.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Simptomi za bremennost-na koi den sled poloviq akt??

na koi den ot seksa bez prezervativ se proqvqvat simptomite za bremennost??kajete mi pls

Ами наи-добре се забелязва след 9 месеца ( не знам немам си и на идея ама ако имаш самнения си направи тест за бременос )

Мега фен
    Към 3-4 месеца след това започва да ти расте корема.

Guest
    ami tva gadeenee povishen glad ili lispa na apetit i drugite tam na koi den?

Мега фен
    МОже и да ги няма. А мож да повърнеш веднъж и после месеци да не чувстваш друго неразположение освен това, че не ти идва цикъла.

Повече от фен
    PO dobre ne gi 4akai,4ak tezi simptomi,za6toto ve4e 6te e kusno.Napravi si test za bremennost ili otidi na ginekolog-nai-dobre 6te ti kaje dali si bremenna i sledva6tiq put s prezervativ!

Абе праи си тест да не се изненадаш когато вече е късно за аборт

Голям фен
    Град
    United We Love You
    teq sas savetite da mislqt dali znaqt vuobshte neshto predi da gi davat
    simptomi za bremennost se poqvqvat sled 2 sedmici sled polovia akt test za bremennost se pravi sled 14-tia den sled polovia akt za da bude nai tochen.. na 8miq den moje da se poqvi leko kravotechenie.. kogato embriona se implantira v matkata
    trqbvalo e da piesh postinor duo ako si pravila bez prezervativ i toi e svurshil ako zlopuluchnia akt e bil predi po malko ot 78 chasa imash shans da piesh postinor i da pomogne :}
    т. 2, 9

Мега фен
    Малката, да не би да си била бременна? Изказах мнение, чуто от човек, който е бил бременен 3 пъти.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Малката, да не би да си била бременна? Изказах мнение, чуто от човек, който е бил бременен 3 пъти.
    golqmata momicheto te pita na KOI DEN se poqvqvat simptomite a ne kakvi sa.. ?!
    т. 2, 9

Guest
    em toi ne e svurshil v men ama pak me e strah da ne da sum zabremenqla ot taq technost det se otdelq pri erekciq i za tva pitam i pih i postinor daje,am btw imah nekvo kruvotechenie obache mi kazaha che to e normalno prez ovulaciqta v perioda mejdu dvata cikala

Guest
    tva otgore beh az :P

Голям фен
    Град
    United We Love You
    ma spokoino be ot postinora e normalno da imash kruvotechenie da mene ot postinora mi doide 1 sedmica sled akto mi beshe svurshilo!
    т. 2, 9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си