Баси, хора, аз като бях малка, когато оставах само вкъщи си събирах всички най-важни вещи (разбирайте - плюшеното ми пате и още некфи простотии), слагах си обувките до дивана и се завивах с едно одеяло. И това всичко, защото исках да съм подготвена, ако дойдат крадци/убийци/някфи-лоши-хора. Идиотка
Вече казах, това за чуването на мисли някъде другаде...
Освен това когато ми се върти някое парче в главата имам ОГРОМНА нужда да си напиша някъде текста, който ми се е набил. И за това във всички тетрадки, навсякъде има текстове на песни.
Освен това много често ме осенява музата в тролея. И обикновено си вадя някоя тетрадчица и си творя в нея, а хората ме гледат некфо... странно. Освен това си и чета в тролея, но то май е по-разпространено. ю
Иначеее сутрин като отивам на даскало (понеже ставам ааааадски рано, а квартала ми е много отдалечен и сутрин е безлюден) си пея с мп3-то и си танцувам даже докато стигна до спирката. Но това никой не го знае.
Преди като бях някфо малко сополче и много цъках некфи игри и съм стояла с часове на компа. И като си легнех си представях ситуации в игрите и какво бих направила.
Сигурно и некфи други неща има ама не се сещам в момента...