.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdr, az predi mn papki imah no se ottarvah ot tqh sas salicilov spirt. Prodavat go v aptekite za kam 50 stotinki. polzvam 2 procenta, 6toto e po silen. Kato se maje6 sutrin i ve4er za 2 sedmici si po4ti gotov. A 4ernite to4ki: Kato se izkape6 s gore6ta voda i porite se otvarqt. Togava si gi minavam s rab4eto na 1 zlaten prasten i nqmam nikakvi problemi. Ili s malko salfetka na prastite zavita si gi izstiskvam, no parviq variant e po nejen... Uspeh
    abe ti normal li si?
    bog kak si susipvata kogata ot spirt moge da ti se isu6i i dehidratira no ne i da razkara6 pupkite

jpr
    Guest
    аз имам пъпки от 1 година вече и още несъм се отървал с родителите ми сме ползвали поне 100 продукта на ейвън и други .. а за салициновия спирт ... ползвал съм го действа много слабо само кадето си олющих кожата.И май ще трябва да ходя на козметик щото май с домашно лечение до никаде няма да стигна ..

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от jpr
    аз имам пъпки от 1 година вече и още несъм се отървал с родителите ми сме ползвали поне 100 продукта на ейвън и други .. а за салициновия спирт ... ползвал съм го действа много слабо само кадето си олющих кожата.И май ще трябва да ходя на козметик щото май с домашно лечение до никаде няма да стигна ..
    Има и друго - не е казано, че ако при теб някой продукт не е подействал, то при другиго няма да има по-добър ефект! Всеки човек има определен тип кожа и смятам че сам трябва да открие най-ефикасното решение за себе си. На мен лично ми помогнаха един лосион за почистване от Испания. Не му помня името за съжаление, но се продава и в БГ. И едновременно с него си доизползвах и лосиона за почистване от серията "Лептен". Ей-тези двете неща ми помогнаха най-много и сега ми се появяват повечко пъпки само преди цикъл, оето смятам е нормално! Иначе какво ли не съм ползвала - 1-вото нещо си спомням беше "Oxy"-пъпкотрепач. Дано го помните преди колко години се рекламираше да си направите сметката колко неща съм сменила оттогава! Успех на автора на темата!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    acne out ... ?!

Guest
    az bqh pri kozmetik i li4no za tova acne out kaza 4e ima vremenen efekt...kakto i zineryta...na mene adski mi pomogna mieneto na lice sytrin i ve4er sus sapuna dove exssfoliant....

А искам да попитам и аз нещо... Понеже някой беше казал, че ако лицето се почиства редовно сутрин и вечер, пъпките би трябвало да намалеят,тъй като именно мръсотията предизвиква появата им...мога ли да почиствам лицето си с тоалетното си мляко(освен моментите, когато си свалям грима)? Някой може да ми се изсмее, но бързам да кажа, че на опаковката му пише:"Това тоалетно мляко ефективно почиства, хидратира и успокоява кожата на лицето.". Та,какво мислите по въпроса?

Явно никой нищо не мисли...

Голям фен
    Град
    София
    Тоалетното мляко често е мазно и не ми се струва удачно да използваш него за почистване на лицето. По-добре след него използвай лосион.
    Иначе за пъпки Виши гарантирано подобрение!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Feshanka
    Guest
    Ami az se maja sys Spirt s Antibiotik,struva m-u 1.00 do 1.50 lv i e mn efikasen.Maji6 se s nego vs den po tri pyti nai mnogo i za edna dve sedmici pypkite iz chezvat. A Moje6 i da polzva6 maska za akne - {Kleopatra} ,samo za 30 st. ot aptekite sy6to. Uspeh

Мега фен Аватара на koalka
    Ами немога да ти кажа имена на такива специалисти,но отиваш в хубав козметичен салон и така...зачерните точки е добре да ти ги махне и после всеки ден си миеш лицетопо два пъти...сутрин и вечер.

SweeT_PussycaT
    Guest
    ами на avon има хубави лосиончета и коректори помага и вечер да се мажеш с някакъв крем за пъпки а за спирта никой ли не се ее сещал вместо спирт да ги напръска с дезодорант или парфюм аз съм използвала този метод И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ-ПЪПКИТЕ НЕ СЕ СТЕСКАТ А АКО ИСКАШ ДА ГИ СТИСКАШ И ХУБАВО ДА ГИ ДЕЗИНФЕКЦИРАШ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЕЛЕЗИТЕ ПО ЛИЦЕТО ОСТАВАТ ОТ БЕЗРАЗБОРНОТТО СТИСКАНЕ

Фен
    Град
    sofia
    аз лично ползвам цялата серия Garnier Pure и на мен мн ама наистина мн ми изчисти лицето. но всеки е различен.........козметик

Цитирай Първоначално написано от bilka
    Цитирай Първоначално написано от girlpower
    А ако имаме стари петна от пъпки? Какво ли не опитвах вече,не се заличават и това е Какво да ги правя?
    kontratubex
    Ти нормален ли си,контратубекс е за изгаряния!!!!!!!!!Такава пък глупост не бях чувала!И е доста скъп,поне преди 1 год беше!
    2. Всеки ден по 2 пъти в продължение на 15 дена си мажеш лицето с мед, който пристоява около 1 час, и ефект наистина има! След втория ден виждаш подобренията. Освен това медът изглажда кожата, прави я по-мека, използва се и като средство против бръчки, т.е. (на нашата възраст) за еластична кожа.
    А дали ако се прави 1 път на ден, ефектът ще е същия?

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Аз ползвам Зинерит, около 15 лева е, но за 1 месец лицето ми наистина се изчисти...сега ми остава другия проблем - белезите, които ми останаха от стискането

Голям фен
    Град
    софия
    Да сте чували за розова вода

Повече от фен
    ми аз със един ексфолиант на Дева с бял чай. Много е добър и е за ежедневна употреба. Ползвам един лосион, ама той е от едни аптеки Попова. Предполагам и в други градове ги има, не само в Варна. Той е Лосин против акне за някъде 2 лв. Много добре действа. За 2-3 дни акнето се маха.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Повече от фен
    Nai dobroto re6enie e da se xodi na dermatolog !

[сега ми остава другия проблем - белезите, които ми останаха от стискането [/i][/b][/quote]

i az imam sy6tia problem - belezite...nai ve4e po vrata - ujasno e...no kazaha slednata maska i deistva :Смесва се 30 г. мая за хляб, чаена лъжичка лимонов сок и супена лъжица прясно мляко. Кашата се нанася с четка или памук. Измива се след 20 минути. probvai.

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    сега ми остава другия проблем - белезите, които ми останаха от стискането
    probvai slednata recepta - POMAGA! Смесва се 30 г. мая за хляб, чаена лъжичка лимонов сок и супена лъжица прясно мляко. Кашата се нанася с четка или памук. Измива се след 20 минути.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си