Znam, 4e nikoy nqma da pro4ete tova, ama nali dnes si nqmam rabota...

Kazvam se Martinka, Vikayte mi Martinka ( ) ili Sinister4e.
Moje i Tin4e, Martens, Msartinooou ili kakto si iskate bez Marta... Tva ne e vajno.
Rodena sum na purviq den na proltta, kogato slunceto se poqvilo v 5 4asa za da me posre6tne. Taka kazva mama Na 16 sum. Zodiq ovne sum. U4ila sum v 3 u4ili6ta- 123- to ot predu4ili6tna do treti klas; 127 (nay ujasnoto u4ili6te na toq svqt) ot 4etvurti do sedmi... Izkarah si izpitite s peti4ki i se zabutah 1- vo SOU, kudeto sa edni ot nay- lubimite mi i cenni su6testva na toq svqt
U4ila sum angliyski ot predi da zapo4na da u4a bulgarski. Mukna se po 4astni u4ili6ta ot mn malka, no sum prekusnala ve4e treta godina. U4ila sum edna godina v "Succes" i 6 godini vuv "Pharos", kato usporedno s tova sum u4ila i v daskalata mi. U4ila sum tri godini nemski. V momenta u4a vtora godina ispanski. Trenirala sum pluvane, basketball, moderni tanci... Karala sum kursove vuv "Visage", sram i pozor!
Nekvi drugi gluposti za men... Imam rotvayler i dve kotki, no imam alergiq i ne jiveqt pri men.
Bila sum vlubena vednuj, no imam gnusen problem s obvurzvaneto i tova ne produlji dulgo.
Slu6am hubafka muzika- Metul i Gothic. Glavno Melodic Black, malko Death, Gothic, Power, Trash i mn, mn, mn, mn drugi. Padam si dori po nqkoi Neo Shits. Mn haresvam Rock, Hard Rock, Retro... Muzikata e moqt jivot! Ne moga bez neq!
Pi6a stihotvoreniq i razkazi... U4a se da svirq na electri4eska kitara...
Mrazq malki gnusni pozyor4eta i rozAfki cincifucii. Nenavijdam 4alga, no poznavam mn svestni hora, koito slu6at taq boza...
Stiga vi tolkova za men.