,че това не е така.И си представям,че съм дете на някой познат и сме братя с някой мой фр.Много е яко
    Като малък си мислех,че ставам виртуален рейнджър или спайдърмен.
    Все още си мечтая някой да ме отвлече заедно с някой мой приятел и си мисля как ще му избягаме и ще му погаждаме разни номера
    Мислех си,че дявола държи някой мой приятел и някой роднина и двамата в различни клетки и клетките са вързани за въжета и висят над огнена бездна и аз тряа да избера кой да спаса и кой да падне в бездната
    Сигурно има и още много такива,за които не се сещам,но и тези не са никак малко. Като се сета за някое ще допиша
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Егати колко е забавно!!!
    Light The Universe

Guest
    мен ме беше страх от дядо коледа и още ме е страх!И от клоуни също..мразя гии...
    Да и кат бях малка си върях по улиците и си пях ама някво шепнах си..Оо
    ИИ си мислех че зад всеки ъгъл вкъщи ме чака някой сс брадва..Ии че всички могат да ми четат мислите и понякога си въобразявах че и аз мога..и си мислех че мога да контролирам времето..и исках да съм супермееен.. Ии постоянно като бях сама мислех че има някой в другата стая..ии по едно време постоянно на сякъде виждах някви зомбита..смисъл поглеждам във входа някъф чувал с периферното си зрение иии се едно някво зомбии и мн ме беше страх..да и тва за камерите вкъщи също..и бях убедена че животните ме разбират..и стената също.. И имах един плюшен палячо голям..и мн ме беше страх от него..ии ко др.. :Р иИ си мислех че като изгася лампата и се появява някакъв дух или вампир и се приближава към мен..ии докат лежа в леглото че някой ме наблюдава... И говорех на асансиора за да не заседне :Р

Супер фен
    Град
    в килера
    като съм близо до майка ми или баща ми се страхувам, че ще ми прочетат мислите
    вечер като гледам клоните на дървото, което се вижда през прозореца ми и винаги ми се привиждат разни фигури или лица
    всеки път като видя някой поп и си мисля, че ще ми върви през деня
    по едно време като четях едно фентъзи и ме беше страх да излизам вечер на двора...
    нощем съм се събуждала от страх, че ме лазят въображаеми паяци
    понякога се хиля сама
    като бях малка и баба ми казваше, че "тъмното хапе боси крачета" и затова цяла нощ стоях будна от страх да не си покажа крачетата изпод завивката

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    govorq si naum, vodq si dialog s razli4ni hora
    planiram vsi4ko do posledniq 4as prez denq
    hm sigurno ima o6te ama ne se se6tamm
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    като малка между гардероба и стената имаше малко растояние и аз слагах една панда да крие дупката че ме беше страх,защото си мислих че там има цигани които само чакат да стане тъмно и да ме вземат..една сутрин ставам и пандата я няма.. представетте си какъв писък наддадох ..направооооо ..е после направихме разместване но аз още си пазя тази панда в случай че изникне някоя дупка

..и от малка имам некаф друг страх да седя сама в нас остана ли само ми се причуват някви шумове..пускам силна музика и пак ги чувам напрао съм голяма бъзла
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Аз като малка, 1клас, все си мислих, че в шкафовете в класната стая са се скрили чичо ми и братовчедка ми....не знам какво биха правили там.
    Също така си мислих, че има нещо под кревата ми

