- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА пъпките и черни точки
abe ti normal li si?Първоначално написано от Анонимко
bog kak si susipvata kogata ot spirt moge da ti se isu6i i dehidratira no ne i da razkara6 pupkite
аз имам пъпки от 1 година вече и още несъм се отървал с родителите ми сме ползвали поне 100 продукта на ейвън и други .. а за салициновия спирт ... ползвал съм го действа много слабо само кадето си олющих кожата.И май ще трябва да ходя на козметик щото май с домашно лечение до никаде няма да стигна ..![]()
Има и друго - не е казано, че ако при теб някой продукт не е подействал, то при другиго няма да има по-добър ефект! Всеки човек има определен тип кожа и смятам че сам трябва да открие най-ефикасното решение за себе си. На мен лично ми помогнаха един лосион за почистване от Испания. Не му помня името за съжаление, но се продава и в БГ. И едновременно с него си доизползвах и лосиона за почистване от серията "Лептен". Ей-тези двете неща ми помогнаха най-много и сега ми се появяват повечко пъпки само преди цикъл, оето смятам е нормално! Иначе какво ли не съм ползвала - 1-вото нещо си спомням беше "Oxy"-пъпкотрепач. Дано го помните преди колко години се рекламираше да си направите сметката колко неща съм сменила оттогава! Успех на автора на темата!Първоначално написано от jpr
az bqh pri kozmetik i li4no za tova acne out kaza 4e ima vremenen efekt...kakto i zineryta...na mene adski mi pomogna mieneto na lice sytrin i ve4er sus sapuna dove exssfoliant....
А искам да попитам и аз нещо... Понеже някой беше казал, че ако лицето се почиства редовно сутрин и вечер, пъпките би трябвало да намалеят,тъй като именно мръсотията предизвиква появата им...мога ли да почиствам лицето си с тоалетното си мляко(освен моментите, когато си свалям грима)?Някой може да ми се изсмее, но бързам да кажа, че на опаковката му пише:"Това тоалетно мляко ефективно почиства, хидратира и успокоява кожата на лицето.". Та,какво мислите по въпроса?
Тоалетното мляко често е мазно и не ми се струва удачно да използваш него за почистване на лицето. По-добре след него използвай лосион.
Иначе за пъпкиВиши гарантирано подобрение!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ami az se maja sys Spirt s Antibiotik,struva m-u 1.00 do 1.50 lv i e mn efikasen.Maji6 se s nego vs den po tri pyti nai mnogo i za edna dve sedmici pypkite iz chezvat. A Moje6 i da polzva6 maska za akne - {Kleopatra} ,samo za 30 st. ot aptekite sy6to. Uspeh
Ами немога да ти кажа имена на такива специалисти,но отиваш в хубав козметичен салон и така...зачерните точки е добре да ти ги махне и после всеки ден си миеш лицетопо два пъти...сутрин и вечер.
ами на avon има хубави лосиончета и коректори помага и вечер да се мажеш с някакъв крем за пъпки а за спирта никой ли не се ее сещал вместо спирт да ги напръска с дезодорант или парфюм аз съм използвала този метод И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ-ПЪПКИТЕ НЕ СЕ СТЕСКАТ А АКО ИСКАШ ДА ГИ СТИСКАШ И ХУБАВО ДА ГИ ДЕЗИНФЕКЦИРАШ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЕЛЕЗИТЕ ПО ЛИЦЕТО ОСТАВАТ ОТ БЕЗРАЗБОРНОТТО СТИСКАНЕ![]()
аз лично ползвам цялата серия Garnier Pure и на мен мн ама наистина мн ми изчисти лицето. но всеки е различен.........козметик
Аз ползвам Зинерит, около 15 лева е, но за 1 месец лицето ми наистина се изчисти...сега ми остава другия проблем - белезите, които ми останаха от стискането![]()
Да сте чували за розова вода
ми аз със един ексфолиант на Дева с бял чай. Много е добър и е за ежедневна употреба. Ползвам един лосион, ама той е от едни аптеки Попова. Предполагам и в други градове ги има, не само в Варна. Той е Лосин против акне за някъде 2 лв. Много добре действа. За 2-3 дни акнето се маха.
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
[сега ми остава другия проблем - белезите, които ми останаха от стискането[/i][/b][/quote]
i az imam sy6tia problem - belezite...nai ve4e po vrata - ujasno e...no kazaha slednata maska i deistva :Смесва се 30 г. мая за хляб, чаена лъжичка лимонов сок и супена лъжица прясно мляко. Кашата се нанася с четка или памук. Измива се след 20 минути. probvai.