Guest
    -камерите
    -говорех с предмети наум и когато бях сама и на глас:Д
    -говорех си сама или издавах щептящи звуци, въобразявах си, че говоря на някакъв език не помня с кого, май с някакво 'същество'...
    -плочките
    -мислите, даже досега понякога някой като ме изгледа и изведнъж се сепвам и прехвърлям наум какво съм си мислела, тва е несъзнателно вече
    -страх ме от тъмното и винаги имам усещането за някакво присъствие
    -като си мисля за някоя случка през дена или нещо, което ми е хрумнало, понякога неволно си представям как това го обяснявам на английски на някъв събеседник..
    -мисля в образи-много ми е странно как повечето хора ми обясняват, че мислели 'на български' Аз ако мисля с думи трябва да си представям всяка дума като на екран, на черен фон напечатана.
    -страх ме беше от някои играчки и мен, мислех че чакат да се обърна за да се промъкнат и...и аз не знам какво
    -в банята се чувствах като в капан, или в стаята си, защото си представях как изниква изведъж някой(нещо) и ме ранява , а няма кой да види
    - много се бъркам понякога за някаква случка, дали съм я сънувала ,някой ми я е разказвал, по телевизията ли съм я видяла или аз съм я измислила(обичам да измислям реалити случки)
    -тва за ръцете също преди, като срежех нещо с ножица например трябваше да го погаля или нещо подобно, а после ножицата точно по същия начин да я хвана и с другата ръка, и тва много ме дразнеше но продължавах понеже си бях втълпила, че нещо лошо ще стане, ако не го направя
    -и сънищата, като се събудех и си спомнех съня ако беше интересен пак лягах(когато не бях на даскало) и го продължавах мислено, даже помня как заспивах обикновено и пак сънувах а после към 12 ме будеха и ми се караха...
    Има още толкова, но не мога да се сетя както трябва.Мъчно ми е за детството!Колко ограничени сме станали в някакъв смисъл, не мислите ли

Лелеее ся като ме накарахте да се замисля осъзнах каква откачaлка съм...имам суупер много откачени наици,някои от които не мога да разкарам и до днес...тва са само някои от нещата,за които се сещам ся:
    говорех си сама на глас,вместо само да си мисля аз си го казвам на глас(случвало ми се е хората по улиците да ме чуват за тва се отучих...не много от отдавна)
    камерите вкъщи,пред които внимавах как седя и кво говоря,за да мама и тати не ми се карат после..
    мислила съм си,че съм осиновена,щото държаха в едно куфарче някви документи(за осиновяване :P )които не даваха да пипам
    понеже наще бяха разделени за кратко докато бях малка се бях филмирала,че баща ми само използва майка и на една снимка от сватбата им си мислех"той се е ухилил щото ся ще прилъже маика да се омъжи за него"...бтв не помня дали съм му го казала тва ако съм
    мислех си,че е мн възможно да имам сестра близначка
    също и че като бебе съм разменена с нечие чуждо(тва е от мн сериали )
    говорех си с разни неща и бях сигурна,че вечер оживяват и ако съм ги расърдила ще ми отмъщават
    имах и даже още имам няколко сънища,които ми се повтарят цял живот и са мн странни
    като вървя прескачам плочки,пукнатини или вървя в някакъв точно определен ред..
    припознавам се в някви познати на майка по улиците и веднага хвърлям цигарата
    контролирам си сънищата-уж сънувам ама като нещо не ми хареса превъртам и решавам кво да ми се случи
    за кратко имах въображаем приятел-бяла мечка ;/
    бях убедена че има вселен зъл дух в една моя играчка и се чудих как да я унищожа
    когато ме чака изпитване , си представям какви въпроси ще ми зададът и как отговарям за 6
    като гледах досиетата х с баба ми после ми се привидя извънземно на прозореца и бях сигурна,че ще доидат и се чудех как да опазя баба и дядо
    като ядях нещо винаги трябваше да го сдъвча по равен брой пъти с лявата или дясната страна
    мечтала съм си да имам какви ли не свръхсили,а също и да съм таен агент на фбр
    след като гледах предизвестена смърт-на 10 ме беше страх да остана вкъщи и отидох у съседчето и после една седмица ме беше страх от червената лампичка на тв-то и го изключвах от кабела
    след някои страшен филм се утешавах по следния начин:примерно "тексаско клане"-не ме е страх щото става сяамо ако си в тексас->не може да ми се случи...но виж за "предизвестена смърт"-имах тв и стана лошо...
    като излизам винаги имам чувство че не съм заключила (или съм оставила печката включена) и съм се връщала до нас за това
    майка ми каза една мн зарибяваща игричка с номерата на колите според която за моя брой букви в името ако видя 55 , 555 ,5555 , 05 , 055 , 0555 на номера ще ми донесе нещастие и ако не го искам трябва да пипна човек с име за което петицата е щастие или някакъв неодушевен предмет и да кажа "предавам ти 0555" или квото съм видяла...ужасно е не мога да се отуча

Имам още ужасно мн мании...ама явно поне не съм сама :P
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Цитирай Първоначално написано от zloto
    като съм близо до майка ми или баща ми се страхувам, че ще ми прочетат мислите
    вечер като гледам клоните на дървото, което се вижда през прозореца ми и винаги ми се привиждат разни фигури или лица
    всеки път като видя някой поп и си мисля, че ще ми върви през деня
    по едно време като четях едно фентъзи и ме беше страх да излизам вечер на двора...
    нощем съм се събуждала от страх, че ме лазят въображаеми паяци
    понякога се хиля сама
    като бях малка и баба ми казваше, че "тъмното хапе боси крачета" и затова цяла нощ стоях будна от страх да не си покажа крачетата изпод завивката

За кое фентъзи става въпрос?
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

just_a_smile
    Guest
    hah, i az da se izpovqdam sega...
    1. kato malka, 6tom si legna, se zavivah s odeqloto, taka 4e samo liceto mi da se vijda i mnogo me be6e strah da ne bi nqkoiq 4ast ot kraka primerno da e navun 6oto... nqkoe 4udovi6te moje da me drupne i krai
    2. bqh si vtulpila v glavicata, 4e postoqnno nqkoi me nabludava. Daje si predstavqh kak g-jata po angliiski se e promuknala kato 4oveka paqk, istoi pod terasata ni i me gleda...
    3. a su6to na selo kato spim sus sestra mi v edno leglo, me be6e strah, 4e prez no6tta moga da se subudq do neq, a tq da e murtva Predstavqte li si, da spq do trup?! ta zatova ot vreme na vreme gledah dali o6te ima puls a, i ima6e edna staq s ikona na Isus, ta men me be6e strah da spq v tazi staq, za6toto sum gre6nica i prez no6tta toi moje da me ubie
    4. osven tova po edno vreme se bqh vmania4ila da ne se razboleq ot ne6to i neprekusnato si mieh rucete, i to PONE do laktite. A su6to i ne razre6avah na na6te da miqt 4iniite(iskah samo az da gi miq), za6toto im nqmah doverie->toku-vij ostanal sapun po nqkoq 4iniq i posle nqkoi se otrovi..E na6te mnogo se pritesniha za men i daje me vodiha na lekar
    5. starnno, no tova s plo4kite nikoga ne sum go pravila...
    ima i o6te, ama aide da ne stavam mnogoslovna

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    И аз си имам странности...
    Сутрин като ставам, задължително стъпвам първо с десния крак на пода, като излизам също тръгвам с десния.
    Като броя пари задължително трябва да са обърнати в една посока (навик, останал от майка ми. Работеше в банка 11 години...)
    Също така като правя нещо си говоря сама. Ама много говоря. Това трябва така да стана, онова еди-как-си... и т.н. Който не ме познава, може да ме вземе за луда.

Това е, което се сещам в момента. Има и други неща, но те са или отминали с годините, или в момента не се сещам за тях

Re: Ima li drugi otka4enqci (:

Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll

Predstavqh si, 4e mi 4etat mislite. Razbira se mn dobre znaeh, 4e tva e nevuzmojno, no mn se pazeh da ne si mislq prostotii pred rodnini!
    Primerno, sedq si az v gradskiq transport i nqkuv 4ovek mi izglejda podozritelen. I zapo4vam da si mislq "Ako me 4uva6, brukni si v desniq djob!" Ami, obiknoveno ne me 4uvaha...

Sujalqvam ako e imalo takava tema...
    I 6te se radvam da ne sum edinstveniq nenormalnik ot foruma ((:
    heh kefqt me maniite ti qko!

Poslednoto i az go pravq i daje si izmislqm otgovori ako me popita 6to si mislq taka.

4esto si mislq kak 6te se razviqt subitiqta ako az,nqkoi
    priqtel ,rodnina ili t.n. umre

Zaradi edin film kato malka bqh paranoqsala i edvam otivah do toaletnata za da ne se pokaje ne6to ot toaletnata 4iniq i da mi zarufa dupeto

govorq si s poznati koito ne sa s men avtobusa daje ve4e i mimiki pravq tc tc vlo6avam se

nqkoi put sum naopaki s ostanalite za dadeno re6enie samo za da si go raziskvame po dulgo vreme ( e te ne go znaqt )

kato malka mnogo 4esto vodeh v nas razni ne mnogo podhodq6ti jivotni ...i sled kato edna jabka se vkisna i razmirisa pod praga se razmislih
    aa i kopaeh dupka prez stenata do televizora kogato trqbva6e da spq sledobed iaaaauuu (kato se vru6tam v apartamenta si q vijdam o6te sedi )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си